Nu va, rimtesnė pergalė iš Cavs stovyklos ir didesniu skirtumu nei keliais taškais.

Lebronas tikrai nepersistengia paskutiniu metu, meta nedaug, žaidžia daugiau komandai, nesidrąsko per daug. Turbūt taupo jėgas rimtoms kovoms per PO. Visgi jam jau 31m., jam ne 25 kaip anksčiau skraidė po NBA arenas, nors ir dabar dar paskraido neretai :)
Žiūrėti...
2016-01-22
+3
Atsakyti
Kitaip ir būti negali. Žiūrėti...
2016-01-21
+2
Atsakyti
Cavs žaidžia savanaudiškai, kas sau, nėra bendravimo su komandą, toks vaizdas kad ten visi arogantiški suėję, Irvingas nori įrodyti kad geresnis už James, James nori parodyti kad yra geriausias, Love iš viso ten kampe sėdi, o buves lyderis...

Nežinau, arba cavs turi keisti sudėti arba kažką, nes komandoje nėra vieningumo, o jo manau ir nebus su šia sudėtimi.. niekas nekovoja už kitus, kiek vienas kovoja sau..
Žiūrėti...
2016-01-19
+8
Atsakyti
sita fotkegeriausiai parodo kodel Curry toks papoliarus dabar yra.Paziurekit i James steroidinis kulturistas viska grindziantis per jega...Paziurekit tada i Curry atrodo kaip paprastas normaliai pasportaves zmogus,bejokiu raumenynu,o deda i pavesi visus tuos kulturistus iskaitnat James siandien 35 Curry si afigienu pataikymu ir james 16 taskeliu su prastu pataikymu...Toks buvo iverson,dabar curry...paprastus zmones zavi ju sudejimo zaidejai rodantis kad nebutina but 2m ir 110kg kad galetum akzka nuveikt krepsinio aikstej :)Curry sekmingai eina link antro MVP si sezona,pirma sezona puse bejokios abejones jis buvo geriausias nba lygoj tik uz jo seka James ir Leonard ...


pažiūrėjau į Curry ir matau tik metanti tritaškį, daugiau nieko..
Žiūrėti...
2016-01-19
-5
Atsakyti
GswTai kad tampesi finale su cavs buvo del sou kac daugiau babkiu uzsidirbt. Cia kai zaidzia laisvai tai ir traisko visokius cavs. Man patikanka kai nepasiteisina tokie big3 susibegimai. Tuoj lbj begs i kokia kita komanda.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Curry, Thompson ir Green galima drąsiai prie BIG3 priskirti ir ką ?
Žiūrėti...
2016-01-19
-6
Atsakyti
EstrellaAha, dauguma sakė, palaukit, kol Cavs surinks visą sudėtį, tada baigsis Warriors pergalės :-}--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Sakė ir kas, ir aš sakiau nes dauguma tikėjo kad tai gali būti. Žinoma čia nepasiteisinimas kad Irvingas dar ne formoje, ir aplamai kažkaip Cavs per prievarta žaidžia, niekaip nesusižaidžia. Pažiūrėjus kaip James Heat su Wade žaidė, tiesiog kamuoliu dalijosi nesveikai..
Žiūrėti...
2016-01-19
-3
Atsakyti
SggMan irgi atrodo kad lebronas žiedų daugiau nebeims--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Ims, dar bent vieną tikrai ims, jam dar tik 31m. tad iki 35m., jis dar drąsiai gali imti žiedą bent vieną, žinoma jeigu jis pasiliks Cavs klube. Irvingas auga ir sparčiai progresuoja, plius yra Love, reikia tik gero C ir gero trenerio, nes tas balvonas Blattas nesugeba net Love išnaudoti..
Žiūrėti...
2016-01-19
-1
Atsakyti
waSu tokiu zaidimu galetu ir spurs pristabditi pereit--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Vienas dalykas, Spurs neleis tokio žaidimo žaisti Warriorsams, Cvas nebuvo pasiruošę gynybai, tad užmėtė juos, o Spurs nemanau kad to leis, ir net neabejoju Spurs pergale.
Žiūrėti...
2016-01-19
+1
Atsakyti
to warriors:

Tu prie lyderių priskyrei Mozgova ? :DD

Šiaip tai sakiau ir sakysiu, Blattas yra šlapia vieta NBA lygoje.. duokit jam 76ers komandą, tai bus dar baisiau nei dabar kad yra..

Nesuprantu ką bando įrodyti Cavs vadovybė, ką jie yra čia priplanavę, bet jeigu nori laimėti NBA žiedus, tai visų pirmą reikia mest lauk Blatta ir imti patyrusį su autoritetu NBA trenerį, toliau mesti lauk Blatto pasikviestus ruskius, kurie yra tragedija, Mozgova ir tą Kaun, kur vapšie pasikviete bet net nežaidžia, tai kam jis ten ? kedus visiems plauna ?

Žodžiu buvo juoda diena Cavs komandai, žiauriai juoda..
Žiūrėti...
2016-01-19
-1
Atsakyti
O kas pateko į Žalgirio radara ? Žiūrėti...
2016-01-18
+1
Atsakyti
Tai jau tikrai, manau tas vokietukas, daug naudingesnis bus vietoj Sajaus. Nes tas Sajus visiškai nulis, nieko nepadaro, visi tikisi o tas nulis, eilinis LKL vidutiniokas taps, nemanau kad jis išaugs į Žalgirio lygi. Žiūrėti...
2016-01-15
+1
Atsakyti
VidmantasKoks visiškas strategijos nebuvimas! Koks Lietuvos jaunųjų krepšininkų GADINIMAS! LRytas prieš kiekvieną sezoną surenka visos Lietuvos Perspektyviausius jaunus krepininkus į savo sudėtų - BET nieko pasiūlyt jiems nesugeba! JUK TAIP! NEGI SPORTO SPECIALISTAI TO NEPASTEBI? TOTALUS LIETUVOS JAUNŲJŲ TALENTŲ GADINIMAS! Su tikslu - PARDAVINĖTI JUOS? Juk tai būtų nusikaltimas...


Ką tu čia garuoji ? Į tokius klubus kaip Žalgiris ir Rytas pradėkim visus jaunimus kišti, tai Eurolygoje ir Europos taurėje nešios mumis ne ant 30 taškų, bet ant 60 taškų. Šitokie klubai čia ne mokykla, čia susirenka stipriausi. Klubai turi kovoti dėl pergalių, o ne dėl patirties, tam kad atžaisti..

Su tais jaunimais jau matom kad niekas nesigauna, reikia komandoje turėti 1-2 žaidėją jauną perspektyvų, bet ne puse komandos jaunų lietuvių prisikišti ir po to šūdas gaunasi..
Žiūrėti...
2016-01-14
+2
Atsakyti
Nu pamatysim ką čia Rytas užpirko, nes paskutiniu metu su legionieriais jiems nelabai ir sekasi.. Žiūrėti...
2016-01-14
-6
Atsakyti
Išnaudokit jį ir bus vertas jomajo. Žiūrėti...
2016-01-13
-2
Atsakyti
Kokie jūs jobai esate.

Kai buvo MVP tai tu jam čiulpei, o dabar žmogui tiesiog blogai, o jį su š maišot, atrodo kad jis specialiai tai daro.. Atsigaus jis dar paminėsit mano žodį, pamatysis, atsigaus ir vėl bus senasis Rose.
Žiūrėti...
2016-01-13
+9
Atsakyti
Nu kam to reikia nesuprantu, kam jį iš viso traukė į tus sarašus..

Nei Jonas eis nei ką, visų primą Lietuvos kariuomenė, neturėtu net galimybės kompensuoti Raptoriams tus 64mln. žalių, visų antrą, Jonas turi vaiką, visų trečia, Jonas žymus sportininkas, kuris garsina jobaną Lietuvą, (čia tokia išlyga kodėl neimtų į kariuomenę).

Ir aplamai, Jonas net nusijuokt turėtu pamatęs tokius straipsnius..

Išsivaizduoju, kaip jis dabar eina į miškus, laksto su pieškom ir uždirba 100€... Kai tuo tarpu dabar, milijonus varto...

Apgailėtina lietuvėlė, kokio velnio iš vis jį reikėjo judint, tik apsijuoksit eilinį kartą ir viskas..
Žiūrėti...
2016-01-11
Atsakyti
Iš vis tas Kavaliauskas parodija, niekaip nesuprantu kaip jis dar rinktinėje atsidūrę.. Apgailėtinas lygis, kaip žmogus iš viso parodė savo tikrąjį veidą jau ne pirmą kartą. Ir labai džiaugiuosi, kad jis nepasirašė sutarties su Žalgiriu. Nes tokie krepšininkai niekam nereikalingi komandai. Žiūrėti...
2016-01-11
+1
Atsakyti
Kad tas Blattas š mala su komplektavimu. Nafik į Cavs ruskių prikišo tai š mala... Kam tas Kaun iš vis buvo vasarą pirktas niekaip nesuprantu ?

Varejao už tą Mozgova tris kartus geresnis yra..

Čia puiki naujieną Cavs fanams ir komandai kad to Mozgovo atsikratyt nori. Reikia gerai judantį atletišką Centra paimt Cavsams.
Žiūrėti...
2016-01-08
+3
Atsakyti
Kas iš tos patirties ? Kad aust gauna kak nada. Žiūrėti...
2016-01-08
+3
Atsakyti
Nu va kai jūsų Curry pasieks tokius rezultatus per karjera kaip tą padarė Kobe, tada galės jis į jį lygintis, o dabar tik suknistas tritaškininkas jis yra daugiau niekas..

O Kobe gyva legenda, kuriai toks kaip Curry turi jam batų raištelius prieš rungtynes užrišti.
Žiūrėti...
2016-01-08
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 ··· 6 ··· 9 ··· 12 ··· 15 ··· 17  »