Piktas sirgalius
Cia pirmam video, paskutinem sekundem, kai Maciulis numuse kamuoli. Maciulis fainai bega. Gal tai butu naujas rinktine pergaliu sokis ar tradicija? Žiūrėti...
2015-09-19
+1
Atsakyti
Piktas sirgalius
Saunuoliai Lietuviai!!!

Kita vertus mums labai pasiseke, kadangi Teodosiciaus kaires blauzdos trauma mums labai pagelbejo. Kai skauda koja sunku planuoti atakas ir taikliai pataikyti i krepsi. Pirmame kelinyje jis jau laikesi uz blauzdos, is cia jo ir komandos prastas zaidimas. Sukaustytas varzovu ataku organizatoriaus, "ideologinis tevas", puikus musu disciplinuotas zaidimas, puiki, atkakli, greita gynyba, verzlus pirmasis kelinys, noretusi , kad tokiu keliniu butu ne 1, o daug, daug... daugiau. Manau tai buvo pagrindiniai sios pergales raktai.

Kuzminskas kiekvienose svarbiose sio cempionato rungtynese vis labiau mane dziugina, pagaliau atsiranda drasos astriems prasiverzimams bei puikios atakos su verpstemis, kai komandai to reikia. Malonu ziuret. Saunuoliai Lieuviai dar karta, Jus, Sveikinu.
Žiūrėti...
2015-09-19
+2
Atsakyti
Piltas Sirgalius
Joo...

Nors stipriai kritikavau ispanus, kai jie pralaimejo italams, taciau drabar juos reikia pasveikint. Saunuoliai.

Vis delto, 2 svarbus pralaimejimai grupeje ispanus, kaip saltas dusas priverte grizti i realybe, o gausi kritika uzgrudino psjchologiskai, zinoma pernykstis skaudus pralaimejimas tai paciai prancuzijos komandai, dave papildomo impulso revansui.

Manau, po gausaus pamazgu pliupsnio, kuriu ir pats nepagailejau, ispanai taps sio cempionato nugaletojais.
Žiūrėti...
2015-09-18
+7
Atsakyti
Piktas sirgaliuus
Jo ... "Mes po ilgosios pertraukos grįžome nepasiruošę tokiai svarbiai atkarpai"

O ko jus tikejotes, kad italai prades metyti ne i varzovu, o i savo krepsi. Ypac po to kai leidote jiems pajaustii, jog galima ne tik primetyt, bet ir dorai nesigint. Juokdariai ... Reikia, nepamirst, kad del traumu ne visi Italijos rinktines nariai zaide visas rungtynes, o kas butu jei zaistu. Gerai, o ketvirtas kelinys? Jis isvis egzistvo? Juk puikiai suprantam, kad 5 zaidimo minutes ispanai realiai gali padaryt is -10 i +10.

Zodziu, kai norima prakist prisigalvoja visokiu nesamoniu - geda. Buciau Ispanas nepagaileciau supuvusio pomdoro:)
Žiūrėti...
2015-09-09
Atsakyti
Piktas sirgalius!
Ispanai SUDMALIAI.

Visus 2.5 kelinio zaide 2 begiu. Gynyba kiaura, toks ipudis, kad specialiai gynyboje skyles palikdavo. Uzsivedimas... O ar jis buvo? Mes puikiai prisimenam ispaiska krepsini, kai jie laksto kaip akis isdege, karpo varzovu gynyba lyg zaistu su stovinciais kegliais, kamuolius perima perima bent po kokius 5. Traisko varzovus, kaip statistus. Italai ir yra statistai (lyginant su ispanu potencialu). Ka veike Ispanu treneris? Kam jis reikalingas? Jei 3 keliny ispanai sedi minuse pries tai vede berots 6 taskais. Po velniu tai vaikiskos klaidos. Stabdyk, paragink sustyguok, jei reikia aprek ar pakeisk kuri nors , o ne stovek kaip ziurovas.

Zodziu ispanai specialiai pralose. Gal treneris norejo susikurti itampa, kad kitose svarbiose rungtynese zaidejai turedami neigiamos rungtyniu patirties sugebetu atsitiesti, taciau siandien jie mus visus apmove!
Žiūrėti...
2015-09-09
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.