kosmonautaslinxmas22Na pralaimeti ir zalgiriui buvo paranku, o ir rytui pergale labai svarbi, kadangi zaisdamas serija dar pries finala, zalgirio ir ryto kovos nesulauktu tokio aziotazo, ir neuzdirbtu klubams tiek pinigu.O zalgiriui zut but reikia pinigeliu, taigi galimas atvejis kad, taip buvo galvota pries rungtynes toks scenarijus. Nors as tuo nelabai tikiu, kadangi Plaza sau to neleistu :) Jis zmogus su paniatkem ;)Pazysti ji? Gerei gal su juo, kad ispasakojo viska apie save? Vienas yra sakyti kazka per konferencija spaudos, kitas yra rubinej ar dar kur.Imidzhas yra vienintelis dalykas, kas yra norima parodyti.


Prie ko cia gerimas? Vien jau, kad Jis nesusikrove lagaminu ir neisvyko, ir dar manau jo deka neisvyko dauguma zaideju, kurie vis dar zaidzia zalgiryje, Jo nuopelnas. Jeigu Jam butu taspats, jis jau senai ispanijoj po palme guletu arba kita kluba treniruotu.
Žiūrėti...
2013-04-14
-6
Atsakyti
Na pralaimeti ir zalgiriui buvo paranku, o ir rytui pergale labai svarbi, kadangi zaisdamas serija dar pries finala, zalgirio ir ryto kovos nesulauktu tokio aziotazo, ir neuzdirbtu klubams tiek pinigu.

O zalgiriui zut but reikia pinigeliu, taigi galimas atvejis kad, taip buvo galvota pries rungtynes toks scenarijus. Nors as tuo nelabai tikiu, kadangi Plaza sau to neleistu :) Jis zmogus su paniatkem ;)
Žiūrėti...
2013-04-14
+9
Atsakyti
PAGALIAU! Žiūrėti...
2013-04-02
-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.