gustisnieko įspudingo (:


Nieko ispudingo nebutu, jei jis butu kokiu 23 metu, nors ir taip grazus dejimai. O dbr 37 metu, kai kurie kasiorai baigia karjera jau tokiu metu. Nu is tikruju grazu kaip 37 metu zmogui :)
Žiūrėti...
2012-06-11
+1
Atsakyti
Kame cia beda? vakar baiges lenkijos chempas, o jau jo laukiat kita diena rinktines stovykloj.. Ar cia pasaulio pabaiga? Kai pasakys dalyvausiu ar ne, tada bus galima vertinti ji vienaip ar kitaip. Be jo rinktine manau butu surinkta vistiek gera, su juo taip pat, nematau tikslo pergyvent.. Žiūrėti...
2012-06-07
-1
Atsakyti
D. Roseto drosetai pagal tavo zodzius Bulls finale gi kovos siemet. O spurs sues tuos thunderius, RS zinoma nera PO, bet Spursai ten dejo i pavesi jaunima, Westbrickai ir Ibakos nezinojo, ka daryt pries senukus Duncanus :) Va tau ir zaidimas deriniais, kas juodzio galvai nesuprantama :Dtuos tavo derinukus Bulls isvykoj Spurs sutrype ir nieko negalejo padaryt Spurs. kai sustiks abi komandos Thunder tures pranasuma greity, Spurs gal ginyboj tures jei spes. be to Durantas ir Westbrukas gynybas lauzo gana lengvai. daugelis aiskino, kad Lakers priekine linija geriausia nba, bet kaskodel buvo nesustabdomi Thunder.


OKC turi 2 pagr zaidejus ir Hardena. O ka toliau OKC turi? Spurs kiekvienas zaidejas gali issauti bet kada, Ginobili, Parker, Duncan, gali issaut Greenas, Leonardas, jei Bonerio nedengia prie 3pts zonos, tai bent 4 tritaskius gali isudyti, toliau Jacksnonas ir t.t. Zodziu, komandoje geras balansas nera tokio tarpo tarp starto zaideju ir atsarginiu.
Žiūrėti...
2012-05-16
+7
Atsakyti
GreenDeath4eVerkai senukai susitiks su OKC manau bus amen..


Senukai nunese ir jazz jaunima ir cliperiam nelabai kas gero sviecias, vien atletiskumu nenugalesi senu vilku, visi galvojo spursam bus sunku su jazz nes, Juta atletiskesne, bet va kas gavos, panasiai su clipperiais, aisku ten yra CP3, cia bus sunkiau, bet manau Spurs laimes sia serija.. o OKC jau kaip dievas duos priklausys kieno diena tada bus, nes manau apilygus varzovai.
Žiūrėti...
2012-05-16
+1
Atsakyti
chiusChebra, nenusivažiuokit su tokiais straipsniais.. Ar čia profesionalu???Apie kiekvieną žaidėja galima tokių video prikurt..Be to, tie "lipimai į medį" mažų mažiausiai juokingi:D Jeigu nesidomit krepšiniu, tai geriau ir nebandykit čia kažko moralizuot ir klaidas parodyt, nes Babrauskas besiverždamas išjudina gynybą, kad galėtų kamuolį kažkam laisvam paduot. Jeigu agresyviai nežaisi, nieko ir nesigaus. Ir koks ten gali būt lipimas į medį, kai jis akivaizdžiai daugumoj atveju atmetinėja kamuolį ant tritaškio, net nežiūri į krepšį..Straipsnio autoriai - kvailiai


Isjudina gynyba, kad galetu atmesti? Kiek meciau nere tiesiai po kasiu ir prarasdavo kamuoli.. Atrodo lyg begtu ir nezinotu kas bus toliau..
Žiūrėti...
2012-05-08
+1
Atsakyti
AnonimasVisišku absurdu po truputį tampa šis tinklapis. Ateini paskaityti naujienų, o tau siūlo pirkti batus! Nejaugi negana, kad jau visi šonai mirga marga nuo reklamų, o dabar reklamos net ir tarp TOP5 naujienų!


Tai kaip jiem issilaikyt, jei jau taip nepatinka reklamos, tai paremk tinklapi :)
Žiūrėti...
2012-04-25
-2
Atsakyti
zirniskoks dar luzeris, jis vienas is geriausiu dejiku per visa Lietuva.


Tikrai ne, nera pas ji superinio suolio, tiesiog, graziai atsispiria ir kyla nuo dvieju koju..
Žiūrėti...
2012-04-09
+2
Atsakyti
TDaYmadmaanTDaYmadmaanCia kartais ne nestas kamuolys buvo?Amm... O jis ne iš eigos kamuolį pagavo?Žingsniai buvo šiaip, jeigu pagal Europos taisykles, ir tai senąsias, nes buvau teisėjų konferencijoj, jie diskutavo apie tai, kad pagal naujas taisykles galima tiek varytis tiek mest atkėlus atraminę koją, nors patys prisipažino, kad 8 iš 10 situacijų vis dar žingsnius švilpia.... jei iseigos pagauni kamuoli, gali daryt tiktais dvizingsni.... O cia, kaip pats matai, jis tik padejes 2 zingsnius sumuse kamuoli, o tai turetu svilpiami zingsniai betkurioje lygoje.Nuuuu jau čia galėčiau pasiginčyt dėl bet kurios lygos.NBA, olimpiadoj tokiose situacijose sunkiai kada žingsnius išvysi.Europoj - taip, nes europa, kaip bebūtų, atsilikus pagal krepšinio lygį.


nu joo prikolini, visu pirma sakydamas, kad olimpiadoj kaip ir nba tokiu zingsniu niekas nefiksuoja. Kaip tik olipiadoj taikomos fiba taisykles, kurias naudoja ir europos krepsinis. Visu antra NBA leidziama atkelti atramine koja nesumusus kamuolio, kitaip tariant padaryt pirma zingsni, o cia Kobe padare visa dvizingsni ir tik tada sumuse kamuoli ir nesvarbu ar is eigos ar ne, cia totalus zingsniai, neigti gali tik nezinau, tik neismanantis krepsinio. Man patinka Kobe, bet cia per didelis jau arbitru nuolaidziavimas...
Žiūrėti...
2012-02-13
+7
Atsakyti
Pries pat Scolos pergriuvima matosi kai Love pastebejo, kad jis pagriuves jam po kojomis, butu norejes neuzgaut butu persokes ar siaip kaip nors apejes kliuti, o ne uzlipes ant jo. Gal siek tiek grubiai ir norejo Love tik nesitikejo, kad Scola pasisuks parkrites ant zemes ir uzmins ant galvos. Bet kokiu atveju tai tikrai zaidejo nepuosia.. Žiūrėti...
2012-02-05
+22
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.