Ji taps trečiąja LKL ekipa, prie pavadinimo pridedančia žodį „Triobet“. Anksčiau taip vadinosi Kauno „Baltų“ ir „Šiaulių“ komandos.


Dar Kėdainių Triobet buvo.
Žiūrėti...
2012-12-20
+19
Atsakyti
TautietisČia yra didžiausia nesąmonė, kad LKL žaidžia 12 komandų, pilnai užtektų ir 8, tuomet lyga būtų konkurencingesnė, sugrįžtų Žalgiris su LR žaisti ir namie, ir išvykose (gal net 4 ratus padarytų). O dabar per tokias lūzerių komandas lyga atrodo labai silpna ir krenta bendras čempionato lygis.Rusija (150 mln. gyventojų šalis) savo aukščiausioj lygoj turi vos 10 komandų, jų lyga viena stipriausių ir konkurencingiausių Europoj. Reikia sekti jų pavyzdžiu ir mažinti komandų skaičių iki 8.Šiai dienai LKL turėtų likti tokios komandos:ŽalgirisLietuvos rytasŠiauliaiJuventusPrienaiPieno žvaigždėsLietkabelisNeptūnasOUT:NevėžisLSU - BaltaiSakalaiPalanga


Tai nelabai ką pakeistų. Esmė tame, kad naujų pinigų neatsirastų - dabar, pavyzdžiui, Prienai yra remiami savo miestelio ir Rūdupio. Tu manai, kad Rūdupis remtų kokią nors kitą (t.y. svetimą) komandą, jei Prienai nežaistų LKL? Ne.

Taip pat būtų ir su kitomis komandomis. Sumažinus LKL komandų skaičių, daugiau lietuvių išvyktų žaisti į užsienį.
Žiūrėti...
2012-10-27
-10
Atsakyti
Anonimaso kaip mindaugas stašys--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Loš LSU-Baltuose (pasak LKL svetainės).
Žiūrėti...
2012-09-21
-4
Atsakyti
SerbentautasDelaš'ą Žalgiris pasiliks sau. Man įdomiau yra S.S.Vene :) Puikiai žaidžia už Estijos rinktinę, o dar nebuvo jokios naujienos apie jį iš Kauno pusės.


Fimičius, agentas: "Siim Vene is still free agent, a very talented player. He is averaging 13ppg 6.8rpg in FIBA Euro Qualifications".
Žiūrėti...
2012-09-09
+15
Atsakyti
Ejmis_Bet juk turim Gates'a,Brazdauski PF pozicijoje. Nebent Gates'as matomas kaip C, o jei ir Brazdauskis bus stumiamas i SF,tai kam reikalingi 2 juodi i 1 pozicija ??


Gates paėmė į centro poziciją.
Žiūrėti...
2012-08-31
-21
Atsakyti
KittciokasTo Pociukonio "Juventus" niekam nereikia, jis per silpnas, jau kartą nutraukė sutartį ir esu tikras, kad jis nebegrįš.


Tai šitai ir taip yra aišku.
Žiūrėti...
2012-08-30
-1
Atsakyti
BBBTaip, turi, bet ar žinai tokį dalyką, kaip sutarties perpirkimas??? Ir Pociukonis jau nereikalingas. Turim daug geresnį variantą - Čepulį.


Už kokius pinigus? Gal pats perpirktum? :)
Žiūrėti...
2012-08-28
-7
Atsakyti
haPapa Dia: "Taip ten buvo sunku, bet malonu prisiminti tokias komandas kaip Kauno "Žalgiris"." In your face rytfaniai.:D--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Jis paminėjo Žalgirį, nes būtent prieš Žalgirį žaidė Eurolygoje. Tai kame čia "in your face"?:))
Žiūrėti...
2012-08-28
+10
Atsakyti
Basketnews žiniomis. :) Kad jau oficialu prieš du mėnesius buvo... Žiūrėti...
2012-08-25
+6
Atsakyti
dr3gasNa gal ir gausis kas nors is jo. Bet manau reikejo bandyti kalbint Egidiju Mockeviciu ilgalaikiui kontraktui. Siaip, kaip jau vienas komentatorius paminejo, nepaisant Klimaviciaus kalbu, jokios ilgalaikes strategijos nematyt, nors apie ja pastoviai kalbama. Matyt del to ir Sireika pabego. Siemet komanda, kaip ir daugelyje sezonu buriama is naujo. Jau dabar aisku, kad zaidimas priklausys nuo legionieriu, nes is pajegesniu lietuviu tik Kieza yra. Mano manymu, komandai dar reikalingas bent vienas aukstesnio lygio gynejas bei sunkusis krastas.


Jau ilgą laiką sklando kalbos, kad Mockevičius varys į JAV, kur loš Evansville Aces universitete, kuriame lošia kitas lietuvis - Rokas Česnulevičius.

slubisSuprantat kaip yra su tomis kalbomis. Rinkti jaunus zaidejus tai jie bande. Juk pasirase ir su keliais ukrainieciais, Juciku, Ramasausku, kitais jaunais lietuviais. Bet visgi bukim realistai, kad tokiam klubui kaip Siauliai yra sunku pritraukti geriausius talentus, kuriuos sugraibsto kur kas turtingesnes komandos. Tie Siauliu jaunieji zaidejai tampa geriausiu atveju stipriais vidutiniokais, o dauguma nepateisina vilciu, todel ir tenka formuoti komanda is naujo, viliantis, kad nauj zaidejai labiau pasiteisins.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Nesutinku. :) Su kuriuo jaunu žaidėju dabar Šiauliai prašovė? Liutyčium, Juciku? Taigi žaidėjai dar jauni....vienintelis Jucikas vyresnis, bet ir to, kai jį paėmė, dauguma sakė: ką čia Šiauliai ima? NKL lygio žaidėjas, nieko iš jo nebus...iki kur Šiauliai nusirito...

Liutyčius, Artamonovas, Ramašauskas - visi paimti į komandą labai jauni, tad normalu, jog jie dar nežaidžia aukštu lygiu. Stebuklų nereikia tikėtis. Žaidėjai auginami yra ne po sezoną ar du, o kur kas ilgesnį laiką. Liutyčius jau pernai rodė solidų žaidimą.

O komanda yra formuojama iš naujo ne dėl šitų žaidėjų, o dėl kitų, kuriuos susirenka, kas pasiūlo daugiau pinigų. Tai reikia ir su kitais žaidėjais sudarinėti ilgesnes sutartis - kas draudžia Šiauliams tai daryti? Bet tai yra rizika, tad Šiauliai nedaro to. Visgi kaip sakoma: kas nerizikuoja, tas negeria šampano.

O Šiauliai jo negeria jau du metus iš eilės, o su tokia komplektacija gali negerti ir trečius.
Žiūrėti...
2012-08-22
-8
Atsakyti
dr3gasBeje gal zinai, kur kita sezona zais Dimsa, Grigonis ir Tamulis? Ar irgi pasiliks ten pat?


Kol kas neteko girdėti...
Žiūrėti...
2012-08-21
+14
Atsakyti
Kittciokas)Kur tau trečias? Morkeliūnas - centras, PF jo nesu matęs žaidžiant. Varnelis - tiek PF tiek SF. Jeigu Varnelis žaistų SF, tai dar reiktų 1 SG ir net 2 PF, bet vargu ar taip bus, greičiausiai bus 1 SG, 1 SF ir 1 PF.


Pernai neretai PPŽ Morkeliūnas žaisdavo PF. Ypač po to, kai komanda paėmė Prestesą ir dar turėjo C pozicijoje Morganą.
Žiūrėti...
2012-08-21
-4
Atsakyti
Elvikis su Pociukoniu turi sutartis su NKL klubais kitam sezonui. Žiūrėti...
2012-08-21
-5
Atsakyti
dr3gasTai visgi turi.... Veltui Gudaitis pasirase kontrakta su jais, dabar tures gerokai apribotas galimybes renkantis komandas, jauciu kitam sezonui bus issiustas i "Žalgirio-Sabonio krepšinio centra" NKL.


Tai ir buvo skelbta anksčiau, kad žais Žalgirio dubleriuose Gudaitis kitąmet.
Žiūrėti...
2012-08-21
+11
Atsakyti
AnonimasGal kas zinot kodel jis niekada uz jokias jaunimo rinktines nelose? Jis Valanciuno metu, o zaidimo U20 rinktineje tikrai nebutu gadines.


Kviečia jį į stovyklas, tačiau vis atkabina.
Žiūrėti...
2012-08-07
+5
Atsakyti
EiKOKIE KOFAI BUVO UZ ISPANUS IR RUSUS??--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


TonyBet už rusus 3.60.
Žiūrėti...
2012-08-04
+10
Atsakyti
SerbentautasNebus Lukauskio. Jis man atrodo lieka Italijoje tam pačiam klube, nes turėjo sutartį dviems metams.


Klysti. Cituoju vieną tinklalapį, kuriame buvo jo interviu po sezono:

"Mano kontrakte buvo tokia galimybė, tačiau užtenka. Ar pradėjome naujos komandos paieškas? Taip

"
Žiūrėti...
2012-08-03
Atsakyti
Aš rekomenduočiau Sennheiser cx 175. Jos šiek tiek brangesnės, tačiau kokybė atitinka kainą.

http://www.skytech.lt/505420-sennheiser-...
Žiūrėti...
2012-07-30
+13
Atsakyti
salemŽvaigždės kartais neplanavo Eurochelenge dalyvaut? Nusuprantu, kodėl nei viena Lietuvos komanda nedalyvauja šiame turnyre. Šiauliai ir Lietkabelis galėtų laisvai ten kapotis.


Dėl finansų nedalyvauja. Neapsimoka. Kelionės gali būti gan tolimos (ir brangios), o varžovai toli gražu ne visi yra pajėgūs. Pusė tų EuroChallenge komandų laaabai vargtų BBLe (tokio pajėgumo, koks buvo pernai).
Žiūrėti...
2012-07-19
+1
Atsakyti
uz_zalgiry.sutaupyti pinigai kitiems zaidejams


O kokia tada nauda, jei sutaupys kitiems žaidėjams ir tie kiti žaidėjai žais, o jaunimas sėdės ant suolo? :)

fpiz-2->SagenasKalba eina ne apie neptuna ar Zalgiri o apie Lietuva apskritai. Viena didziausiu priezasciu kodel neturim pamainos yra ta kad musu perspektyviausias jaunimas uzsizaidzia lkl vidutiniokuose pries LKL vidutiniokus. Aisku -viena vertus jie patys lepsiai, virdami tose sultyse kazkodel nesirauna i lyderius, bet is esmes, tai as net vilnieciu budamas ir Sakalams prijausdamas, noreciau kad koks Butkevicius ar Peciukevicius (Pirmas tikrai dirba, o antram susiko traumos sezona) varytu dabar i Neptuna paskui ta pati Maskvyti ir pamegintu priaugt VTB lygi...


Dėl to tai sutinku, tik tu vieną "smulkmeną" pamiršai - tie žaidėjai turi kontraktus su kitomis komandomis. Patys yra šiek tiek debilai, kad pasirašo su grandais kontraktus, būdami visiškai jauni. Susirenka Žalgiris su Lietuvos rytu visus žaidėjus ir viskas. Kam tada Neptūnui auginti svetimus žaidėjus? Svetimų nereikia. Svetimus ima tie, kas patys nesugeba normalių žaidėjų įsigyti. Ir ima tik geriausius svetimus, o iš šitos rinktinės tik Ulanovas, Redikas ir Čižauskas galėtų būti kažkiek naudingi. Nors ir to neturėtų didelio vaidmens VTB Vieningosios lygos komandoje (kad ir ne pačioje stipriausioje).

Aš daug labiau norėčiau, kad Neptūnas su kokiom ilgalaikėm sutartim paimtų tuos žaidėjus, kuriems baigiasi kontraktai su grandais...va, su kokiu Vasiliausku pasirašytų ilgalaikę sutartį - nėra labai jaunas, pats laikas rodyti rezultatus. O kitiems juk neauginsi žaidėjų...

Aš, nors ir palaikau Lietuvos rytą, tačiau visuomet prijaučiau ir Neptūnui. Tikrai nenorėčiau, kad Neptūnas kaip koks Rūdupis susirinktų svetimus žaidėjus ir taptų toks priklausomas (kaip Žalgiris pernai davė Butkevičių, po to pas save pasiėmė, o vėliau vėl grąžino...kur matytos tokios nesąmonės?).
Žiūrėti...
2012-07-17
-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4 ··· 6 ··· 8 9  »