kasis_jegahttp://www.sportovarzybos.tk/ Tiesioginė krepšinio transliacija internetu. Labai gera kokybė.Paspauskite nuoroda, palaukite 10 sekundžiu, tada Click here to continue. Tada viršūje paspauskite PRALEISTI REKLAMA. Smagaus žiūrėjimo. :) Žalgiris VS CEZSiuskit draugams šita nuoroda ;)


kam tu cia vargsti juk vtb puslapy transliuos sport1 kanalu ir su geresne kokybe nei tavo ir be lagu ir reklamu, tai kam cia tau tas vargas :)
Žiūrėti...
2013-03-03
+1
Atsakyti
delljei kam idomu zaidzia ryto konkurentai del vietos po astana pries spartak26-22 spartak vedahttp://www.vtb-league.com/en/game/1520.h...


tada areikia spausti live broadcast ir ziurit
Žiūrėti...
2013-03-03
Atsakyti
jei kam idomu zaidzia ryto konkurentai del vietos po astana pries spartak

26-22 spartak veda

http://www.vtb-league.com/en/game/1520.h...
Žiūrėti...
2013-03-03
-3
Atsakyti
Anonimas
to to svetimas

sklinda gandai kad svetimas apie tai susapnavo
Žiūrėti...
2013-03-03
+7
Atsakyti
Anonimas
tikrai nereikia mainu, pirma tegul apsitrina sitoj komandoj bent sezona, o beto kaip jau minejo post move raptors su jonu sieja ateities perspektyvas, tad tikrai tokie mainai nebutu naudingi Žiūrėti...
2013-03-03
-2
Atsakyti
Anonimas
po 19,6 taško ir atlikdavo po 5,3 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

bet tai kiek nusigyveno buvo vienas is rimtesniu izaideju nba o dabar vos ne statistas
Žiūrėti...
2013-03-02
-3
Atsakyti
Anonimas
linkomanijoj, torrentuose ir pan. bandyk ieskoti Žiūrėti...
2013-03-02
+1
Atsakyti
šitam veikėjui tikrai auklėjimas išeitų į naudą, kalbu apie sarkis21 Žiūrėti...
2013-03-02
-1
Atsakyti
sarkis21Neilgam Žalgiris švęs, bet vis tiek Žalgiriui kančios bus baigtos eurolygoje.


rytui zaidimas buvo kancia, nes atrode beviltiskai o is zaliu vaeidu galima matyt kaip stengesi del pergales tikrai, parode kaip reikia kovoti nepaisant dideliu problemu komandos viduje
Žiūrėti...
2013-03-01
-2
Atsakyti
SusideginkSpursFTWkas ta kaukena n* leidzia i aikste.tai gal popui reik pailset?kaip manai?


galetu donis kartu su oliveriu vienu metu zaist
Žiūrėti...
2013-03-01
+3
Atsakyti
usasNu specialiai neeisiu gult ir lauksiu iki pabaigos


nu jo gali neit gult rytoj juk nereikia i mokykla
Žiūrėti...
2013-03-01
+1
Atsakyti
superFANASJei laimim visas likusias kazkur 50/50 sansai mum patekti, reiktu , kad cska dar du kartus sukluptu neskaitant pries zalgiri, unicaja zais su jais namie ir realas turetu nugalet GAL, tai manau 50/50 net jei visas likusias laimetume vnz, misija neimanoma beveik deja ..


galetu ir vokieciu klubai kazka nugaleti is musu varzovu, tikrai pasitarnautu
Žiūrėti...
2013-03-01
-3
Atsakyti
efesas jau -8, negera situacija klostosi tikekimes susiims Žiūrėti...
2013-03-01
+1
Atsakyti
ednis7nevarkit ir neskaičiuokite čia tų variantų. Kas blogai? kad top 16 esame, kad vyrai kaunasi nors situacija žinome kokia.


dauguma taip bet kai kuriems mataomai tai paveike psichologija tos problemos
Žiūrėti...
2013-03-01
-3
Atsakyti
dellzykaspopas visiskai forma praradespopas lafayetas ir kaukenas savanaudziu trio kuri tempia zalius i dugna bent jau kolkas


kas zdiugina tai tik kuzios zaidimas galvojant apie rinktines perspektyvas
Žiūrėti...
2013-03-01
Atsakyti
zykaspopas visiskai forma prarades


popas lafayetas ir kaukenas savanaudziu trio kuri tempia zalius i dugna bent jau kolkas
Žiūrėti...
2013-03-01
-1
Atsakyti
weeckkodel efese nelosia vujacic?


traumuotas atrodo
Žiūrėti...
2013-03-01
-1
Atsakyti
Anonimas
to LKS

tokio komentaoriaus ne tik kad turi buti istrintas komentaras (matosi rasistiniu apraisku), bet ir skirtas IP banas, nes dabar jau koktu ziureti kaip tie neregistruoti vartotojai nebaudziami

ps. deja pats rasau irgi is neregistruoto, bet as ir nesakau kad reikia kovoti su visais kurie neregistruoti, bet raso normalius komentarus, bet tik tuos kurie grubiai nusizengia taisyklems
Žiūrėti...
2013-03-01
+2
Atsakyti
Anonimas
Kauno „Žalgirio“ atstovai: Vitoldo Masalskio pasisakymai neatitinka tikrovės

15min.lt

Pastarosiomis dienomis netilo kalbos apie tai, kas laukia be pagrindinio valdytojo Vladimiro Romanovo likusio Kauno „Žalgirio“. Penktadienio vakarą „Kauno diena“ išplatino straipsnį, kuriame „Žalgirio“ atstovai neigė žiniasklaidoje sklandančias spekuliacijas apie klubo perdavimą veteranams, tačiau realių klubo planų nepateikė.

Pateikiame „Žalgirio“ klubo atstovų poziciją:

Ketvirtadienio vakarą Kauno „Žalgiris“ išplatino pranešimą, kad trejus metus komandą rėmęs verslininkas Vladimiras Romanovas pasitraukė iš klubo valdybos pirmininko pareigų. Tačiau Lietuvos čempionų komanda nėra palikta likimo valiai.

Ilgametis klubo valdytojas V.Romanovas „Žalgirio“ klubo valdyme jau nedalyvaus. Šią savaitę V.Romanovas atsistatydino iš ŪBIG valdybos pirmininko pareigų ir iš visų kitų su „Žalgirio“ klubu susijusių įmonių valdymo organų. Tai iš esmės reiškia, kad nuo šiol V.Romanovas neturės jokio balso priimant su klubo valdymu susijusius sprendimus. Jis pats patvirtino liekantis tik rėmėju.

Stengiamasi stabilizuoti padėtį

Siekiant užkirsti kelią viešojoje erdvėje sklindančioms spekuliacijoms, sąmokslo teorijoms ir kuriamiems detektyvams, klubo valdybos narė Angelė Dementavičiūtė papasakojo apie priimtus sprendimus dėl tolimesnio klubo valdymo.

„Pastaruoju metu žiniasklaidos priemonėse buvo pasklidę daug tiesos neatitinkančios informacijos, susijusios su „Žalgirio“ klubu. Vis dėlto, stengdamiesi apsaugoti komandos trenerių štabą ir žaidėjus nuo nereikalingų spekuliacijų, dirbame, kad stabilizuotume šią padėtį. Valdybos posėdyje buvo priimtas sprendimas atlikti kai kuriuos pakeitimus klubo administracijoje ir labai greitu laiku parengti veiksmų planą“, – pasakojo A.Dementavičiūtė.

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubą valdančios viešosios įstaigos „Kauno „Žalgirio“ rėmėjas“ dalininkai ir valdyba prisiima atsakomybę už susidariusią situaciją ir intensyviai dirba, kad miesto veidu tapusi komanda neišnyktų iš krepšinio žemėlapio.

„Manome, kad, padarius pakeitimų ir numatomų papildymų klubo administracijoje, pavyks suformuoti profesionalų komandą. Tvirtai tikime, kad mums pavyks ne tik stabilizuoti padėtį, bet ir ją pagerinti“, – vylėsi klubo atstovė.

Paneigė informaciją

Pastarosiomis savaitėmis įvairiose žiniasklaidos priemonėse buvo eskaluojama, kad, pasitraukus ilgamečiam komandos rėmėjui, klubas bus perleistas „Žalgirio“ veteranams Vitoldui Masalskiui, Modestui Paulauskui ir Anatolijui Čupkovui, tačiau klubo sporto direktoriaus V.Masalskio pastarųjų dienų pasisakymai apie „Žalgirio“ klubo perdavimą veteranams neatitinka tikrovės.

Nuo žurnalistų klausimų apie „Žalgirio“ valdymą neatsigynęs ilgametis komandos kapitonas M.Paulauskas teigia pritariantis klubo valdybos bandymams stabilizuoti padėtį ir teigia, kad tai daug geresnis būdas, nei perduoti klubą į veteranų rankas.

„Mano nuomone, vien veteranams pakelti klubo valdymo naštą yra sunkiai įgyvendinamas uždavinys. Mes tikrai ne verslininkai. Ilgamečiai „Žalgirio“ žaidėjai galėtų prisidėti dalyvaudami įvairiose akcijose ar kituose socialiniuose projektuose, tačiau tikrai ne klubo rėmimu. Klubą valdyti turi profesionalai, o remti verslininkai. Taip pat norėtųsi didesnės Kauno miesto savivaldybės paramos“, – svarstė 67-erių legendinis žalgirietis.

M.Paulauskas taip pat pridūrė, kad jam ir buvusiems bendražygiams skauda širdį dėl pastarųjų dienų įvykių. „Žinoma, kad ne vienus metus klubui atidavusiems veteranams svarbi „Žalgirio“ ateitis, todėl visiškai palaikau naujosios klubo valdybos siekius stabilizuoti klube susiklosčiusią padėtį. Norime, kad klubo valdybos aparatas būtų sveikas ir stiprus“, – sakė 1972-ųjų Miuncheno olimpinių žaidynių čempionas.

Užduotis – ne tik išgyventi

Sustabdžius Ūkio banko veiklą, Kauno „Žalgiris“ liko be generalinio rėmėjo. Klubo valdyba yra pasirengusi sėsti prie bendro stalo su potencialiais investuotojais.

„Kviečiame visas norinčias klubui padėti įmones prisijungti prie legendinės komandos istorijos tęstinumo, išnaudoti modernius „Žalgirio“ komunikacijos kanalus savo prekės ženklui stiprinti. Klubas yra atviras visiems pasiūlymams“, – prisijungti prie komandos rėmėjų rato kvietė A.Dementavičiūtė.

Klubas atidaro duris idėjų bankui, kur kiekvienas „Žalgiriui“ neabejingas asmuo galėtų pateikti savo pasiūlymus.
Žiūrėti...
2013-03-01
Atsakyti
Setas
Ričardo mačas bus šiandien apie 1.30 val. LT laiku, vaizdas bus ne tik skaičiukai. :) Žiūrėti...
2013-03-01
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 ··· 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 ··· 18 19 20 21 22  »