asdna, surinko nebloga sudeti. Geriau nei zalgiriukio vaikuciai.


Kad zalgiris dar sudeties iki galo nesurinko ka tu cia vertini?
Žiūrėti...
2013-08-21
-5
Atsakyti
Rytas yra oh wait.. Žiūrėti...
2013-08-21
+8
Atsakyti
VictarKaip tos derybos su PrivatBanku?? Kodel nieko neskelbia,ar nebus taip vel kad pratems visa vasara ir liks be generalinio remejo,o sezono metu retai kada toki suranda.nesuprantu ka ten tiek laiko deretis ,isdesto vieni ir antri salygas ir tada aisku,o dabar Motiejunas viska sliapia nieko nesako tai visiska nezinia su komanda.


Kalbos lieka kalbomis. Jus nenorekit, kad viskas kas vyksta klubo viduje butu viskas kalbama viesai ziniasklaidoje. Bet del to private banko tikrai yra idomu, cia pries menesi laiko buvo kaip ir pasirodes straipsnis basketenews tinklalapi kuriama buvo teigiama.

Kauno „Žalgirio“ klubo finansinis nepriteklius gali baigtis kur kas greičiau, nei buvo manyta. Lietuvos čempionų vadovai artimiausiomis dienomis turėtų baigti derybas su Ukrainos milijardieriaus Ihorio Kolomoiskio valdomu „PrivatBank“.

„BasketNews.lt“ šaltinių žiniomis, jis Kauno klubui per artimiausius trejus metus ketina skirti 10 milijonų eurų.

„Po vakar pasirodžiusios publikacijos susisiekiau su „PrivatBank“ savininku. Jis turi kontaktų su „Žalgiriu“. Jie veda derybas ir yra pasirašę rimtą ketinimų protokolą“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino Kijevo „Budivelnyk“ klubo generalinis direktorius Gediminas Navikauskas."

Beto tas straipsnis http://www.basketnews.lt/news-63398-zalg...

Jai jau buvo teigiama ir, tai patvrtino, kad, tai buvo pasirasytas kaskoks, tai protokolas, o to manau, taip be reikalo nebutu ivardijima reiskias kaskas vyksta tarp zalgirio ir tarp to banko. Ir tikrai yra idomu, beto, pats motiejunas yra sakes, kad visas kortas atskleis pries sezono pacia pradzia ar rudeni viska suzinosime ale rudeni. Bet kalbos liks kalbomis, kol, tai tikrai nepatvritins zalgirio valdzia, belieka laukti is zalgirio stovyklos daugiau naujienu.
Žiūrėti...
2013-08-20
Atsakyti
SpartacasAyeBus įdomu stebėt, kaip traiškys žalgirio priekinę liniją jis :)Kam kelt nesantaika veltui nesamones snekant??? Jankunas vienas geresniu eurolygos krastu. Cia niekam nezinomas kolumbietis. Ryte priekine linija ziauriai nusileidzia zalgiriui, tikekimes gynejai ta skirtuma kompensuos...


Nu žalgirio priekinė linija dar nėra iki galo aiški kadangi dar tikrai bus vienas pirkinys. PF pozicija kaip ir aiški, o šalia Javtoko tikrai atsiras naujas, bet reikia tikėtis už Javtoka kur kas geresnis..
Žiūrėti...
2013-08-20
Atsakyti
AyeBus įdomu stebėt, kaip traiškys žalgirio priekinę liniją jis :)


Palinkėčiau dabarčiai į eurolygą prasibraut :)
Žiūrėti...
2013-08-20
-1
Atsakyti
[quote]Lietuvos Ryto Fanas.Na, mes jau nebe darbiai. O Žalgiris ir vėl bus PADARYTAS. :)--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt[/quot

kuriais metais tie grebliarankiai Zalgiri padare,primink :DDDD
Žiūrėti...
2013-08-19
+1
Atsakyti
Papirktas[quote]dainius7tol Eik savo ryza suni pasert, o tai ne kaip atrodo


eik savo tevui ryzam nuciulpti :DD
Žiūrėti...
2013-08-19
-6
Atsakyti
klumpėsdainius7tolLRridikasPatyres, geras zaidejas manau bus vienas lyderiu.Rytas!muahahahahaha kaip ir Palacio su O'bryantu patyre padejo,sudlaikrastis visa sezona vel bus dulkinamasjeigu rytas kam ir pralaimes artejanti sezona tai tikrai ne zalgiriui. tokiems zaidejams kaip juskevicius, klimavicius, vene, milaknis, kupsas ir t.t NEIMANOMA pralaimet.
ta pati snekat jau kelis metus o rezultatai kokie ?:DD
Žiūrėti...
2013-08-19
-1
Atsakyti
EllisklumpėsEllisklumpėsVilniusDieve jus tikrai vaikai :DD parasai viena komentara ir visi kaip karosai islenda :DDD gausit finala LKL siemet 4:2... Paminesit mano zodi lizingines legendos fanai. Visi Kauno Lizingo fanai!!! Ane?? ::DD--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltkoks dar 4-2 ? :D projekteliui be sansu butu istraukt bent viena pergale (reg sezone). su tokiais zaidejais kaip juskevicius, klimavicius, kupsas, milaknis, vene, gudaitis toli nenuvaziuosi :D duok dieve kad bent 3-cia vieta paimtu, nes jiems finalas tikrai nesviecia.Dar vienas Lasharos draugas parsirado :DDDD Su Jelovacais, Bebrauskais, Tepiciais, Dyliais, Orelikais irgi toli nenuvaziuosi, nebent iki LKL bronzos, o iki Eurolygos atrankos finalo tai isvis be sansu :)"parsirado" :DD jauciasi kad is kauno... :DJeigu Zalgirio fanas, nebutina, kad bus is Kauno, visa Lietuva, pareziu, VISA Lietuva yra uz Zalgiri, nes tai yra Lietuvos krepsinio simbolis, jeigu ne Zalgiris, kazin ar Lietuva turetu nepriklausomybe, todel Zalgirio fanai yra nevien vaikigaliai, kaip kad lietuvos ryto, o uz Zalgiri serga ir normalus, garbaus amziaus zmones, arena yra lankomiausia europoj, ne taip, kaip pas jus skarbonkeje pastoviai antras aukstas uztrauktas buna, nes nei puse pirmo auksto nesurenkat :)


Nu nereikia tik perdeti apie kaskokias tai nepriklausomybes, bet, kad uz zalgiri serga ne vien kauno gyvenotjai, bet dauguma lietuvos, tai faktas.
Žiūrėti...
2013-08-19
+2
Atsakyti
EllisNa jeigu lieka broliai Zalgiryje, dar Songaila juodadarbis dasijungtu, tai priekis Europoj vel vienas is geriausiu butu :). Dar kokio gero amerikiecio PG ir SF reiktu ir visai padori sudetis butu :)


Niekaip nesuprantu, kam reikalingas butu 3 pf komandoj? Yra jugi Jankunas, Klimavicius, beto Songaila ne kapeikas kainuoja, nebent sutiktu losti uz kapeikas arba tiesiog atitinkama atliginima pries baigiant karjieros pabaiga. Ko zalgiriui reikia tai pajegaus centro ir gero pg. Kas greiciausia ir bus perkama, nes sudetis kaip ir aiski.
Žiūrėti...
2013-08-19
Atsakyti
LRridikasPatyres, geras zaidejas manau bus vienas lyderiu.Rytas!


muahahahahaha kaip ir Palacio su O'bryantu patyre padejo,sudlaikrastis visa sezona vel bus dulkinamas
Žiūrėti...
2013-08-19
-5
Atsakyti
Po vakar rungtyniu turejot patis matyt, bent man asmeniskai delnas geriau izaidinejo negu Kalnas, taip, kad delna reikia butinai pasilikt, beto del javtoko kaip jau suzaide geras rungtynes skeptikai pradejo jau vel galvojot apie jo pasilikima rinktinej kuris tikrai jau ir pravers :) Žiūrėti...
2013-08-18
+5
Atsakyti
Pauksčiai :DD Žiūrėti...
2013-08-17
-6
Atsakyti
Gal kas žino, kiek tie broliai galėtu užzdirbti žalgirije iki šiol ir kiek tada tarkim jie susimažintu atliginima? Žiūrėti...
2013-08-16
-4
Atsakyti
Galima pasakyti abiejuose pusėse ir adaptuotų fanų. O jai realiai paskaičius ka čia parašei, tai yra dauk tiesos. Žiūrėti...
2013-08-16
-15
Atsakyti
Megamindna platina cia pribure idomu ar pats sugalvojo ar jam pametejo kas sita lempa? deja viskas yra kitaip ir pameginsiu pateikti kaip yra..1. zalgiris krepsinyje [ nes futbole yra normalus zalgiris ] yra jau sinonimas zodziui pralaimejimas, nesekmes.. ne viena komanda EUROPOJE nera pasiekusi pastoviu 0-6 rezultatu, ir kas juokingiausia net pats pseudozalgfanis kaip crocs, juokiasi is 0-6 rezultatu.. jam patinka kaip jo komanda yra pajuoka2. pseudo-zalfaniuii vene lipkevicius ir milaknis atstoja spanuli, navaro ar macijauska3. pseudo-zalfanis kartoja giesmele , kuria mokina kitus pseudo pvz kandaharas, kuris visiskai nieko nesupranta, tik rasineja ir kursto nesantaika4. pseudo-zalfanis nesupranta, kad juskevicius , lipkevicius, ir visi kiti susirinke praktiskai si sezona yra kiemo lygio zaidejai.. ir alaus gerimo komanda yra auksciausias taskas ju karjeroje, aukstesnis negu but pakeitimu zalgiryje5.pseudo-zalgfanis visada eis i legendinius rumus, nes jis gali didziuotis pries drauga, kad nuejo i legendine sale, nors net nezino, vene milaknis ar koks bulvianosis zaidzia buratinkomandeje6.skolu turi ne tik zalgiris, bet zalgiris yra skolu simbolis.. nes pirkti venes ir eiti i skolas sugeba tik si komandele.. o kai pirko gerus zaidejus ne pagal savo kisene, sedi dabar kur ir sedi..7. pseudo-zalgfanis negali susitaikyt su realybe, kad gudaitis grybaitis ar lavonaitis yra geriausi ju zaidejai..8. kai zalgiris pralosia tai buna desningas rezultatas, nes visis faktoriai susieina i pralaimejima.. delfis, 15min portalai kurie laukia zalgirio nesekmiu, nes tada komentaruose susirenka krepsinio expertai ir dalijasi ispudziais is rungtyniu9.tik pseudo-zalgfanis gali didziuotis pergalemis lkle siuos sezonus, kai zino, kad lose praskolinta komanda ne pagal galimybes.. cia kaip dopingo vartojimas, tik del to nera diskvalifikuojamas klubas.. o pries tai 2 sezonus zalgfanis buvo urve, apie kuri cia raso platina10. ryto fanai nesisaipo is zalgfaniu.. jie patys is saves saiposi uztenka paziuret i nicka crocs, kandaharas ir kitus juokdarius..11. platina teigia, kad nemato, kas yra blogai su Rytu.. siulau tau ateiti padiskutuoti o oficialu ryto foruma ir tu pamatysi, kaip tu klysti..12.pries zalgiri statyti labai apsimoka.. jeigu jau paminejo lazybas.. nes kvailii-pseudo-fanai stato uz zalgirio pergale, tik del tik, kad nesupranta komandu pajegumu realai.. jie numusa koeficienta ir uz varzovus statyti labai apsimoka, tiek del vertes.. tiek del to, kad varzovai buna netgi pajegesni uz zalgiri13. siemens arenos lankytojas neina paguleti ir pasidziuoti kad buvo siemense.. tuo tarpu legendiniai rumai parode, kad situacija siame mieste yra priesinga.13 - Geceviciaus Nr.. tritaskes bombos laukia jusu pseudfaniai.. verkit, kiek galit, Gecevicius super snaiperis, neveltui kaune paeme titula, kad ir kaip svilpe.


Nu tu tikrai jau čia beleka..
Žiūrėti...
2013-08-16
+9
Atsakyti
Labai jau prastia atrodo Donce rinktinej bent kolkas... Žiūrėti...
2013-08-15
+3
Atsakyti
Gecevicius siuo metu geriausias sg Lietuvoj uz ji gersniu nera, apart tritaskio daugiau nieko nesugeba. Žiūrėti...
2013-08-15
+5
Atsakyti
O jau, kad pasikele dabar rytunai sudetis iispudingiausia per 10 metu turbut aiktu sau. Europa sturmuos garantuotai. Žiūrėti...
2013-08-15
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 ··· 3 ··· 6 ··· 9 10 11 12 13 14 15 ··· 18 ··· 20  »