CesarMilespukis6CesarMilesNu ka hebraCempai bus heat, bulls arba thunders--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltbulliams nei vieno sanso pries miami. vienintele galinti laimet 4 macus pries situos zveris komanda yra thunder.Trauma vienam is big 3 ir viskas.jei trauma gautu lebronas, heat sansus laimet titula vertinciau 20%.jei trauma gautu wade, heat sansus laimet titula vertinciau 60%jei trauma gautu boshas, heat sansus laimet titula vertinciau 110%


Kaip visada nusišneki :) Jeigu bent vienas iš big 3 užsitraumuotų, Heat nelaimėtų tikrai.Ir išvis Bosh nuvertintas yra, gerai jis žaidžia, geras pataikymas, o be jo tuos jo 18-20 tsk kažkam kitam reik sumest, apie Wade ir Lebron nekalbu nes be jų be šansų, playoffs kitaip negu reguliariam sezone nes ten ne vienos varžybos lemia.
Žiūrėti...
2012-03-02
-1
Atsakyti
n3xtTaip yra todėl, jog kas met keičiasi didžioji dalis žaidėjų. Nėra branduolio, apie kurį junktų žaidimą. Nėra ką kalbėti apie trenerių kaitą..Pažiūrėkit į didžiuosius Europos klubus, kaip Panatinaikos ar Montepaschi. Žaidėjų rotacija maža, todėl per metus žaidėjai tampa lyg viena šeima, kuri turi tą 'chemistry' norint eit pergalių keliu. Treneris taip pat, nekeičiamas jau dešimtmetį ar daugiau..Pažiūrėkit į NBA komandas, tokias kaip Celtics ar Spurs. Ten lygiai taip pat komandos branduolys nekeičiamas. O čia. Kalnietis, Jankūnas ir Klimavičius. Esu tikras, jei būtų gavę padoresnį pasiūlymą, būtų sprukę, kaip padarė Pocius pereitais metais.Apmaudu.Pagalvoju, jog mes jau seniai nesam Eurolygos lygio komanda. Tik bijom tai pripažinti, nes gėda. Bet visi mokam skaičiuoti iki aštuonių, nes tiek metų Žalgiris neperlipo top16..


Nėra Eurolygos lygio komanda, bet kažkodėl žaidžia eurolygoj ir dar pereina pirmą etapą. Ir kas dar tokius komentarus "padaro" profesonaliais man įdomu?
Žiūrėti...
2012-03-01
-5
Atsakyti
Bnews, jaučiasi, kad jūsų tinklalapis eina už rytą ir nemėgsta žalgirio, nu bet nereik jau taip žiauriai to parodyt, kaip kad čia parodėt "Sonny Weemsas atvyko į Kauno „Žalgirį“ kaip turbūt žinomiausias ir brangiausias visų laikų užsienietis.

Lietuvos čempionai subūrė komandą geriausią komandą nuo Arvydo Sabonio laikų ir vylėsi žygiuoti kaip niekada toli.

Tačiau „Žalgirio“ legionas, vedamas generolo Weemso, buvo sumuštas net nepasiekęs svarbiausių mūšių."

ListasBlitzkriegBnews, jaučiasi, kad jūsų tinklalapis eina už rytą ir nemėgsta žalgirio, nu bet nereik jau taip žiauriai to parodyt, kaip kad čia parodėt "Sonny Weemsas atvyko į Kauno „Žalgirį“ kaip turbūt žinomiausias ir brangiausias visų laikų užsienietis.Lietuvos čempionai subūrė komandą geriausią komandą nuo Arvydo Sabonio laikų ir vylėsi žygiuoti kaip niekada toli.Tačiau „Žalgirio“ legionas, vedamas generolo Weemso, buvo sumuštas net nepasiekęs svarbiausių mūšių."Teisybe akis bado ?


Ta prasme? Čia tiesiog stumimas ant komandos, tiesiog parašytų, kad pralaimėjo, bet turėjo didesnių ambicijų

Tačiau „Žalgirio“ legionas, vedamas generolo Weemso, buvo sumuštas net nepasiekęs svarbiausių mūšių.

Šiam sakiny NET labai daug reiškia.Kokie nevykėliai, net nepasiekė svarbesnių mūųiu vedami nevykėlio Weemso. Aš taip suprasčiau potekstę.
Žiūrėti...
2012-02-29
-1
Atsakyti
Bnews, jaučiasi, kad jūsų tinklalapis eina už rytą ir nemėgsta žalgirio, nu bet nereik jau taip žiauriai to parodyt, kaip kad čia parodėt "Sonny Weemsas atvyko į Kauno „Žalgirį“ kaip turbūt žinomiausias ir brangiausias visų laikų užsienietis.

Lietuvos čempionai subūrė komandą geriausią komandą nuo Arvydo Sabonio laikų ir vylėsi žygiuoti kaip niekada toli.

Tačiau „Žalgirio“ legionas, vedamas generolo Weemso, buvo sumuštas net nepasiekęs svarbiausių mūšių."
Žiūrėti...
2012-02-29
-1
Atsakyti
pukis6Paskaitykit amerikonu komandu forumus, niekas nemegsta Le Brono. Bet aisku, nebutu runkeliu tauta jeigu nedarytu priesingai nei visas likes pasaulis. Zodziu unikalus muzikai esam :)


pukis6[quote]dragoniuxLe Bronas yra labai arogantiskas, jis mano kad jis yra svarbesnis nei NBA, svarbesnis nei kiti. Kad jis nauju laiku Jordanas. Kad visas pasaulis sukasi aplink ji.Lebronas geras zaidejas, bet labai pasikeles ir arogantiskas. Tai ne mano nuomone o NBA fanu, kurie kiekviena diena ziuri rungtynes, ir skaito spauda. Todel, mes gave paziuret highlights net nesuprantam kad palaikom visiska mulki :)


Net nesinori kažką sakyt...

CesarMilesDainiux20To CesarMile;Tu tik atsigauk biski ir grysk i realybe (arba nekomentuok jei nesidomi nba)Visu pirma is kitu komandu visi zino ko tiketis ir ka stabdyt. Knicks varikliukas susideda taip pat is melo ir amare , kurie dabar buksuoja kaip reikalas, ir aplinkui juos sustatyta nemenki zaidejai kurie zalos pridaryt moka, ka mes jau ir isitikinom per paskutines kelias savaites. Jei Melo/amare pajudes is to tasko kuriame dabar yra i prieki, tai bus pats rimciausias konkurentas toje puseje, kurie galetu eliminuot ir tuos pacius heat. Daug yra variantu, visos komandos galingos, o kaikurios suburtos tik ziedams (ir tokia yra knicks) o tai tik laiko klausimas kada.ne as tikrai nesidomiu nba :D knicksai pasikraus tiek nuo bulliu, tiek nuo heat, tiek nuo magic, tiek nuo bet ko kito ka sutiks 1 raunde (jei pateks i PO, nes tai nera 100%). tai savanaudziu komanda, kuriai rupi kuo daugiau imest. uzsirasyk mano zodzius ir lauk playoffu :D


CesarMilespukis6[quote]dragoniuxLe Bronas yra labai arogantiskas, jis mano kad jis yra svarbesnis nei NBA, svarbesnis nei kiti. Kad jis nauju laiku Jordanas. Kad visas pasaulis sukasi aplink ji.Lebronas geras zaidejas, bet labai pasikeles ir arogantiskas. Tai ne mano nuomone o NBA fanu, kurie kiekviena diena ziuri rungtynes, ir skaito spauda. Todel, mes gave paziuret highlights net nesuprantam kad palaikom visiska mulki :)LeBronas yra geriausias visu laiku krepsininkas. Taip jis neturi ziedu, bet individualiai jis sutraiskytu ir pati Jordana. O jo neigiamos savybes uz aikstes ribu yra kitas klausimas. Cia krepsinio protalas, o ne muilo opera.


Gal ir domiesi NBA, bet nieko apie ją neišmanai.Lebronas geriausias visų laikų žaidėjas? Dar net nei vieno žiedo nelaimėjo ir dar turėtų ne vieną laimėt, kad bent pretenduot į tą vardą, o tu jau jį vadini geriausiu? Jis sutraiškytų Jordaną? Leisk paklaust iš kur žinai?
Žiūrėti...
2012-02-22
-6
Atsakyti
JurburgBlitzkriegTDaYBulls turi didžiausius šansus laimėt.Ir jei atvirai, neįsivaizduoju kas galėtų jiem nors garbingai pasipriešint.Bulls be savo geriausio žaidėjo laimi gal 70 proc rungtynių, ta komanda tokia pilna ir kartu su žiauriai geru treneriu ir pačia geriausia gynyba lygoj nėra realių konkurentų.Ypač kai Rose'as žaidžia geriau negu anais metais, žaisdamas kaip tikras įžaidėjas.Žinoma, neaišku kas jam PO pasidarys ar ir vėl nepradės 40 proc metimus mėtyt, bet atrodo brandžiau negu anais metais.Nepaliauji stebint :D Neįsivaizduoji, kas jiems galėtų bent padoriai pasipriešint? Kažin kas ir dar palyginus lengvai anais metais juos įveikė? O tie 40proc metimai ir iš niekur neatsirado, o Heat gynybos nuopelnas, taip pat Lebrono gynybos nuopelnas, nes sustabdė Rose, taip kad atsibusk, Heat yra favoritai, nes ėmė anais metais, tai kodėl šiais neturėtų? Bulls pasiemė Hamilton, o Heat Cole, Battier, taip kad tie pakeitimai nekažką ir reiškia.Ir dar viena. Aš tau patariu nekomentuot nieko, kas susiję su Lebronu, (čia pasakymas, kad kiti šansų neturi irgi atsispindi Heat neapykanta) nes nusišneki visiškai žmogau, su tokiom frazėm kaip "jis net nepatenka į top 3 šiuo metu žaidžiančių žaidėjų", "pats smurkdina savo komandą to nesuprasdamas" arba " kada jis supras, kad įžaidėjams reikia assistus daryt" ir taip toliau.Nusisneki juodai...Nieko nematai per savo dievukus kuriu nekencia visa Amerika


Gal gali argumentuot ką aš nusišnkeu? Pastebėjau dažną kvailų žmonių tendenciją teigt negrindžiant. Man turbūt labai rūpi ką mėgsta ir ko nekenčia amerikiečiai..ką žinisklaida nori tą jie ir mano. Su tavim irgi turbūt panašiai.
Žiūrėti...
2012-02-22
-2
Atsakyti
TDaYBulls turi didžiausius šansus laimėt.Ir jei atvirai, neįsivaizduoju kas galėtų jiem nors garbingai pasipriešint.Bulls be savo geriausio žaidėjo laimi gal 70 proc rungtynių, ta komanda tokia pilna ir kartu su žiauriai geru treneriu ir pačia geriausia gynyba lygoj nėra realių konkurentų.Ypač kai Rose'as žaidžia geriau negu anais metais, žaisdamas kaip tikras įžaidėjas.Žinoma, neaišku kas jam PO pasidarys ar ir vėl nepradės 40 proc metimus mėtyt, bet atrodo brandžiau negu anais metais.


Nepaliauji stebint :D Neįsivaizduoji, kas jiems galėtų bent padoriai pasipriešint? Kažin kas ir dar palyginus lengvai anais metais juos įveikė? O tie 40proc metimai ir iš niekur neatsirado, o Heat gynybos nuopelnas, taip pat Lebrono gynybos nuopelnas, nes sustabdė Rose, taip kad atsibusk, Heat yra favoritai, nes ėmė anais metais, tai kodėl šiais neturėtų? Bulls pasiemė Hamilton, o Heat Cole, Battier, taip kad tie pakeitimai nekažką ir reiškia.

Ir dar viena. Aš tau patariu nekomentuot nieko, kas susiję su Lebronu, (čia pasakymas, kad kiti šansų neturi irgi atsispindi Heat neapykanta) nes nusišneki visiškai žmogau, su tokiom frazėm kaip "jis net nepatenka į top 3 šiuo metu žaidžiančių žaidėjų", "pats smurkdina savo komandą to nesuprasdamas" arba " kada jis supras, kad įžaidėjams reikia assistus daryt" ir taip toliau.
Žiūrėti...
2012-02-22
+5
Atsakyti
KingJameshowardas baudas pataike nuostabiai 2-10 berods, mulkis paskutinis , jegos turi , o proto ne.


Big_DKiddoKuo dėtas Howardo baudų pataikymas ir jo protas? Mulkis lebrono jameso fanas.... Internetą turi, o normaliu komentarų parašyt nesugeba.....Kvaily tu,kuo cia detas lebrono fanas? Kiekvienas protingas zmogus supranta kad baudas pataikyt lengva ir jeigu howards zinotu tai ir pataikytu.Netgi javtoks geriau baudas pataiko.P.S. pats intika turi bet komentarus ti pievas rasai


Blemba, tokių durnų komentarų jau ilgai neteko skaityt, o čia dar vienam post'e. Kiekvienas protingas žmogus supranta, kad baudas pataikyt lengva ir jei Howardas tai žinotų tai ir pataikytų :D ne nu rimtai tu čia trolini ar rimtai? Nes jei rimtai, tai tegul dievas tavęs pasigaili..

O dėl rungtynių tai Howardas vėl matės nepatenkintas, susidaro įspudis, kad atmestinai viską daro, baudų pataikymas iš dalies tą ir atspindi.
Žiūrėti...
2012-02-20
-3
Atsakyti
lenkam NEBlitzkrieg (+0.54) ViasatEik tu nąą... Y tą Kobe jau nebegaliu žiūrėt atrodo jau suauges žmogus, bet pasirodo ne... Suprasčiau koks pacanas netyčia gal dar ,na bet oks krepšininkas tai ką žinau...Gal jis papraščiausiai supranta, kad JAV, ne kaip Lietuva, Rusija ar Vokietija tėra emigrantų šalis ir ten tikri gyventojai tik indėnai, kurių nedaug likę todėl per daug savo šalies ir nevertina, o dėl Lin taigi Stern dabar iš jo pinigus kala, bando superžvaigžde padaryt, Rose pavyzdžiui padarė superstar atiduodamas jam MVP, kurio jis nebuvo vertas(Howard arba James nusipelnė), kitus irgi, kad ir paprasčiausiai į topus kelia žvaigždžių dėjimus nors paprastų vidutiniokų ir gražesni būna.nebuvo vertas? issibalivyk aslile, turbut statistika nesidomi visai, varzybu reikejo stebet nors. o tai ateina daunas paziuri basketnews top5 zaidejus ir jau dedas ismincium kas buvo vertas o kas ne


Kultūros matos, kad nematęs, o dabar prie reikalo.

Rose statistika 10/11 : 25pts, 3,4 TO, 1 steal, 7,7assist, 4,1reb, 45proc FG, 86 proc FT FG.

James statistika 10/11 : 26.7pts, 3.59 TO, 1,6 steal, 7assist, 7,5reb, 51proc FG, 76 FT FG.

Howard statistika 10/11: 22,9pts, 3.58 TO, 2,4 bloko, 1,4 steal, 14,1reb, 59proc FG, 60 FT FG.

Sakyčiau, kad judviejų pralenkia Rose statistiką, jam davė, nes Bulls pakilo, bet ten dėl trenerio daugiau viskas gero link pasikeitė, Rose tiesiog įspudingai patobulėjo, o įtaka komandai nedidesnė nei James Heat'ui ar Howard Magic.
Žiūrėti...
2012-02-20
-14
Atsakyti
ViasatEik tu nąą... Y tą Kobe jau nebegaliu žiūrėt atrodo jau suauges žmogus, bet pasirodo ne... Suprasčiau koks pacanas netyčia gal dar ,na bet oks krepšininkas tai ką žinau...


Gal jis papraščiausiai supranta, kad JAV, ne kaip Lietuva, Rusija ar Vokietija tėra emigrantų šalis ir ten tikri gyventojai tik indėnai, kurių nedaug likę todėl per daug savo šalies ir nevertina, o dėl Lin taigi Stern dabar iš jo pinigus kala, bando superžvaigžde padaryt, Rose pavyzdžiui padarė superstar atiduodamas jam MVP, kurio jis nebuvo vertas(Howard arba James nusipelnė), kitus irgi, kad ir paprasčiausiai į topus kelia žvaigždžių dėjimus nors paprastų vidutiniokų ir gražesni būna.
Žiūrėti...
2012-02-20
-1
Atsakyti
Pažiūrėsim, kaip playoffs žais, kai visi stengiasi gynyboj 100proc. Bet vistiek jeigu Knicks liks tik 7 ar 8 vietoj tai tikrai pirmam raunde kris nuo Bulls arba Heat, su kitais gal koks šansas ir būtų, bet manau daugiausia ką Knicks gali padaryt tai iki konferencijos pusfinalio nueit. Žiūrėti...
2012-02-17
+5
Atsakyti
Carmelo Anthony komanda niekada nelaimės NBA.

Knicks ten nežinau ar savininkas, ar prezidentas, žodžiu, pati įtakingiausia tos komandos dalis niekada nesikišdavo į Isiah Thomas darbą, ir sugalvojo įsikišti, kai buvo mąstoma keisti Carmelo ar ne(kai jis dar buvo Denveryje). Jis darė spaudimą, kad tik Anthony gautų ir manau čia ir buvo didžiausia jo klaida, nes pusę komandos išmainė dėl jo, o jis net į NBA dabar žaidžiančių žaidėjų top 5 nepatenka. Būtų turėję patikimą PG Felton, manau būtų pasiemę kokį stiprų SG, Chandleris, Stoudemire, Chandler irgi turbūt kaip ir dabar būtų atėjęs, man čia komanda atrodo stipresnė nei dabartinė, Nuggets neturi nei vieno superstar, net ryškaus all-star, o žaidžia geriau už Knicks, kur 2 žvaigždės žaidžia.

edga888Dauguma čia Jūsų sakysite kad LeBronas, Wade, Kobe, Carmelo, Durantas ir kitos NBA superžvaigždės yra savanaudės. Jų statusas leidžia ir jie privalo atlikti daug metimų per rungtynes, nes jie yra komandų lyderiai. Jeigu šių žaidėjų nebūtų NBA lygoje tada išvis nebeįdomu būtų ir žiūrėt ir komandos būtų labai silpnos. Šitas Jeremy Lin abėjoju ar taip ir toliau žybės, kitos komandos pamatė ką jis sugeba ir pradės statyti gynybą prieš jį kaip prieš komandos lyderi, ir tada Linas būs nudusintas. Nesakau, kad jis blogas žaidėjas, tačiau jo niekas neįvertino jis buvo tarsi sensacija ir staigmena visoms komandoms, o dabar jos žino ką jis moką ir būs didesnis dėmesys skirtas jam. O Carmelo Knicksams yra reikalingas. O jį iškeitus prarastu labai labai daug, nes šitas čiurbanas ne jo lygio kad imtusi lyderio vaidmens.. Paprasčiausias dalykas ką reikia keisti Knicksams tai treneris, jis galvoja tik apie puolimą, o gynybą net nežino ką tai reiškia...


Atsilieki laike, kad kaip tik dabar Knicks susitvarkė gynybą, bet užpult nesugeba, nors anais metais buvo atvirkščiai. Lin atsirado išeitis, bet kažin ar ilgam, o trenerį tai tikrai keist reikia.
Žiūrėti...
2012-02-17
+3
Atsakyti
Va kaip Amerika sugeba iš musės dramblį padaryt. Taigi reik marškinėlių parduot..Kodėl nerašot, kad koks Irvingas įmetė 25pts ir atlko 10ast? Juk rookie? Ir prašau, kaip ir pusė portalo lankytojų prašo, nelietuvinkit pavardžių. Žiūrėti...
2012-02-15
+2
Atsakyti
O'nealas vadina absurdu tai, ką pats padarė.O Magic tai tikrai reikia keist Howardą, nes jei jis išreiškė norą būt iškeistas, tai turbūt ir nepasirašinės vasarą kontrakto su Magic, taigi jie jį tiesiog paleistų, o dabar iškeitę gerų žaidėjų gali gaut, pvz Lopezą, irgi stiprų centrą ir dar gerų šaukimų. Žiūrėti...
2012-02-15
-3
Atsakyti
Baikit jūs juokint, Bostonas mainys Rondo? Tikrai ne, pasirašė ilgalaikę sutartį ir dar moka tik 10-14mln(kiekvienais metais po milijoną didėja), o tai tokiam all-star pg tikrai nedaug, plius patys Bostono vadovai yra pasakę, kad su juo sieja ateitį, nemanau, kad ir Rondo kažkuo nepatenkintas Bostone, taip kad jis ten ir liks, po šių metų baigiasi milžiniškas Garnetto 21mln kontraktas ir Alleno 10 mln. taip pat. Taigi šią vasarą Bostonas turės daug laisvų pinigų ir turėtų atsinaujinti, ir seniams mažiau mokės, arba išvis nesignins jų. Žiūrėti...
2012-02-14
+9
Atsakyti
AnonimasBarbosa tai visiškai nemoka žaist komandai, o kobes akivaizdūs žingsniai, bet gal pagal nba taisykles leidžiama žengent pirma žingsni nesumušt kamuolio.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Taip, leidžiama, bet jis dėjo dvižingsnį nesumušus kamuolio ir tada trečią jau sumušė, žingsniai tikrai buvo, o Raptors gaila, daug rungtynių pralošia, kur galėtų laimėt.
Žiūrėti...
2012-02-13
-4
Atsakyti
Kleizos (15) naudingumas pats geriausias iš abiujų komandų, atsigauna.

Anonimas27 akys, 11 naudingumas. Tik Kobe taip sugeba :D


Ne 11, o 7.
Žiūrėti...
2012-02-12
Atsakyti
Kad ir kaip norėtųsi, bet tas ispanų dominavimas rinktinių čempionatuose nesibaigs, net ir kai P.Gasolis, Navarro ir kiti senesni išeis, nes Rubio kaip matom sparčiai tobulėja, yra perspektyvus 3 Gasolių brolis, ir vistiek jie ras talento. Bet nemanau, kad ir Lietuva atsiliks, priekinė Motiejūnas+Valančiūnas ateities linija atrodo grėsmingai, ir tikiuosi išaugs kadanors kažkas panašaus į Šarą.

Chicago Bullsjuokdariai tie nba :D paziuresim ka rubio per PO parodis


Nemanau, kad Wolves išvis į playoffs pateks, nes dabar tik 11 vietoj, o tokios komandos kaip Grizzlies, Nuggets manau geresnės už Minnesotą.
Žiūrėti...
2012-02-11
-3
Atsakyti
Ateis Carmelo su Amar'e, jam liks iškart mažiau laisvės puolime, ir šiaip komandos pradės gintis prieš jį normaliai ir bus nuleistas ant žemės, bet jau užsitikrino startinę poziciją kol negrįš Baronas. Žiūrėti...
2012-02-11
-1
Atsakyti
ŽvirblisTurbūt, jei būtų jo valia, jis išvis Lietuvos rinktinę uždraustų.. Visada tai jam Kemzūra neįtinka, tai rinktinė krepšininkus blogai veikia ir pan.. Kodėl kitos komandos normaliai į rinktines reaguoja? Net Raptors neturi nieko prieš, kad Kleiza prakaituotų visą vasarą rinktinėje, nors jie yra labai suinteresuoti gera Kleizos būkle.. O kad Kemzūra kiršintų Žalgirio žaidėjus, tai jau tikrai, manau, ne jo būdui. Ir be Kemzūros skatinimų, visi geri krepšininkai siekia atstovauti gimtinę..Perbėgus katė tarp Romkos ir LKF, ką padarysi..


Kaip ir visada tu prie tų daugumos, kurie nesuprato, ką Romanovas norėjo pasakyt. Jis ne prieš rinktinę, o piktinasi tuo, kad pradėjo šaukti į rinktinę Žalgirio lietuvius, o tai išblaškė, nemanau, kad dėl to pralaimėjo, tiesiog Barca yra Barca ir aš džiaugiuos, kad Žalgiris nors ir pralošė, bet žaidė kaip lygus su lygiais, prieš 2 metus to nebuvo.

O, kad Žalgiriui gyvenimą gadint kažkas bando tai nieko keisto, juk Rytui irgi norisi Eurolygoj žaisti.
Žiūrėti...
2012-02-10
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 ··· 4 5 6 7 8 ··· 10 ··· 12 ··· 14  »