888
į NBA eina Milas. Žiūrėti...
2015-06-17
+20
Atsakyti
Hello! Greeting from Latvian. I would like to ask for your help and I really hope so much this refer someone who are really able to help me. I have the following story and situation. In my property has came the thing that is very important in the history of Lithuanian basketball, this is a unique and invaluable item. This is something that is not published in any book on the history of basketball, and not discovered in any museum or collection, since in principle it is believed that such a thing simply does not exist anymore. But it seems, however, that I've found it and I can prove it. (What's this item I want to keep in secret, because I do not want to cause a stir, until it has been approved by the Lithuanian basketball history experts.) Could you please tell me how to find people who are interested in the history of Lithuanian basketball and tell me where I can find them and how to contact them. I ask it here because I am from Latvia and I dont know any lithuanian. Thank you

Martins (martinseikenstoto@gmail.com)
Žiūrėti...
2014-11-25
-6
Atsakyti
Jo... Čia ne Laboral laimėjo, o Neptūnas pralaimėjo. Žiūrėti...
2014-11-20
-13
Atsakyti
Reikėjo žaisti o ne džiaugti. Išbazarino +18 persvarą per porą min. Nu pz. Žiūrėti...
2014-11-20
-10
Atsakyti
Siauliai
Isove Galdikas tik gaila kad su savo blokais ir dejimais dziugina Lenkijos krepsinio ziurovus o ne Lietuvos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2014-11-10
+2
Atsakyti
Cross Tu gal debilas ko tu čia tą rytą kiši? Reik visus LT klubus palaikyt, ne tiek jų galingesnių ir daug. Žiūrėti...
2014-10-31
Atsakyti
Anonimas
Su juo losia ir Jhonas Shurna, cia ne tas, kur lietuviu kilmes amerikietis? Tada ir jis neblogai varo, verta pagalvot apie ji gal ^^ Žiūrėti...
2014-10-26
+2
Atsakyti
Na tikekimes kad laimes Neptunas. Nes kol kas Zvezda labai uztikrintai pradejo 4 kel. Žiūrėti...
2014-10-23
+6
Atsakyti
opa
Blin, jau sustojo. Žiūrėti...
2014-10-23
+1
Atsakyti
Taigi niekas ir nešneka, kad Mantas buvo super įžaidėjas Europoje. Kalbama apie tai, kiek svarbus jis buvo Lietuvos rinktinėje. Užtenka pažiūrėti pernai metų Europos čempionato varžybas ir bus aišku apie ką eina kalba. Ten Mantas buvo pusė komandos ir buvo prognozuojama, kad jei Lietuva laimės finalą, tai jis bus turnyro MVP, o ne Parkeris. Įžaidėjo įtaka Kazlausko komandoje visada buvo didelė, net jei jie ir nebuvo pagrindiniai lyderiai.

taipNu nereikia Kazlauskai jau taip: „Mantas buvo mūsų smegenys, aštrintojas, kuris atlikdavo po 10 rezultatyvių perdavimų ir plius pats užpuldavo." Su visa pagarba Mantui, bet niekada nebuvo ir nera jis jau toks super izaidejas Europoje (tuo labiau nei tu 10 rezultatyviu perdavimu per varzybas)... Niekada nelose Europos granduose... Eile metu visi verkia (tas pats Kazlauskas) kad silpniausia rinktnes grandis izaidejas (net kai losai Mantas), o dabar taip iseina, kad netekome stipriausio ir savrbiausio rinktines zaidejo.. Taip nera pakeisti net ir tokio lygio izaidejo kaip Kalnietis, cia beda, bet nereikia taip sureiksminti.
Žiūrėti...
2014-09-10
+9
Atsakyti
Nejuokinkite, ponai. Žino mat jie, ar Kazlauskas planą turėjo. Gal tame pačiame kambaryje gyvenat? O gal tikėjotės, kad detaliai bus viskas išdėstyta žurnalistams ir aprašyta visuose portaluose? O gal žaidėjai be Kazlausko plano nebegali net kamuolio išsimesti iš už šoninės linijos ir jiems dar šitą reikia detaliai aprašyti?

Kažkodėl ir esami, ir buvę rinktinės žaidėjai apie Kazlauską atsiliepia kaip apie labai gerą trenerį. Kažkodėl negirdėjau, kad apie interneto komentatorius kas nors atsilieptų, kaip apie rimtus analitikus.

AntasKokią dar žaizdą? Pati didžiausia ir skaudžia žaizda yra treneris. Tą matėme dar pernai, šiemet viskas tas pats. Kazlauskas vakar neturėjo jokio plano. Tik laukė, kol australai pavargs. Apgailėtinas treneris. Šiandien vakare atšvęsime paskutinę pergalę ir važiuosim namo. Blogiausi yra tai, kad vadovaujant Kazlauskui pamažu visi žaidėjai tampa vis blogesniais, vis silpnesniais. Komanda čempionatui visiškai neparuošta.
Žiūrėti...
2014-09-03
+9
Atsakyti
to As
Po pirmo buvo lygu, po antro turkai pirmavo, o tu dar aiškini, kad tik vieną kėlinį žaidė lygiai? Žiūrėti...
2014-09-01
Atsakyti
TAIP
Na ką Dievo pirštas Kazlauskui. Nenorėjo į rinktinę įsileisti augiau jaunų žaidėjų gavo skaudžia pamoką, Mano nuomone buvo dvi neteisybės šioje rinktinėje. Pirma - Gailiaus nurašymas. Žmogus užsienio lygoje buvo lyderis, bet pasirinkti Pocius ir Jasaitis. Manau neteisinga. Kita neteisybe, Gecevičiaus nepakvietimas į rinktinės stovyklą. Kur LT problema ? Net ne žaidėjas, o SG. Nemetam troicų tai ir gaunasi nekas. Dabar Vasilaiuskas su Adu turės šansą parodyti, kad gal žiaisti . Jiems sekėmės.

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-75963-kaln...
Žiūrėti...
2014-08-27
-10
Atsakyti
jo
Na ką Dievo pirštas Kazlauskui. Nenorėjo į rinktinę įsileisti augiau jaunų žaidėjų gavo skaudžia pamoką, Mano nuomone buvo dvi neteisybės šioje rinktinėje. Pirma - Gailiaus nurašymas. Žmogus užsienio lygoje buvo lyderis, bet pasirinkti Pocius ir Jasaitis. Manau neteisinga. Kita neteisybe, Gecevičiaus nepakvietimas į rinktinės stovyklą. Kur LT problema ? Net ne žaidėjas, o SG. Nemetam troicų tai ir gaunasi nekas. Dabar Vasilaiuskas su Adu turės šansą parodyti, kad gal žiaisti . Jiems sekėmės.

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-75963-kaln...
Žiūrėti...
2014-08-27
+12
Atsakyti
Na ką Dievo pirštas Kazlauskui. Nenorėjo į rinktinę įsileisti augiau jaunų žaidėjų gavo skaudžia pamoką, Mano nuomone buvo dvi neteisybės šioje rinktinėje. Pirma - Gailiaus nurašymas. Žmogus užsienio lygoje buvo lyderis, bet pasirinkti Pocius ir Jasaitis. Manau neteisinga. Kita neteisybe, Gecevičiaus nepakvietimas į rinktinės stovyklą. Kur LT problema ? Net ne žaidėjas, o SG. Nemetam troicų tai ir gaunasi nekas. Dabar Vasilaiuskas su Adu turės šansą parodyti, kad gal žiaisti . Jiems sekėmės. Žiūrėti...
2014-08-26
+2
Atsakyti
to Darknemo
Man atrodo, kad tu esi vienintelis daunas cia. Žiūrėti...
2014-08-23
-2
Atsakyti
tavo mama
tavo mama dar laisva Žiūrėti...
2014-08-22
+8
Atsakyti
Tiesa sakant, šiuo metu man labiausiai neramu dėl Kalniečio. Ne dėl to, kad jis ypatingai blogai atrodytų, toli gražu ne. Bet pernai jis buvo pusė komandos, tuo tarpu šiemet kažko trūksta jo žaidime. Su mūsų išgirtuoju priekiu tai situacija tokia, kad jei juos geriau paspaudžia, pastumdo, tai jie iškart ir "sėda", arba puola patys stumdytis ir puolime pražangas rinktis. Kai jiems pernai taip nesisekdavo, tai Mantas patraukdavo.

Aišku, dar šiek tiek laiko iki čempionato yra ir galbūt to Mantui pakaks, nes priešingu atveju su mažiukais bus visiška krizė. Pocius su Seibučiu pagal savo aktyvumą tuoj nusileis Vasiliauskui. Ir čia visai nesmerkiant Vasiliausko. Išties, kai reikia mesti, Šarūnas meta ir paprastai tą daro gerai, ranką jis turi neblogą. Tik paprastai jis stengiasi kitiems sukurti progas ir pasus dalinti. O ką likę gynėjai, kur jų indėlis?
Žiūrėti...
2014-08-22
-14
Atsakyti
Niekaip nesutinku. Ką reiškia "neatsigavę po sezono". Taigi ilsėjosi, ne sekančią savaitę išėjo žaisti. Jonas V išvis rugpjūčio pradžioje atvažiavo.

O dėl š malimo, tai tikrai apsaugos. Gal nebūtina 20 rungtynių, bet užtenka pažiūrėti kaip atrodo žaidimas pasiruošimo pradžioje ir po kokių 5-6. Jau tada būna skirtumas matomas.Aišku, koks tas optimalus rungtynių skaičius, sunku pasakyti, priklauso nuo situacijos, nuo žaidėjų būklės.

Beje, pats Kazlauskas yra sakęs, kad šiemet jo tikslas pasiekti geriausią formą čempionato pradžioje, o ne jam įsibėgejus. Matyt dėl to ir rungtynių skaičius didesnis. Ar čia buvo teisingas sprendimas - matysim. Nesiimčiau čia iš anksto prognozuoti, kad žaidėjai neištemps viso čempionato. Kodėl turėtų neištempti? Nes taip pasakė Marčiulionis? Ne taip smarkiai mažiau tų rungtynių būdavo ankstesniuose pasiruošimo cikluose, tikrai netikiu, kad kelios rungtynės viską keistų iš esmės.

MIRKA3 > Chicago BullsNuo š malimo neapsaugos ir 20 rungtynių. Klubinėse jei komanda nauja, tai pirmas sezonas nurašomas, ir viskas suprantama kaip natūrali adaptacija (metai!). Kalba eina apie žaidėjų nuovargį - t.y. fizinę kūno būklę, kuomet ir žaidimas kreanta, ir traumų tikimybė labai išauga, nes organizmas nebespėja regeneruot. kalba eina apie tai, ar 14 varžybų - tikrai logiškas krūvis optimaliai formai įgauti. Turint galvoje kad žaidėjai po sezono dar neatsigavę. Suprantama kad visad bus žmonių, norinčių padaryti sau biznį ir jiems px., kaip ten tai rinktinei seksis. Niekas nedraudžia savo 'rėmėjiškų' investicijų realizuoti klubinėse, bet ten jau visi +/- krūvoj, ne tik grynas pelnas... niekas nediskutuoja kad pasirengimo ciklo nereikia (8-10), bet 14 - jau virš logikos. Ta aiškiai įrodo ir trenerio ilgas (užtemptas) galutinio žaidėjų stat. paskelbimas, nes bijo kad per maratoną kažkas net nesulauks PČ, nors realiai jau žino kurie žaidėjai bus arkliukai, o kurie trinasi tik dėl praktikos ir atsargos.
Žiūrėti...
2014-08-20
-11
Atsakyti
...
Prieš vertindami išsiaiškinkit, kokia mintis ir tikslas yra šito "bajeriuko". Ne šiaip sau tai daroma :)

Na, o Šakas yra Šakas. Savitas humoras :)
Žiūrėti...
2014-08-19
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2  »