Saunuolis, susigrazins garbe ir oruma sis treneris. O buvo jau viska prarades, kai iklimpo i suda, pasirasydamas sutarti su krepsinio parodija - Vilniaus Rytu.

Butinai palaikysiu prienus kitam sezone.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2015-06-02
Atsakyti
JR
Snaipioras Žiūrėti...
2014-03-09
Atsakyti
Trypia Clipersai L.A :D O Lakers absoliučiai No Deffence :D Žiūrėti...
2014-03-07
+2
Atsakyti
Po 10 dienų išmes, dabar dar truputi reklama pasidarys Žiūrėti...
2014-03-07
Atsakyti
Ko šiose rungtynėse ant RWB pykt taiklumas 59 proc. iš Žaidimo, 9reb, 9ats EFF,45 Duranto 28 ;) Žiūrėti...
2014-03-07
+1
Atsakyti
SPQRNu cia tai sitas treneriukstis prajuokino. Is kur Siemenso raudonoje kloakoje toks palaikymas kai tiems patiems vilnieciams yra absoliuciai nusispjauti i sita vainausku laikrascio komercini projekta, o tame paciame Siemenso skardineje be kruveles pliku sokanciu iskrypeliu visi kiti yra diletantai bei pizonai isvertusiais pilvais nuo alaus.


Kaune ne ką geresnė situacija dėl pižonų išvertusiais pilvais. Lietuviai labai atsilieka nuo Graikijos ar Serbijos ultrų.
Žiūrėti...
2014-03-06
+5
Atsakyti
"Šarūnas Jasikevičius gavo progą pasireikšti. Jam nėra lengva susikaupti žaisti su tokiomis komandomis."

Čia maždaug Juventus šūdų vietoj
Žiūrėti...
2014-02-24
+4
Atsakyti
Javtokas stebina, atrodė, kad medis paskutinis buvo, bet dabar žaidžia tikrai gerai, šaunuolis Robinis. Žiūrėti...
2014-02-24
+6
Atsakyti
sdfElAminassdfJeremyLambRenoRenoUzsiregistraveso zalfaniai juokesi ta rugpjucio 18-aja kai LR isigijo zaideja is Kolumbijos.Kaip matau dabar juokas nebeima ir net zalfaniam patinka jo zaidimasPritariu sedi apsisike Zalfaniai !Palacios geresnis uz Zalgirio centrus abu sudejus !vien Palacios, Cook ir Seibutis jau yra geresni uz visa Zalgirio sudeti, o kur dar kiti zaidejaihahaha tavo tas cook po 6 taskelius EL mesdavo ;DDva toki kaip tu tik ir mato taškus. pasižiūrėk po kiek rez. perd. atlieka, jis daugiau pasus dalina, negu į krepšį meta.o tu storuliuk paziurek i jo naudinguma ;DD


pats tu stopūdovai storas sėdi prie pc ir tik rašai nesamonęs.
Žiūrėti...
2014-02-23
-6
Atsakyti
sdfJeremyLambRenoRenoUzsiregistraveso zalfaniai juokesi ta rugpjucio 18-aja kai LR isigijo zaideja is Kolumbijos.Kaip matau dabar juokas nebeima ir net zalfaniam patinka jo zaidimasPritariu sedi apsisike Zalfaniai !Palacios geresnis uz Zalgirio centrus abu sudejus !vien Palacios, Cook ir Seibutis jau yra geresni uz visa Zalgirio sudeti, o kur dar kiti zaidejaihahaha tavo tas cook po 6 taskelius EL mesdavo ;DD


va toki kaip tu tik ir mato taškus. pasižiūrėk po kiek rez. perd. atlieka, jis daugiau pasus dalina, negu į krepšį meta.
Žiūrėti...
2014-02-23
+6
Atsakyti
VazelininisElAminasVazelininisAciu Dievui isnesem sveika kaili. Sunku buvo ziureti kaip puse rungtyniu visa komanda stovejo poza rakam bei subines tepesi vazelinu.tuo tarpu žk visas rungtynes tepasi vazelinu.Gal uztenka buti tokiais apgailetinais kad biski kas tai jau zk kisat. Cia kas? Kazkokios nuoskaudos? Nekisk cia tu zk, cia musu tema ir cia musu problemos.


nesuprantu, kaip tavęs nebanina lauk iš čia, nes esi apgailėtinas.
Žiūrėti...
2014-02-23
+11
Atsakyti
VazelininisAciu Dievui isnesem sveika kaili. Sunku buvo ziureti kaip puse rungtyniu visa komanda stovejo poza rakam bei subines tepesi vazelinu.


tuo tarpu žk visas rungtynes tepasi vazelinu.
Žiūrėti...
2014-02-23
-9
Atsakyti
spjūvis kai kuriem žalfaniam, kurie taip norėjo pamatyt šiandien Rytą suklumpant, bet vyrai susikaupė ir visus reikalus sutvarkė antroj pusej. Žiūrėti...
2014-02-23
-4
Atsakyti
zudikass11ElAminaszudikass11PalaikomLietuvaᾯGerbiami rito fanai siūlau keisti Rito pavadinimą į Vilniaus krašto Patrankų MėsaGerbiamas sudziau, ziurek savo komandos jie ne pacios geriausios formos... atsipeikek zmogau, ne viskas ryte taip jau ir blogai.tai kad zalgirio dar era ko lyginti su rytu juk apzaistu ant 30 tasku, ar tu galvoji kad rytas vienas rungtynes suzaide lb gerai per 10 metu pries zalgiry ,ir jie tokie tikrai yra stiprus nejuokauk juk bus kaip visada lkl finale .vienas rungtynes geras per 10 metų :DDDD tu nejuokink žmonių kvailais savo komentarais, geriau iš vis gal nerašyk.tiesa akis bado:)


na ir kokia ta tiesa? tikrai buvo ne vienos ir ne dvi geros rungtynės, buvo vienos kur +42 Rytui pasibaigė. gal tu gimes net nebuvai dar
Žiūrėti...
2014-02-23
-3
Atsakyti
zudikass11PalaikomLietuvaᾯGerbiami rito fanai siūlau keisti Rito pavadinimą į Vilniaus krašto Patrankų MėsaGerbiamas sudziau, ziurek savo komandos jie ne pacios geriausios formos... atsipeikek zmogau, ne viskas ryte taip jau ir blogai.tai kad zalgirio dar era ko lyginti su rytu juk apzaistu ant 30 tasku, ar tu galvoji kad rytas vienas rungtynes suzaide lb gerai per 10 metu pries zalgiry ,ir jie tokie tikrai yra stiprus nejuokauk juk bus kaip visada lkl finale .


vienas rungtynes geras per 10 metų :DDDD tu nejuokink žmonių kvailais savo komentarais, geriau iš vis gal nerašyk.
Žiūrėti...
2014-02-23
+2
Atsakyti
zudikass11ᾯElAminasžiūriu žalfaniai labai atsigavo :DDtokia jau realybė Lietuvoje yra kokie trys ketvirčiai žalgirio fanų, koks 15 proc palaiko rytą, o likusi dalis ryto ar žalgirio heiteriaio kodel mus nebut atcigavusiems juk mes eurolygoj zaidziam kurioj rytas nesugeba zaisti.


Žaidžiat tai žaidžiat, bet, kad nesiseka ten kažkaip žaist, nusteikimo trūksta, ar dar ko nors. :DD
Žiūrėti...
2014-02-23
+3
Atsakyti
žiūriu žalfaniai labai atsigavo :DD Žiūrėti...
2014-02-23
-2
Atsakyti
Būna visiem tokių rungtynių, kuriose varžovai būna tiesiog stipresni. Šiai dienai Madrido klubas yra tikrai galingesnis, jeigu pernai abu kartus pralošta ant vieno taško, tai šiemet vaizdas visiškai kitoks. Tikiuosi Lietuvos klubam bus mažiau tokių rungtynių, kad ir kokia komanda bebūtų. Žiūrėti...
2014-02-21
-3
Atsakyti
KaravanasElAminasBlemba, žalfaniai skundžiasi dėl teisėjų darbo ,pasiskustų rytfaniai, tai į šuns dienas išdergtumėt ir pasiūstumėt kuo toliau. Susiprotėkit žmonės.Prie ko čia Rytas ? Sėdėk tyliai , jei neturi ką pasakyt .


Vat prie to pačio, pamatėt, kas yra blogas teisėjų darbas.
Žiūrėti...
2014-02-21
-2
Atsakyti
Blemba, žalfaniai skundžiasi dėl teisėjų darbo ,pasiskustų rytfaniai, tai į šuns dienas išdergtumėt ir pasiūstumėt kuo toliau. Susiprotėkit žmonės. Žiūrėti...
2014-02-21
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4 5 6 7  »