MIRKA3
Na galvojau kad kai LA bus pagaidinti, tai komentarai bent prasivalys nuo durneliu neapykantos sklaidymosi. Bet ziuriu protelis ant tiek pagadintas... Na komentaru pamazejo, negaliu sakyt. Ypac nesamoningu filosofiju, koks tas nevykelis ar anas yra labai kietas ir per PO tai visus padarys... Vardinama begale titulu, skaiciuojami metai, maikiu pardavimu skaicius... Atejo PO, subliusko vargseliu iliuzijos, paremtos mcdonalds marketingu. Tai dabar skaido pavieniai komentarai, persmelkti neapykantos, izeidinejimu. Teksto ilgumas kaip ezio zinute. Jau jei nestumi ant Heat, tai esi automatiskai priskiriamas kaip fanas... Na man vienodai ant tu Heat, yra daug idomesniu komandu (pvz.Celtics, OKC, SPURS, Bulls, net Pacers siais metais patiko). Sioje serijoje palaikau Celtics, bet man ne prie sirdies tie nuolatiniai verkimai po kiekvieno teisejo svilpuko. Tokios neapykantos as nesuprantu. Jus gal kas nors duchina kur kampe apsirenges King James maike :DDD Žiūrėti...
2012-05-29
+5
Atsakyti
MIRKA3
Visos technines labai laiku ir vietoj. Vaidyba is Celtics ir bandymas pakreipt teisejus sau naudinga linkme jau tapo vizitine kortele.

Imam video:

1. Technine. Ray akivaizdziai nustumia Wade, ir ta teisejas aiskiai mato ir skiria prazanga uz grubu zaidima neleisdamas aikstelej pasikartot Heat vs Pacers ivykiu sekai, kai komandos grubiai zaisdamos po truputi pereina prie snukiu dauzymo. Uz ka technine? Uz vaidyba, kad mazdaug ne, ten nieko nebuvo, tai nesamone... Na gavo technine ir viskas turejo nurimt, o vyrai eit zaist, o ne po kiekvienos prazangos sokinet kokia neteisybe...

2. Technine. Garnetas tai daro nuolat, todel nesistebiu kad gavo technine. Kamuolys ne siuksle, kuri pelnius taskus galima "netycia" nuolat numest i sona. Aisku zaidimui tai itakos neturi, todel gavo kaip avansu uz samoninga elgesi. Bet cia jau gal ir persudyta, visgi finalai, aukleti reikejo sezono metu.

3. Technine. Riversas gavo uz gincus su teiseju (uz rekima ant teisejo). Tai yra tipine technine, ir Docas tai puikiai supranta. Tai daugiau bandymas pavaizduoti, kaip mus musa, kiek mums duoda uz nieka techniniu. Bet krepsinis jau toks dalykas, kad ji reikia zaist, o ne vis verkt kaip tave skriaudzia, kaip kazkur nesusvilpe baudos ir pan.

Celtics buvo parodyta, kad i verkima ir vaidyba - kaip mus skriaudzia, kaip neteisingai svilpia... - bus atsakyta techninem. Sakyciau NBA valosi nuo jau blogu iprociu tapusio seselio, apie kuri pastaruoju metu nemazai kalbeta ir kuriam siuloma skirti OSKARA.
Žiūrėti...
2012-05-29
-2
Atsakyti
MIRKA3
"man atrodo spurs senijoru traukinys greitai nuvaziuos nuo begiu..jei ju numest nepavyks thunderem tai padars heat."

Kad Heat perlips Celtics tiketina. Bet kad SPURS perlips per OKC tai nustebciau. Ateinanciose rungtynese bus 1:1. Nors kai rekordas SPURS ant nosies, tai butu labai smagu kad toki grazu skaiciu isirasytu tokia puiki komanda kaip SPURS.
Žiūrėti...
2012-05-28
+2
Atsakyti
MIRKA3
"Nes komanda,kurioje du žaidėjai pelno trečdalį taškų nenusipelno žiedų"

Čia gal apie Jordan ir legendinius BULLS? :DDDD
Žiūrėti...
2012-05-28
-2
Atsakyti
MIRKA3
Manau pagal ziedu skaiciu negalima sakyt, kad va tas turi tiek, tai yra geresnis. Man pvz. Dokas yra puikus treneris, niekuo nenusileidziantis Popui, nors ziedu kiekybe negali didziuotis. tarkim tas pats Philas nera toks ir kosmosas. Kai paziuri kokius zaidejus turejo, tai nesistebiu as tuo kiekiu ziedu. Sako va atejo i LA ir is karto ziedai. Isejo ir neber... O as pasakysiu - atejo tada kai komanda buvo surinkta ir subrendus pergalems, o isejo tada kai ta komanda susidroze. Bulls tas pats. Vyrukas mokejo isnaudoti ka turi, tuoj jis geras. Bet nera jis kazkoks stebuklas. Popas irgi ne su meslu dirba, taip kad tas pasiekimas nera jau kazkuo labai issiskiriantis. Komanda surenka ne treneris. Philas ar Popas butu gave i nagus kokius Jazz, Pacers, Knicks - beja Knicks baisiai reik trenerio, tik nei vienas nenori.

Del to kas laimes - na nei vienas nezinom. As manau taip, kiti mato kitaip, o laimes kas bus stipresni.
Žiūrėti...
2012-05-24
+2
Atsakyti
MIRKA3
Isvis manau kad siais metais finalas turejo but OKC vs Bulls ir bb zino kurie geresni. Žiūrėti...
2012-05-24
Atsakyti
MIRKA3 > anonimas
Taip taip. LA irgi kai sakiau kad pries OKC neturi vilciu, tai buvau durnium vadinamas. O be epitetu vardinimo tai argumentu apciuopiamu kaip ir nerasta. RS visos komandos, kurios turi lygesne sudeti su pakeitimais, galejo geresni rez. pasiekt. Tarkim Bulls - na jie nera tokie geri, koks RS rezultatas. Juos mazdaug prilyginciau OKC. Tuo tarpu LA, Heat - akivaizdziai keliu zmoniu komandos, tai visa sezona atidrost auksciausiam lygyje be sansu. Celtics PO visad atsigauna, nes senuku pilna, o pakeitimo rimto kaip ir neperdaugiausiai (lyginant su SPURS). Tie patys OKC neturi didelio labai suoliuko, todel RS negali ardytis is paskutinio. Pries vienus laimi, pries kitus ne, taciau tai dar neparodo ju galimybiu. O SPURS turedami lygia sudeti, gali visa sezona varyt. Bet per PO visu i aikste neisleisi, zaidzia 5x5. Yra toks posakis, kad per svarbiausias rungtynes, kai reik isspaust max., optimalus zaideju skaicius yra 6-8, o ne 12. Duncan siautejo pries Clippers - ot tai pasiekimas, siautejo pries reklamcikus. Clippers isvis ne komanda, balaganas susibeges. OKC po krepsiu turi vyruku, pries kuriuos net LA turedami galingiausia priekine linija buvo bejegiai (puolime). Kas deng Duranta? Niekas. Ijungs biciukas auksciausia pavara ir gaidins kiek tik sirdis geis. Westbrukas - sekmes dengiant durniu, kuris laksto kaip suva. Kas ji suvaikys? Gal senukas Parkeris? Be sansu. O gal senukas Manu? Na irgi ne. Tai kas? Kai zaide pries LA, tai as net nebepamenu kas ji dengdavo, nes eidavo kaip per tuscia vieta :DDD Žiūrėti...
2012-05-24
-1
Atsakyti
MIRKA3
Statyciau uz OKC net esant vienodam santykiui. SPURS per PO nebuvo susidurusi su rimtesniu varzovu. Jazz, Clippers - na nera ka apie juos kalbet, pasiliksiu prie tos pozicijos kad jau geriau nieko, nei stumt. Tuo tarpu OKC nukale tikrai stipru varzova LA. OKC neturi jokiu rimtesniu komplektacijos problemu. O ziurint zaidejus atskirai, tai nematau kas padengs Duranta ir Westbruka. Tuo tarpu SPURS gana leti, ir jiems bus sunku ka nors nuveikt po krepsiu, kur yra Iblaka+Perkinsas. Taip SPURS graziai zaidzia, patyre ir pan. Bet OKC taip pat jau ne vieni metai vyruciai zaidzia, turi taip pat patyrusiu jau zaideju ir manau jiems puikus metas suzibeti. Sakyciau 4-1 OKC. Žiūrėti...
2012-05-24
+1
Atsakyti
MIRKA3
Na va, kaip ir sakiau, rezultatai uz tycini kirtima:

1.Daug daug youtube pazvengimui

2.Baudos simbolines (iprastos)

3.Taip ir toliau.

4.Vakaru komandai bus sunku laimeti, nes gali aikstelej viskas greit pasikeist susitraumavus pvz.Durantui.

5.Traumu ir kirtimu PO

Dabar taip pamasciau, jei kuris zaidejas pagautu pvz.Westbruka, pakeltu ir zemyn galva nuleistu i parketa bei uzmustu (arba suluosintu visam gyv.) - tai butu teismas ar ne? Nes neteko girdeti, kad davimas i galva kumsciu, be kamuolio, lygioj vietoj butu svarstomas teisme kaip tycinis suzalojimas? Na tarkim uzmusa koki Duranta, sako ai buvau tuo metu idejes gera, dar buvau susierzines nes visaip mane izeidinejo ir buvau isprovokuotas bei davestas psichiskai kad nepasidengiu... Na nezinau kaip taip gavosi, labai atsiprasu... Tada lyga duoda labai griezta, dvigubai grieztesne bauda nei pernai Bynumui, ar siemet Artestui - na tarkim 2x5 rungtynems ir viskas ok?

Kad ir dabar, kalbant apie Pacers ir NBA pozicija ju veiksmams: puikus darbas, taip ir toliau.
Žiūrėti...
2012-05-24
+5
Atsakyti
MIRKA3
Viena ko nesuprantu, tai Pacers paskutinio desimtmecio, kai komanda paliko ma mylimiausias zaidejas Reggie. Buvo puiki komanda, galinti ikast bet kam. Bet kazkokia karma uzplaukus. Dar kai zaide Arterst prisidirbo su agresyviu nesvarius zaidimu tiek kad 5 metus smigo, subyrejo ir tasesi kaip lavonai. Dabar atro vel po truputi tik isivaziavo, tai ne blet vel nesamones issidirbineja, lenda i ta savo nesvaru darba, kapoja priesininkus, patys gauna, tada sedi apsisike. NYK irgi panasios bedos budavo. Bendrai pagalvojus rytuose to Bad boys zaidimo stiliaus komandu zymiai daugiau lyginant su vakarais. Tie patys Pistons - na tokie dyzeliski cempiono ziedai. Bulls - gynyba ne svariausia. Aisku ir vakaruose netruksta, bet kazkaip be pastaruoju metu pagarsejusiu LA veiksmu, tai man sunku atsimint kokia arsesne PO serija, kurioje viena komanda dauzo kita kol issidauzo, ir jau kas lieka, tas laimi. Pvz. SPURS, na jie gynybinio stiliaus komanda, dar turejo toki blogiuka Bowena... Na bet net is tolo nenesa komandos zaidimas i dauzk, musk, kapok, ka yr, ateini cia... Žiūrėti...
2012-05-24
+3
Atsakyti
MIRKA3
Lyga jau parode, kad tokie susimusimai yra sveikintini, jei tai neisplinta i sirgaliu dubasinima - tik tuomet priimama rimtesnes baudos. Na o uz "ikalima" i kiausus galima max gauti bauda, korpusu sukalant - prazanga, i veida apsimetat kad gyneisi - prazanga arba technine (pvz. jei teisejui ka nors pasako iskart technine), be kamuolio tiesiai i galva is kojos ar kumscio - disklval. 5 rungtynems + youtube + vaikstai po aikstele kietas - RESPECT.

Va jei butu Artesta ar Bynuma suspendave uz veiksmus sezonui, tai daugiau nei vienas nenoretu irodineti kas yra kas. Laukiam kol tai baigsis kieno nors trauma visam gyvenimui, pvz Kobes, Duranto, James... tada lyga gal i sia problema paziures rimciau. Nes dabar labai apsimoka - paimi koki antrarusi, kuris nuo suolo retai kada pakyla, liepi jam iseit ir duot i galva kam nors, na gauna diskv. 5 rungtynems ir viskas OK.
Žiūrėti...
2012-05-23
Atsakyti
MIRKA3 > His Airness
"pats PIRMAS mano sakinys - OKC virsesni uz Lakers. O paskui..."

Tai va tuo sakiniu ir baik, tolesni išvedžiojimai atrodo labai neaiškūs (apie tuos kiaušinius).

Nes 4-1 yra keturi - vienas, Durantas imete savo metima, butu neimetes, gal butu pratesimas, gal dar kas - tai nereiskia kad jei Durantas nebutu imetes, LA butu laimeje.

Del Bynumo - na kai isvedzioji su savo dauzta Artesto lygio smegenine, tai va taip ir gaunasi. As kalbu kad visumoje LA silpnesni, o tu sneki apie galejo negalejo, tas galejo, anas nesuzaide, tas pataike ko siaip nieks nepataiko...

Apie Ariza. Atkreipk demesi kad Ariza maziau minuciu gaudavo. Lyginu stat RS. Artesto pirmas LA sezonas(09/10) su Ariza paskutinis (08/09). Kad galetume palyginti taskus, skaiciuoju ne galutini stat kiek pelne, nes abu zaide skirtinga kieki minuciu per rungtynes. Skaiciuoju zaidejo pelnytus taskus per 1 minute:

Artest 0,324tsk. vs Ariza 0,365tsk. Taigi jei Artestas zaide vid.33,8 min/game, tai ir turejo 11 tsk/game, tai Ariza jei butu zaides ne po 24,4min./game, o po tiek kiek Artest, tai per 33,8min butu surinkes 12,34tsk./game

Sutinku kad 1,34tsk/game nera daug ir kad mano teiginys yra sarzas, o ne realus apciuopiamas faktas, bet Ariza buvo geresnis puolime.

Del LA tu metu subyrejimo - na cia labai tinka ta pati problema, kuri nuzude LA siemet - Kobe savanaudiskumas, kuris privede komanda prie psichologinio subyrejimo, nors zaidejai buvo nerealus. LA tais metais butu eme cempus kai nieka, bet is didelio noro gavosi didelis fiasko. Ka noriu tuo pasakyti - Pistons buvo puiki komanda, ir tokia makalyne kaip LA jiems buvo kaip saldainis.

Del vidutinioku - turejau omeny ta komanda, is kurios Artesta paeme (HOU)

Del Rodmano ir Artesto palyginimo - as turiu omeny gynyba pries lyderi naudojant technika, neapsiribojancia rankos iskelimu.
Žiūrėti...
2012-05-22
+8
Atsakyti
MIRKA3 > TDay
Tu is pradziu man i pirma klausima atsakyk, treneri. P.s. kodel Kebe vadini Kobicku? Žiūrėti...
2012-05-22
-4
Atsakyti
MIRKA3 > His Airness
Tai ir sakau kad tu kazkoks Artesto smegenu. Veli veli ir galiausiai savo mastymu privartai kad LA nenusileidzia OKC, taciau realybe akivaizdi - LA lygiai su OKC gali zaist tik savo aikstelej. O OKC stovykloj visus kartus gavo, o du is ju itikinamai. Bet ne vistiek isikandes filosofuoji apie tai, kaip biski nepasiseke, nenuskilo, kiausus kazkur pamete, kazkas imete tai ko nieks neimeta... Na matosi kad kazkoks esi uzsiblokavusio mastymo, vis dar neatsigauni kad LA siai dienai yra silpnesni ir nereik cia sneket apie ikrito neikrito. Kalbant apie ta konkretu serijos taska - jei LA butu istempe, tai galejo serija ir visai kitaip susiklostyt. Bet neistempe, nes negalejo, nes buvo silpnesni, nes kiausai nera kazkoks daiktas, kuri nori uzsidedi, nori nusiimi... Bynum zaide taip, kaip galejo, o ne taip, kaip "galetu, jei galetu"... Na nera Philo, tai ir zaideju galimybes tampa automatiskai mazesnes, nors ir galetu jei butu...

"Tai jeigu stebetum LAL is arciau" - sorry, bet nesu LA fanas, todel ,ne, nezinau, ir nenoriu zinot. Ir tai man netrukdo pateikti savo asmenine nuomone apie LA zaidima.

"Artestas prime..." - Taip taip, butasis laikas vidutinioku komandoj. Tame butajame laike jis ir mest nebuvo uzmirses, ir gynyba buvo tikrai gera. Bet LA Artesta ne del tasku pasieme, o del juodo darbo gynyboj. Atidave uz ji Ariza, kad Kobikas galetu daugiau tasku mest. Kodel lyginu Artest su Rodmanu? Nes ju funkcijos aikstelej labai panasios - gali puolime net NEMEST, bet svarbiausia isjungt priesininku lyderi - pagrindini scoreri. Taciau siam PO jis su savo uzduotim jau nebesusitvarke.
Žiūrėti...
2012-05-22
-14
Atsakyti
MIRKA3 > Block on you
"tiesiog manau Bynumas paskutiniu rungtyniu net nebezaide rimtai ,...tiesiog mate serijos baigti" - Kaip jis galejo matyti rungtyniu baigti, jei trecia kelini LA atsilikinejo tik 6 taskais? Tuo tarpu Bynum buvo atkovojes tik 4 kamuolius, ir tai visi gynyboj, 0 puolime.

"manau jis vistiek yra vienas geriasuiu centu" - Manau 2 po Howard.
Žiūrėti...
2012-05-22
+2
Atsakyti
MIRKA3 > Block on you
Na taip, Perkinsas ne saldainis. Bet paziurejus i Bynumo REB, tai vistiek niekaip netelpa i galva. Manau bynum galejo zymiai geriau, net pries Perkinsa. Žiūrėti...
2012-05-22
-3
Atsakyti
MIRKA3 > His Airness
"Ateini i Lakers tema, kalbi apie Kobe.. ir kaisioji LeBrona. Kokios reakcijos tikiesi, pusgalvi?"

Va tokios ir tikiuosi, smagu skaityt :DDD

Apie Artest poelgį del Hardeno. Na Gasolis Iblakai kiausus pakase, bet is kojos atgal negavo... Liko kiausu kasytoju ir tiek, bet Iblaka nesileido i toki zema lygi kaip Artestas. Va cia ir skirtumas - protiniu siuksliu nuo krepsininku. O kad aiskini, jog uz trynimasi pelnytai gavo, tai tik paraodo kad pats esi arti tokio suvokimo lygio.

Apie tas galimybes. Abi komandos LA aistelej zaide apyligiai, kaip ir sakiau, todel logiska kad rez 1-1. O OKC aikstelel LA tik vienas tase, kitas dvi gavo itikinamai. Taigi as manau, kad OKC > LA, o ne OKC lucky. 4-1 - desningas rez. Lietuvo Rytas irgi daznai pries Zalgiri pirmauja, o ant galo vistiek pasikrauna. Kaip ir Zalgiris eurolygoj ketvirtam keliny vis pralaimi, sugriuna... na taip jau yra, stiprasni rungtyniu pabaigoj silpnesnius palauzia.

Apie Woltona - as juokavau. man px ant LA ir ant ju atsarginiu, nepamenu as ju, nes jie net ant keitimo netinka. O kad LA vykdydami mainus daro stebuklus tai jau seniai aisku. Pvz. as nepamenu, uz ka LA gavo Gasoli... na Gasoli zinau, nes jis zaidejas geras, aikstelen isena, ir dar nuveikia nemazai. O ka nuveikia uz Gasoli gauti zaidejai (as ju nezinau), tai manau ne kiekvienas LA fanas pasakytu...

Kuo Artesto darbas komandoj galetu buti panasus i Rodmano? Na labai sunku pasakyti, gal kad dengia priesininku lyderius ir bando juos isjungti? Abu klisi sleivi... Tik vienas linkes i psichinius uztemimus, kai akys uzpila lekia mustis. Tuo tarpu Rodmanas tik inicijuodavo susikabinimus, bandydavo pakelt temperatura imtynemis.
Žiūrėti...
2012-05-22
-4
Atsakyti
MIRKA3 > TDay
Na kaip istikimas LA fanas (ir nebeturintis ka veikti), +labai viska zinantis galetum pasidalinti su mumis trenerio ismintim ir pastebejimais, kaip cia gauvosi kad Bynum budamas No.1 Centras NBA su nerealiu (lyginant su Howard) puolimo arsenalu + salia esant Gasoliui (vienam geriausiu jei ne geriausiam PF NBA) sugeba per rungtynes nusimt kiek REB? Tai kame problemos? Ir kuo toliau, tuo jis nyko nyko is aiksteles. Kartu su Gasoliu kaip zaide jau su Denveriu - suzaidzia - triuskina varzovu, LA be problemu laimi. Po to kazkodel nesuzaidzia, LA gauna. Po to vel suzaidzia, LA 7 rungtynes be problemu atsipute isveza. Su OKC Atrodo taip ir nesuzaide nei vienu rungtyniu, nors pvz. Perkinsas tikrai ner kazkuo labai ypatingas.

Klausimas butu paprastas - kodel Bynumas su Gasoliu nenorejo zaisti? Va cia manau ir reik ieskot problemu, o ne teoriniu Kobes tasku skaiciavimo.
Žiūrėti...
2012-05-22
+5
Atsakyti
MIRKA3 > Block on you
Is esmes sutikciau, tik kad Kobe tikrai ne vidutiniokas, todel jis tikrai turetu mest daugiau kaip 10 metimu, na bet ne po 30 kaip siemet. Optimalus var koks 15 (tasku vid. apie 20-25). Bet kad tai jis galetu sau leisti, turetu kazkas atsirast salia jo ant pakeitimo. Reik turet galvoj, kad starto zaidejas Artestas puolime 0, reik tai kompensuot, atidirbt. Sesionas per silpnas, Kobe po krepsiu nebelenda, Artestui reik sukurt proga... na ir gaunasi kad ner kam be Kobes prie to tritaskio suktis. Tada gimdo gimdo... Butu vietoj Artesto koks labiau atakuojancio stiliaus zaidejas, tai iskart puolimas susitvarkytu. Seniau kai Artest gerai gindavosi, tai varzovus LA tiesiog uzdusindavo gynyba, puolimas nebe toks budavo svarbus. O dabar nei gynyba betonine, nei puolimas lengvas. Žiūrėti...
2012-05-22
Atsakyti
MIRKA3 > His Airness
Tai kiek kiaušinių suskaičiavai? Ar ne tu ten apie kiaušinių augimo subtilybes aiškinai? Na nesu LA fanas, todėl man jų mainai kuriuose sudalyvauja žaidėjai, kurių aikštelėj net per šventes nėr... (Woltonas)... Nesu aš ir James gerbėjas, nors nesuprantu ko taip ant jo visi stumia. Paminėjau, nes žinau kad didžioji dalis stumikų yra būtent LA fainai. nereik būt kažkokiu egzzpertu, kad matyt jog LA visiškai ne komanda, kad Kobe nepasigina ir savo savanaudiškais veiksmais privedė komandą prie visiškos demotyvacijos, kad Artestas nevertas pagarbos (kaip kalė tik ir ieško prie ko prikibt). Bando kopint Rodnaną, bet Rodmanas bent reb. kompensuodavo savo ribotumą puolime ir niekad tyčia nesistengė iš pasalų užvožt į galvą (neva mind f..), viską darė tiesiai, buvo tikras kovotojas, o ne protinis invalidas. Na ką galiu pasakyt, LA turi tai ko verti, o finaluose nusimato gražių kovų, ypač SPURS vs OKC, o rytuose norėtusi Pacers vs Celtics. Žiūrėti...
2012-05-22
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 ··· 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 ··· 18 19 20 21 22 ··· 24 25  »