duobe
Niekas ir nesako kad jis lyderis butu ir rinktu po 15tšk. Bet keitimui tikrai sueitu

PPŽ apskritai truksta žaideju

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2018-11-30
-4
Atsakyti
duobe
Labai geras reportažas.(respect) P.s Mašina reiketu nusiplaut.DDDD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2018-11-30
+1
Atsakyti
duobe
Pasvalys galetu pasiimt. Tikrai praverstu ir nebrangus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2018-11-30
+1
Atsakyti
Labai daug kas priklauso, kokį biudžetą kitais metais pavyks surinkti, jeigu jis bus pusiau hipotetinis, kaip pavyzdžiui pernai, tai reikėtų rinkti tokį, kokį 100% galima surinkti. Na o pats klubo veidas neturėtų pernelyg keistis:

PG: Yra beveik 100% tikimybė, kad Mantas kitą sezoną grįš į Žalgirį prie jo pridėjus Luką ir V.Kariniauską/K.Vecvagarą(nors nemanau, kad verta jį laikyti, visgi du sezonai be žaidimo laiko) visai įdomi grandis pasidaro, jauni žaidėjai per vasarą turėtų patobulėti, o Manto ir Š.Jasikevičiaus pamokos dar labiau padės pagerinti žaidimą.

SG: Manau, kad A.Milaknis liks kitam sezonui, pats žaidėjas čia atsiskleidžia visu gražumu, gauna galimybę būti vienu iš lyderiu, tik labai finansiškai patrauklus pasiūlymas galėtų pervilioti jį žaisti į užsienį. Šalia jo, protingiausia būtų siūlyti kontraktą SG/SF pozicijos legionieriui, pakankamai protinga būtų ieškoti ne vien tik iš Vasaros Lygos, bet ir tarkim iš Prancūzijos, Italijos ar Belgijos čempionatų, aišku, rizika didelė, bet galima ir labai gerą perliuką rasti. Pridėjus T.Dimšą, kuris pagaliau būtų rotacijos dalis irgi būtų gana įdomi pozicija.

SF: Ulanovas + SG/Sf tipo amerikietis, nelabai matau daugiau variantų šioje pozicijoje. Ulanovo Žalgiris tikrai nenorės paleisti, tik būtinai jam reikia per vasarą daug dirbti su kamuolio varymo technika, metimu, nes kol kas labai ribotas žaidėjas yra. Lipkevičiui manau jau bus rodomos durys, visgi, jau 27 metai žaidėjui, aišku, dar galima pasilikti kaip 12 žaidėją, bet galbūt geriau yra šansą suteikti jaunam žaidėjui iš dublerių?

PF: Jankūnas neturėtų niekur išeiti, žalgirietis iki kaulų smegenų, tikrai nenorės paleisti jo, nemanau, kad ir žaidėjas nori keltis kitur. Dabar labai plačiai paplitus nuomonė, kad būtent L.Kleizą sudarys tandemą su Paulium, nežinau kaip jums, bet man šis žaidėjas žlugo, kada užsiaugino savo garbanas ir pasidarė tešlius, dėkoju už rinktinei atiduotus metus, už Lietuvos vardo garsinimą NBA arenose, bet gana, žaidėjas pats turi suprasti, kad jo gebėjimai ritas žemyn ir jeigu tokiu tempu leis savo karjerai užgesti, tai jam liku max. keli metai :(.

C: Javtokas + Gudaitis. Nors ir bus pašauktas šiais metais biržoje, bet tikrai neturėtų keltis žaisti už Atlanto, jeigu per vasarą padirbės ant metimo iš po krepšio, labai puikiai galėtų tapti startinio penketo žaidėju, tai pačiam žaidėjui būtų į naudą pajausti, kad juo yra pasitikima ir pradėtų rodyti didesnę aistrą žaidimui. Na, o Javtokas jau yra savo karjeros saulėlydy, nesikels jis svetur, visgi pinigai čia neblogi, šeima šalia, vaikai auga gimtoje šalyje, nežinau, ko dar tokiam žaidėjui reiktų.

JEIGU, nepavyksta Kalniečio susigrąžinti ir prisivilioti L.Kleizos( ko labai tikiuos nebus) reikėtų ieškoti tokio dentmono tipo įžaidėjo, na o sunkiojo krašto pozicijai galbūt pasiimti atgal T.Klimavičių?! Pakankamai gražiai jis šį sezoną atrodė Vokietijoje, pakankamai neblogoje ekipoje :)

Overall, komanda gaunasi pakankamai lietuviška, su keliais pikantiškais igredientais, Top-8 gal ir nebūtų, bet gėdos tikrai nepadarytų.

P.S. Pamiršau įkišti Simą Vene :( man jis patiko, tikrai atrodfė pakankamai stabiliai, išnaudojo jam suteiktas progas, būtinai reikėtų jį išsaugoti :)
Žiūrėti...
2015-06-09
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.