as
Nu va thunderiu lubos tai konferencijos finalas bereikalo tiek daug jegu atiduota buvo nes vakaruose kaip ir aisku kas i super finala iseina

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2016-05-13
-1
Atsakyti
Nesamone
Lengva kaltinti kitus kai esi pats kaltas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2016-04-29
-3
Atsakyti
ArM
Byron


Skaičiais:

NBA: min 82 rungtynės, max (serijos iki 7 pergalių) 110

Eurolyga nuo kito sezono: min 30 rungtynių, max 37, šitam sezone: 25.

LKL: min 36, realiau apie 48, max (pilnos serijos) 53

Viso: 66-90, realiau apie 78.

Paimam futbolą, Ispanijos lygą grubiai paskaičiavus, gaunasi apie 50 rungtynių.

Europoje sudėjus viską atžaidžiamas tas pats NBA reguliarusis sezonas, tik ištęstas 1.5 mėnesio ilgiau. Įkelkim tuos pačius langus ir turim plius dar plius 5-9 rungtynės priklausomai nuo langų kiekio. Nepamiškim, kad Eurolyga yra privatus turnyras klubų turnyras. Ir jei jie nenorės išleisti žaidėjų - jų neišleis. Kas gaunasi?

Pagal Naują sistemą "lange" rinktinės sudėtis (imant praeitų metų sudėtį): Kavaliauskas, Kuzminskas, Milaknis, Kalnietis, Gailius. Toliau vardinti? Pasidaro visai nesmagu kai ties 10 žaidėju supranti, kad turi imti LKL vidutiniokų lyderius spragoms užkaišyti, o pagrindas yra suolo galo žaidėjai. Nekalbant apie pvz Ispanijos rinktinę, kurios būtų praktiškai antra - trečia sudėtis.
Žiūrėti...
2016-04-16
Atsakyti
ArM
Byron


Jeigu dabar federacijos nusileis, tai po metų žiūrėk ateis iš FIBA raštas, kad ir Žalgiris privalo palikti Eurolygą arba būsit be EČ. Jei dabar bus nusileista, tai bus ženklas, kad su federacijomis galima elgtis kaip norima.

Kitas dalykas - nemanau, kad olimpiniam komitetui patiktų jei olimpiadoje nežaistų nei 1 Europos komanda. Analogiškai PČ taptų irgi neįdomus be ispanų, serbų, turkų etc... JAV vėl turbūt siųstų antrarūšę sudėtį, nes taip ar taip nebūtų ką ten veikt. O juk norima padaryti, kad būtent PČ būtų esminis turnyras su ryškiausiomis žvaigždėmis...
Žiūrėti...
2016-04-16
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 ··· 4 ··· 6 ··· 8 ··· 10 11 12