pukis6Lebronas tai antzmogis, visa sezona atvare uz Heat, buvo lyderis. Laimejo NBA, ir dabar dar zais uz rinktine :DDD As nemegstu krabo, del fonfaru ir pompastikos, bet blemba, jis antzmogis.


Tai jam nereikes zaisti tai kaip kaip visa sezona jis zais 50% savo galimybiu ir to pilnai uzteks komandai.
Žiūrėti...
2012-07-08
-4
Atsakyti
G57man atrodo kad Heatam pats tas butu Camby, juk tokio jiems ir reikia, blokai + atkovoti kamuoliai, net nereikia is jo tasku. o jus baikit cia svaigt su tuo kad Wade PG bus o Allen SG, jokiu sansu kad Allenas istums is starto Chalmersa.. nebesvaikit... aisku lemiamais momentais los, chalmers, allen, wade, bosh, lebron, bet siaip tai jis bus 6zaidejas, ner prosvaisciu jam starte lost


As ir taip manau :)
Žiūrėti...
2012-07-08
+5
Atsakyti
To Visiems VerksniamsBL jus nebemalkit s.. su savo nereiksmingais komentarais , manot i jusu nuomone kazkas atsisvelks , susirinke kiemo vaikai kazka bando primest , lyg kas kitas butu geriau suzaides. Palaikytumet geriau komanda , duosiu jum pvz. pries 2010m pasaulio ciampionata turkai (kurie liko 2) pralaimejo visas iki tol zaistas draugiskas rungtynes ju buvo 8 ar 10 ir tada tapo pasaulio vice ciampionais. Tad ne jum teisti varguoliai


Praeiti metai europos cempionatas namuose turnyras kelinta vieta uzememe?
Žiūrėti...
2012-06-28
+1
Atsakyti
Woo_haaaas tai nesuprantu - ko jus imat i galva tokias rungtynes? ateis kvalifikacijos turnyras, pamatysim pirmas rungtynes, tada galesit cia verkti, dergtis, dziaugtis ar panasiai... o dabar - kazkokios beprasmes rungtynes kurios jei kazka ir parodo tai tikrai ne mums, o tik treneriams...baikit triest miltais anksciau laiko!


Matosi nera komandos ir nebus pergaliu turnyre tai pats netriesk...
Žiūrėti...
2012-06-28
-3
Atsakyti
ShLElenaKaip juokinga, kai sedi mazi vaikai visokie 12 metu imbicilai ir raso, kad Cubanas atrodo kaip kvailys :DDD As garantuoju 100proc ir gyvybe gal net galiu statyt, kad jusu smegenys gyvenime neveiks tokiame lygyje kaip Cubano. Aiskiai expromtu desto mintis ir pateikia labai gerus argumentus, iskarto reaguoja ir suvarto Skipa. Galvojat jis kvailas yra? Toks jaunas ir miljardierius... Po zuckerbergo turbut jauniausias milijardierius pasaulyje, sukures realius produktus.Juokinga, kai intelektualas sneka, o zemo lygio zmogus nesupranta, tai iskarto raso, kad anas kvailas.ziauriai jaunas, 54 ant nosies :D


Net nezinojau kad tiek jau metu atrodo tikrai jaunesnis.
Žiūrėti...
2012-06-24
+5
Atsakyti
Komentaras tinkamas

Skip is like a lawyer, he may be wrong but will defend the point no matter what.
Žiūrėti...
2012-06-24
-2
Atsakyti
to wilkas qicolir kodel jo nuomone klaidinga? jis bent pateikia argumentus ir stengiasi irodyti savo nuomone ne kaip kiti 98% bn.lt komentatoriu. Mldc zmogus supranta savaip krepsini ir raso taip kaip jis ji supranta o ne kaip pilka mase o james dejimas jis geriausias nes graziausiai deda ir t.t. krepsinyje yra daug faktoriu sausa statistika nieko neirodo


O kodel jai tu mastai kaip ne dauguma tai skaitos tu teisuolis viska geriausiai zinai/supranti.Beabejo TDaY vienas is geriausiu komentatoriu cia bet tiesiog jau igrysta ta pati per ta pati skaityti.
Žiūrėti...
2012-06-24
Atsakyti
TDaYShLTday, bent iki kito sezono turėtum užtilti, vsio Heat laimėjo, šį sezoną neturėjo lygių, patys geriausi, kaip ir LeBronas, siautė kiekvienose rungtynėse ir turbūt nei vieno blogų rungtynių nesulošė PO, plius rungtynių gale ištempdavoWait a minute, aš per daug ir nesikišu į diskusijas apie tai, nes realiai neturiu ką pasakyt, kaip matei su H_A kalbėjom apie jo praeities pasiekimus, ar jau ir apie tuos negaliu šnekėt, nes Heat laimėjo???


O kam sneketi ka ir taip dauguma bent zino ? Na lebronas buvo visus tuos metus ne tas zaidejas kuri siemet matem per PO ir finalus.Nesuzaizdavo kaip turedavo pradingdavo 4 kelinyje ir pan.Mes ta zinom ir suprantam kam apie tai kalbeti tu tiesiog suda mali ir tiek.
Žiūrėti...
2012-06-24
-1
Atsakyti
to konesuprantu kodel kiekviena zmogu kuris nepritaria daugumos nuomunei reikia vadinti idiotu? arba tas kuris turi tvirta savo nuomone ir ja gina


Nes zmogus gina klaidinga savo nuomone tokiu zmoniu nedaug bet jie tikrai keisti.
Žiūrėti...
2012-06-24
+1
Atsakyti
TDaYTai ble sakyčiau nemenka garbė būtų nuvest komandą iki žiedų būtų tik su vienu all-staru williamsu šalia savęs? Aišku ta komanda visur prikišta buvo gerais žaidėjais, Varejao, Ilgas, Shaq'as, Jamisonas, geri snaiperiai kaip williamsas, gibsonas, parkeris. Plius dar Hicksonas su Westu. 2 žaidėjai be jo metė po 16 taškų, vienas dar dadėjo 12, yup, tikrai Lebronas vienintelė ir absoliuti favoritizmo priežastis. Jis vienintelė ir absoliuti tų cavsų fiasko priežastis.Buvo kai anų metų mavsai, plius dar viena geriausių gynybų NBA. Viskas, kas tai komandai trukdė, buvo Lebrono noras juos sumenkint.


Galima palyginti suolelio indeli ir zaidima per finala Caws suolelis failindavo aisku ir pats lebron bet jis patirties neturejo ir subrendo siekti rimtai savo tikslo tik siemet.

Jis is klaidu pasimoke ir parode kaip gali zaisti ir laimeti.

As nesuprantu kaip tu mastai galvoji kad zmogus negali klysti? tam ir yra klaidos is kuriu veliau pasimokai arba ne.
Žiūrėti...
2012-06-23
Atsakyti
Lakers fanSveikinu Broniu ,tikrai buvo vertas ziedo.Bet jei iki siol Hateriai stume , kad nelaimi ziedo, tai dabar stums , kad be big 3 nebutu to padares.Kaip stume ant Bryanto , kad be shaq negali laimet ,bet Bryantas yrode , kad yra atvirksciai (2009,2010)


Jai tu fanas tai turbut matei del ko jie laimejo ne vien del kobes bet del Gasolio zaidimo jai nebutu gave jo butu nieko nelaimeja.
Žiūrėti...
2012-06-23
+4
Atsakyti
Dabar tik poilsio reikia turi jau zieda pinigu ir uztenka. Žiūrėti...
2012-06-22
+2
Atsakyti
DanGreenWhiteLopai. :) Per juos 300LT i minusa.


Nereikia statyti uz lopus lipiny.
Žiūrėti...
2012-06-22
-4
Atsakyti
D. RoseThunder ziauriai nuvyle, nesugebejo laimet pries tokia komanda kuri su Sixers, Celtics vos sustvarke.


Seip tai su Pacers lose... O tu bent ziurejai visas rungtynes ar tik siaiip kalbi ? Jai Celtics butu finale tai irgi butu Thunderiai pralaimeja nes patirties visai neturi.
Žiūrėti...
2012-06-22
-1
Atsakyti
TomasO pagal kokius kriterijus cia skirstot? Jauciu, net didziausiem krepsinio ekspertam nepavyktu sudeliot tokio desimtuko, nes vis tiek, kiekvienas zaidejas subtilus, nesvarbu, gali but ir nelaimejas NBA, bet gerai zaides, pvz Malone.. Cia tik pasapaliot galima.


Nu tai vat kad ziedai svarbiausi kai kam... Ziedus laimi komanda o ne vienas zaidejas.
Žiūrėti...
2012-06-21
+6
Atsakyti
TDaYAnonimashttp://spacecityscoop.com/2012/06/19/the...Patariu paskaityt.Kad akivaizdu čia, antros su trečiom rungtynėm išvis buvo katastrofų katastrofa, ypač bauda Jamesui nesušvilpta prieš Durantą antrų gale, kai durantas tada baudos metimais būtų išlyginęs rezultatą..06 metų finalą primena, 02 WCF, Bullsų atimtą pergalę, po pirmo MJ retiremento, šių metų 1o picko loteriją, loteriją, kai wizardsai gavo pirmą picką, nors buvo treti loterijoj. God, kaip užknisa nesąžiningumas


Nu sakau Lakers nelaimejo ot koks tas pasaulis keistas kaip taip galejo nutikti :)
Žiūrėti...
2012-06-20
+6
Atsakyti
anonimssSu juo sutiko ir Dalaso „Mavericks“ savininkas Markas Cubanas. Visur ta Cubano nuomone ziuriu svarbi labai jau...


Nes jis butu vienas is pagrindiniu financuotoju... nors as pries nes tada tikriausia lempa butu ir viskas.
Žiūrėti...
2012-06-20
Atsakyti
Anonimashttp://spacecityscoop.com/2012/06/19/the...Patariu paskaityt.


Konspiracijos tiketojai...

Del tu prisilietimu tai irgi visada zvaigzdem yra nuolaidziauja ar tai butu kobe lebron ar kitas super star.

Kaip pabaigoje pamineta net ir i tai nekreipiant galejo buti kitaip jai harden su westbrook zaistu protingiau bet patirties stoka kisa koja ir viskas.
Žiūrėti...
2012-06-20
+2
Atsakyti
Dainiux20Small-V to Tdaytesingai spree raso, urodas tu tday, uzsikisk, ka lebronas turejo Cavaliers paskutini sezona, seni Shaka ir A. Jamisona negeriausiais savo karjeros metais, visi kiti sudas, M. Wiliams assistu padalindavo neblogai ir neblogas snaiperis buvo, H.H. Hicksonas ir Varejao dar geri buvo po kasiu, o visi kiti jei jiems nesukurus progu tai tik 3point'us gerai metys.Ka lebronas turi miami: Dwayne ir Bosh, visi kiti tik meto tritaskius, o aukstaugiai po kasiu nieko negali padaryt jei kokio gero assist nepadaro wade, lebras, ar chalmers, jie sau progu beveik jokiu neatlieka, gryni medziai, Chalmers dar kartais suziba su Haslem, sudetis dar blogesne nei buvo cavaliers, isskyrus tai kad turi lebras prie saves wade ko cavaliers neturejoBattier - universalus gynejas, dar geresnis nei lebron turbu ginybos aspektu, kaip matom puolikas taip pat nerealus - kuri isemus is pirmuju varzybu - butu gaves miami. Taigi ne del lebrono ar konors pastangu buvo traukiami miami.Chalmers , paskutines varzybos, pamates kad cole jau gali atimti is jo starta suzaide taip kaip ... atimk ji - pergales neber. tas pats haslem kuris duoda indeli nebloga, dirba, kovoja del kamuoliu.Sakai tik wade? zasinas... :D bosh atidirba juodai, jei net ibaka nesugeba pries ji dengtis ir pats ibaka yra uzdarytas bosh,. juodas varikliukas atitraukiantis ta pati ibaka is po kases kad butu lengviau daryt taskus lebronui nes is kitur nemoka. Tas pats miller atejo su gera statistika - tik sugniuzo pats. Yra tu zaideju, aisku ne tokie geri kaip kitu komandu gal - bet pagal zaidima to teikti nebegalim, jei padeda vesti i pergales.p.s man visiskai neidomus tas lebronas - nieko pries ji, universaliausias visu laiku kasioras , bet geriausiu tarp tokiu kaip mj/kobe jis nebus niekada , bet ir to ir negali buti , taigi viskas pateisinama. Parsisiuskit ir pasizekit kaip lose mj, ir tada lyginkit o ne kliedekit kad geresnis ir t.t va to pakesti negaliu , kai isikala i galva visa ta meslo ir bando viesai demonstruoti kad tai tiesa... kvailoka biski, - siuo momentu galit cia rekt kad tie ziedai nieko ir kitka nieko, bet lebronius nk neirodes teturi tik 3mvp tuo baigta o sezonu atloses jau nemazai. Tegul pirma irodo kad geriausias aplenkia tuos pacius kobe/mj va tada nieks jum nepriestaraus o dabar sugalvoja ir sapalioja viska is eiles...


O ko tu taip imi i sirdy kazkienu pasakytu nesamoniu.Reikia pripazinti kad lebron netaps geriausiu nors ir noreciau bet tokia realybe.Jis turetu patekti tarp top-10 geriausiu.

O rimtai zmones tiem kam patinka lebron ar kitas krepsininkas nerasykit niekam neidomiu nesamoniu.
Žiūrėti...
2012-06-20
-4
Atsakyti
abasketnews tai dekit visu krepsininku santykius su buvusiom seimom ir t.t., nematau kur cia tema apie krepsiny


O tu skaitai visas visas temas sitam portale? Nesuprantu zmones jus negalit atsirinkti kas jum patinka ar kame bedos ?
Žiūrėti...
2012-06-20
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3  »