Jonas
Nesamones visiskos: siemet teisejai tikrai Nevezio nelepina, dauguma ju rungtyniu maciau ir galiu konstatuoti, kad ju tikrai netrauke, o ne viena syki net namuose leido per grubu zaidima zaisti butent varzovams, o ne Neveziui!

Esu kaunietis, bet patinka kedainiskiu zaidimas! Jie zaidzia protinga, komandini krepsini, ko labiausiai ir truksta Neptunui.

Del Dabkaus - siemet jis zaidzia ypatingai svaru krepsini, labai pasikeite ir geraja puse, bet ji teisejai stebi daznai pro padidinama stikla..todel daznai nefiksuoja prazangu pries ji, nebent bauda buna itin akivaizdi! Del to jis pats kencia, visi tai mato, todel juokinga sakyti, kad ji lepina!

Del Leonaviciaus ir Viskonto - jie taip pat jauni zaidejai, emocingi, bet vertinti subjektyviai juos tikrai nera grazu.
Žiūrėti...
2009-04-07
-7
Atsakyti
Jonas
tik algos gavo maziau nei norejo... dar maziau nei siule sezono pradzioj.. taip ir buna su godumu! :) Žiūrėti...
2009-03-10
+3
Atsakyti
Jonas
Neeme jo Nevezis del charakterio, nors Pridotkas norejo.... buvo ir kitu klubu kur nepraejo perziuros... yra kaip yra.. o Siauliai jo labai norejo, bet uzsiprase per daug (25 000 i men.) ir paeme Staneviciu... Atejo Sireika, kuris nenorejo Staneviciaus ir vel prisimine Pridotka.. tiek.. nereik girtis apie skambius tikslus :) Žiūrėti...
2009-03-10
-3
Atsakyti
Jonas
Labai patiko Nevezio kovingumas! Saunuoliai!

Veikalas tik per daug savanaudiskai zaidzia jau ne pirma syki! Niekas neabejoja, kad jis gali tasku pelnyti, bet kai varo ant triju ir nepaduoda laisvam Dabkui ar kuriam kitam zaidejui - tai labai jau savanaudiskai atrodo... gi uztektu ir jam tasku ir komandai geriau butu!!!koks skirtumas kuris rezultatyviausias...

Benai tu malacius, bet gynejui tik pliusas jei negaili kamuolio! O dideli zaidejai kaip mazi vaikai, kuriems reik kamuoliu... !!!
Žiūrėti...
2009-02-28
-1
Atsakyti
Kazimieras
nu Kedainiai del Zalgirio teisingai sake, kad paskutine diena informuoti negalima, kad nezaisi.. turejo uzskaityti pralaimejima 0:20. LKL uzspaude ir priverte nukelti rungtynes. Jei butu pradzioj tokioj situacijoje buves koks Nevezis ar Sakalai - butu iskaite pralaimejima LKL be sazines grauzaties...

Sergu uz Zalgiri, bet manau, kad Lietuvoje isskirtines salygos ir teiseju palaikymas galioja stipresniems klubas, kas daro LKL ne toki idomu... jei silpnesni kabinasi iveikti stipresne komanda - tai anai turi buti juoda diena, nes vien zaisti geriau neuztenka... Maciau siemet kelia Nevezio rungtynes su Siauliais - tai teisejai akivaizdziai trauke Siaulius...nors jie ir stipresni uz Nevezi... Yra kaip yra... Aisciai butu nugaleje Ryta, jei ne teiseju "klaidos" rungtyniu pabaigoje... visi ta mato, bet tyli..tai paranku stipresniems klubams...tai ir tylima... bet krepsnio salyje taip buti neturetu!

Deja, matyt, visose srityse esam protekciju krastas...
Žiūrėti...
2009-02-27
-4
Atsakyti
Jonas
Treneris pralaimejo rungtynes... deja per silpnas yra Krapikas, kad tokiam klubui vadovauti ir dar ypac tokioj krizej, kai pergaliu reikia kaip oro!

Vakar Woods pasodino buvo lygu.. ir pamirso ant suolo, o jis visa gynyba cementavo.. tas leido prancuzam iki 16 tasku pabegti, bet Woods ir toliau laike ant suolo, o prancuzai kartojo atakas atkovodami kamuolius puolime!

gaila...ideja aiski - atseit bandyta laikyti Klimaviciu+Janki...atseit greitesnis zaidimas..bet taktiskai tas buvo parankiau Nansi...
Žiūrėti...
2008-11-13
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.