katik pamegink praloš tai namo nepareisi Žiūrėti...
2013-12-04
-1
Atsakyti
Keistos mintis peršasi čia dabar pralaimėjo krienai sekmadieni nugalėjo žalgiri arba lyga tapo stipri visos komandos gali laisvai vienai kitai mest išuki . bet man peršasi mintis kad čia kvepia sutartu rungtiniu kvapeliu . aišku kesitokai skamba juk teisėjai neįmes pusės tritaškiu.

o gal rimtai lkl sustiprėjo ?

Jomantas žvėris tikras
Žiūrėti...
2013-12-04
-1
Atsakyti
Gerai, graikas 4 pražangą gavo, gal dar laimėsim! Žiūrėti...
2013-11-03
-4
Atsakyti
Sveikinimai!!! Pergele! Žiūrėti...
2013-10-17
-3
Atsakyti
ww
Ismeskite romanovo parankini,nes kitaip patys busite ismesti i nkl Žiūrėti...
2013-10-15
+11
Atsakyti
www
Uzuojauta siais metais utenai. Žiūrėti...
2013-10-15
+1
Atsakyti
ww
Utena jega,pasikrove nuo atleto.masalskis tik prasidejus sezonui jau sugebejo juve palaidoti Žiūrėti...
2013-10-15
+1
Atsakyti
sekla
Idomu kuom urbona apsere tas masalskis. Gal ne sesta vieta,gal nori buti sesti Žiūrėti...
2013-10-15
Atsakyti
Apie juos
Kaip sakė didysis iškrypėlis buratinov, iškrypėlių lygoje žaidžia tik iškrypėliai. Žiūrėti...
2013-10-13
+14
Atsakyti
atrodo
Sukudes valanciunas atrodo Žiūrėti...
2013-10-13
+1
Atsakyti
J.J Redick
Po tokiu nervingu rungtyniu ir parukyt galima.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/h...
Žiūrėti...
2013-10-09
-13
Atsakyti
www
Gaila kad neuzplojo tam buvusiam romanovo paxalujui.uz kreivaranki stanioni.uz ta kuris pakeites pernai keturis klubus,sake kad jam su galva viskas gerai.bet akivaizdu,kad ne.uz gyvuli kymanta,kuris sugeba gulinti zmogu visai spardyti.tai kaip jis elgesi gatveje kai niekas nemato.tai stai ponas masalski ka atvezei i utena. Žiūrėti...
2013-10-08
+4
Atsakyti
Anonimas
crazy shit Žiūrėti...
2013-10-08
+2
Atsakyti
ziauru
ta "hated" nereikia suprasti grynai kaip "nekenčiau". Daugelis zaideju, tarp ju ir Kamanas, tiesiog nori laimeti, jiems nepatinka, kai kazkas uzkerta kelia i pergales. Tai nera nekentimas, tai - konkurencija. Juk negali myleti zmogaus, kuris tavo komandai sukrato 30 tasku. Žiūrėti...
2013-10-07
+7
Atsakyti
lt
Bet tu ir berastis Žiūrėti...
2013-10-04
+6
Atsakyti
jei kas isivaizduoja, kad lrytui bus lengvos rungtynes, tai lb klysta, varzovai tikrai pajegus, tiesa, ryto pranasumas tas, kad jie zais namie, o belgu komandai teks zaisti 3 diena paeiliui. Žiūrėti...
2013-10-03
-3
Atsakyti
Banvit - Telenet 71:74 liko 6:32 Žiūrėti...
2013-10-03
-1
Atsakyti
Vaidas
Na akivaizdu, kad žurnalistas perlenkė lazdą. Ir čia galima paminėti seną senolių išminties pasakymą: "Nespjauk į šulinį iš kurio gali kažkada tekti gerti". Gerbiamas žurnalistas Rokas Buračas puikiai išgarsėjusiame straipsnyje visiškai su žemėm sulygino Lietuvos rinktinę, tačiau galiausiai ji iškovojo sidabro medalius. Aš suprantu, visi, tame tarpe ir žurnalistai, yra fanai, kuriems liejasi emocijos ir pan. Tačiau reikia žinoti ribas ir kritikuoti (taip stipriai) tik tada, kai jau rezultatai yra aiškūs. Šiuo atveju, žurnalistas pasielgė skubotai. Dabar jis man atrodo jau pats suprantu, kad paskubėjo su straipsniu. Visi krepšinio ekspertai pripažįsta, kad Europos ir kituose čempionatuose, žaidėjų sportinė forma svyruoja ir komandos tikrai neturi pasiekti geriausios sportinės formos pradžioje čempionato. Būtent Lietuvos komanda geriausią sportinę formą pasiekė antroje čempionato pusėje, vadinasi, sportinio parengimo ir kiti treneriai atidirbto labai gerai. Esu įsitikinęs, kad žurnalistas, kai rašė minėtajį straipsnį. galvojo, kad ši rinktinė yra niekam tikusi ir jau tikrai nieko nepasieks. Vis dėlto, mano manymu, jei ir turi tokią nuomonę, tą gali išreikšti nebent tik draugų kompanijoje, prie alaus bokalo (tačiau ir tai tikram fanui yra negarbinga).

Aš sutinku, po tų rungtynių buvo galima parašyti, kad lietuviai žaidė prastai, nekrito metimai, tačiau svarbiausia mes laimėjome ir tuo reikia džiaugtis. Kas yra tas žurnalistas? Kažkoks ekspertas? Visą gyvenimą žaidė krepšinį? Yra labai kompetetingas toje srityje? Neabejoju, kad ne.

Ir pabaigai, gerbiamas Rokas Buračas šio straipsnio pabaigoje pareiškė trenerio, prezidento, vadovo ir kt. pareigas, tačiau neparašė žurnalisto pareigų. O žurnalisto pareigos, gerbiamieji komentatoriai, yra: OBJEKTYVIAI, NEŠALIŠKAI nušviesti aktualius įvykius visuomenei, nereiškiant savo nuomonės, jei ji nėra pagrįsta kompetetingo asmens nuomone. O gerai išgarsėjęs straipsnis yra tik pamazgų pylimas. Būtų visai kas kita, jei būtų pakalbinti 3-4 TIKRIEJI krepšinio ekspertai, rinktinės žaidėjai, treneris, galbūt buvę rinktinės krepšininkai. Šiuo atveju, tai buvo, kaip kokio paprasto žmogelio svaičiojimas geriant alų draugų kompanijoje.
Žiūrėti...
2013-10-03
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4 ··· 6 ··· 8 ··· 10 ··· 12 ··· 14 15  »