Sirgalius -> Tyron
Tu debilas iš prigimties ar tik paskutiniu metu toks ? Čia matyt didžiosios dalies lietrydžio sirgalių bendra diagnozė. Matyt šiknaskyle mąstai, o ant pečių tik tuščias kibiras.

Net paprasta akim matėsi, kad rusai žaidžia atsipalaidavę, dar nesusižaidę, nėra jokio užsivedimo - vos ne kaip eilinė treniruotė. Bet šiek tiek susikaupimo ir viskas iškart krypsta į jų pusę. Lygiai taip pat ir trečio kėlinio pradžia - vėl nebuvo nusiteikimo, vėl akivaizdžiai matėsi atsipalaidavimas. Todėl ir rezas greit pakito, nes praktiškai nesigynė. Tačiau vėl susikauipimas (bet tikrai ne maximum) ir lietrydys jau gerokai atsilieka. Todėl ir sakau, BŪTŲ norėję BŪTŲ ir sutriuškinę. Bet nesimatė, kad jie to LABAI siektų. Kai šiandien žiūrėsi rungtynes, žiūrėk akim, o ne subine - gal tada pamatysi akivaizdžius dalykus.
Žiūrėti...
2009-10-03
+3
Atsakyti
Sirgalius
O, žiūriu dar kažkas minusiukais mėtosi :-) - tada pataikiau, matyt kad tiesa akis drasko Žiūrėti...
2009-10-03
-1
Atsakyti
Sirgalius
Nebūtų ryžo mėšlo lietrydyje - būtumėt laimėję. 4 kartus be didžiausių pastangų padaryti atitrūkimai/pasivijimas, matosi, kad CSKA dar tik gal kelios treniruotės kartu, dar praktiškai nėra susižaidimo. Kamuolys iš rankų krenta, dar vienas kito kol kas nesupranta iki galo aikštelėje. Ir dabar kurtis ir šio "straipsnio" autorius skiedžia mol TIK rungtynių pabaigoj pralaimėjo. Nu nejuokinkit - rusai vos ne miegodami viena koja žaisdami patvarkė komandą, kuri jau ilgai treniruojasi, sužaidė jau kelias rungtynes su rimtais varžovais ir vis tiek didelis šūdas popieriuke gaunasi. Būtų CSKA norėję ir pasiplėšę net ir be centrų būtų ant 20 ir daugiau taškų pakrovę. Vieninteliai kurie draskėsi, bet mėšlas (oficiali ryžo frazė) gavosi. Taip kad, staliau, laikas pradėti gamintis atramėlę nugarai ar lazdą, kad kur netyčia skausmams prigriebus galėtum arba nugarą ištiesti arba su lazda pasiramstydamas galėtum eiti langų skarbonkėj užkalti. Žiūrėti...
2009-10-03
-3
Atsakyti
Fanas -> bilkis
O as ir neziuriu nuo ketvirto vidurio. Tokio issidirbinejimo ir tragisko zaidimo seniai nebuvo su bet kokia Lietuvos rinktine. Žiūrėti...
2009-08-02
-1
Atsakyti
Fanas -> joejohnson
panasiai abu mastom, matom ir rasom :-) Žiūrėti...
2009-08-02
-4
Atsakyti
Fanas
As gi sakiau - kai tik sudrycio tv transliuoja, taip musiskiai ir prapila. Siandien ne isimtis. Zaidimas tai zemiau kritikos. Dabar medaliu belieka tiketis tis is 17-meciu Kaune ir is vyru pas pshekus. Prieisingu atveju turnyrinis sezonas Lietuvai kaip kasio saliai bus itin tragiskas. Bet gal tai pades Agrastui buti ismestam is LKF ? Žiūrėti...
2009-08-02
-2
Atsakyti
Fanas
Na, ka - po 2-o kelinio aisku, kad viskas musiskiams. Ir ko noreti - kai tik transliuoja sudrycio televizija (sutapimas ar ne :-)) taip musiskiai ir gauna. O dar kai toks lopas ir idiotas komentatorius - tai rungtynes dar niuresnes atrodo. Ar ta suski, kuris kasyje nieko nenutuokia, pavardes maiso, prazangas su zingsniais taip pat, kas nors kada nors isspirs nuo kasio komentavimo eterio ? Nors vargu - kai taip laizo Dzoniui "Balti milteliai" subine, tai ir gauna darba tokioj skylej :-) Bet ciai siaip - lyrinis nukrypimas. O del musu pacanu, tai panasu kad bus kaip kad vakar su francais - paleidom 1-u metu taip ir nepagavom metimo ir zaidimo iki pat galo. Cia praktiskai antras kelinys tai vakarykscio 3-io kopija - viens prie vieno Žiūrėti...
2009-08-02
+2
Atsakyti
Žalgirinis
-> bebriukas

Norėtųsi tikėtis, kad tavo žodžiuose yra tiesos. Bet kas gali paneigti tokią galimybę, kad tokia situacija iš tiesų yra reali, kas skirtųsi nuo tavo teiginių ?

Mane taip pat labai neramina tokie dalykai dėl Žalgirio ir užp...a šūdlaikraščio fintai, bet gal (juoda mintis) tame yra nemaža (o gal ir visa) dalis tiesos ? Žiauru būtų, jei bent artimai taip :-(
Žiūrėti...
2009-02-13
-3
Atsakyti
Žalgirinis
Kokia (dabar jau buvusi) Žalgirio valdyba ? Kas ją sudarė ? radau info, kad valdybos pirmininkas - Sabonis.

kas nors galite kiek daugiau info suteikti ?
Žiūrėti...
2008-10-14
+1
Atsakyti
Žalgirinis
ATN lt rašo, kad pinigai jau pasiekė, t.y. Krepšinio perspektyvos gavo 2,2 mln (300'000 DnB rezervavo palūkanoms) ir operatyviai pervedė Žalgiriui.

Kol kas gerai ir tiek. Dabar lauksim kaip toliau spręsis likę klausimai.
Žiūrėti...
2008-10-14
+1
Atsakyti
Žalgirinis
LNK žinios pranešė, kad Varda, Woods ir Brown boikotuoja rytojaus rungtynes, neaišku ar juos pavyks įtikinti, atėję į treniruotes treniruojasi atskirai nuo pagrindinio komandos branduolio. Yra kai kurios žnios, kad Kupčinskas nuvarė į vakarinę Žalgirio treniruotę, matyt įkalbinės komandą žaisti rytoj pilnos sudėties ? Bet čia nepatvirtinta. Žiūrėti...
2008-10-10
+1
Atsakyti
Žalgirinis
Ką tik eurobasket lt pranešė, kad Žalgiriui SEB davė leidimą Kauno energijai dėl 2,5 mln. garantijos.

Ledas pajudėjo, ponai. Dabar Žalgirio valdybos ir vadybos žingsniai stabilizuoti neilgalaikę ir trapią situaciją.
Žiūrėti...
2008-10-10
Atsakyti
Žalgirinis
Ką tik ""http://www.[...]/lt/naujienos/36746/žalgirio-rėmimo-klausimas-pagaliau-išspręstas"" pranešė, kad Žalgiriui SEB davė leidimą Kauno energijai dėl 2,5 mln. garantijos.

Ledas pajudėjo, ponai. Dabar Žalgirio valdybos ir vadybos žingsniai stabilizuoti neilgalaikę ir trapią situaciją.
Žiūrėti...
2008-10-10
-4
Atsakyti
Žalgirinis
linkas iš eurobasket lt Žiūrėti...
2008-05-25
+1
Atsakyti
Žalgirinis
linkas iš [...] Žiūrėti...
2008-05-25
-1
Atsakyti
Žalgirinis
tegu sau perka, bet pagal tai, ką kai kurie darė Šiauliuose ir ką galės daryti laikraštyje (pagrinde bus etatiniai suoliuko šildytojai, beveik visiškai esu tuom tikras), komanda akivaizdžiai silpnėja ir belieka tik nebūti patrankų mėsa teletabių lygoje, nes Eurolyga jau nuplaukė (http://www.[...]/lt/naujienos/33097). Dabar Vainauskėlis šešėlyje bando už kapeikas supirkti vidutiniokus, nes rimtiems žaidėjams pinigų panašu neužteks, reikės dengti milijonines skolas turtu arba grynais. Tad visiems komandoje likusiems ir būsimiems naujiems žaidėjams liks tik nedideli trupiniai nuo papuvusio vainauskėlio pyrago.

Aišku, gražu ir gerai, kad laikraštis perka lietuvius, bet .... tai ką jau nusipirko - kol kas blankokas, sakyčiau net liūdnokas vaizdas. Su tokiu rinkiniu ULEB taurėj bus liūdnos mišios. Gerai, jei išeis bent jau į ketvirtfinalį, nes kiek matosi, ateinančiam taurės sezone komandų bus gerokai mažiau, bet jos bus daug stipresnės ir visai netoli EL lygio. Pagyvensim pamatysim, bet aš tai daug nesitikėčiau.
Žiūrėti...
2008-05-25
-4
Atsakyti
Žalgirinis
To Anonimas: pasitikrink gerai, ar pats netyčia gaidžiu netapai. Tavo nikas visai netoli dar riebesnio savęs apibūdinimo.

Liuks Žalgiris, bet nervų tai sugadino sočiai. Tik nelabai supratau Brazausko švilptų pražangų Žalgiriui ir Rytui - Mačiuliui už gerokai silpnesnę pražangą (nes tik užkrito ant Petravičiaus) skyrė nesportinę, o kai nunešė Jankūną - tik paprasta pražanga, nors ji buvo daug pavojingesnė dėl beveik 100 %-inės traumos galimybės. Paprasčiausiai švelniai tariant - negražu. Visiem taisyklės turi būti vienodos. Bet šiaip visiem teisėjams didelė pagarba, kad neleido paversti regbiu rungtynių, kaip kad buvo toje pustuštėje skylėje per pirmas rungtynes.

Pagarba visiems korektiškiems krepšinio fanams.
Žiūrėti...
2008-05-12
+2
Atsakyti
Žalgirinis
To Morzikei ir 1345: Esat paprasčiausi ligoniai ir degradai (atleiskit, kitokio žodžio nerandu tokiems nevispročiams - ypač Murzilkai - nusakyti). Matyt dar nuo pieno neatjunkot ir sėdit kur mamos sijonu prisidengę, kad visai smegenys neištekėtų. Klausimas - po kiek metų turite, kad tik tokio lygio nesąmones čia paistyti ?

Viskas kas parašyta yra paprasta (bet karti) tiesa - yra paprasčiausia advokato etika, kuri neleidžia apie kaltinamąją pusę sakyti blogai, be to jei dar nežinot yra numatyta net baudžiamoji atsakomybė už akivaizdžiai melagingos informacijos paskelbimą. Todėl ypač Murzilkai prieš veblenant skeidalus būtų pravartu bent kažkiek knygutes pasiskaityti. Jei teismas paskelbė nutartį, kad turtas yra areštuotas - reiškias, taip ir yra - priešingu atveju teisėjas gali pradėti priešpriešinį procesą prieš advokatą (kaip paskleidusį žinomai klaidingą informaciją) ir laikraštį, kuris informacijos nepatvirtinęs ją paskelbė. Taigi, kita pusė taptų atsakovais ir jiems būtų tikrai nelinksma. Pagaliau yra ir nekaltumo prezumpcija - kol teismas nepaskelbė kad kaltas, reiškias asmuo yra nekaltas ir turi teises tai įrodyti. Čia tik konstatuota, kad ant popieriaus juodu ant balto parašytas teisėjo veiksmas, o advokatas monėjo, kad po teismo sprendimo bet kuri nepatenkinta pusė sprendimą galės skųsti aukštesnės instancijos teismui.

O kas dėl to, kad makulatūra pas save apie tai nepranešė - logiškai žiūrint, ką gali rimtai parašyti - tipo, neva dėl nutrauktos sutarties (LR atseit liktų teisus) žydelis padavė klubą į teismą ? Jei šito neparašė, reiškias neakivaizdžiai patvirtina, kad teismo sprendimo pagrinde esama tiesos, nes kitu atveju teismas būtų nusprendęs kitaip. Ir nereikia čia pastoviai įžvelgti, kad visus kyšo Žalgirio ausys - tik ir skelbti priešpriešinius "kompromatus" - jau seniai Ž nesivelia į durnas makulatūros rašliavas, nes tiesiog būtų bereikalingas laiko ir nervų gadinimas.

Pagarba korektiškiems krepšinio fanams.
Žiūrėti...
2008-05-03
-5
Atsakyti
Žalgirinis
Sveikinu visus korektiškus fanus - Žalgirio ir LRyto - su malonia Žalgirio pergale. Šį sezoną Ž laimėjo vieną svarbų, kitai nevisai svarbų bet malonų trofėją, taigi prie LKL finalus turi bent jau moralinį pranašumą. Šiandien buvo geros ir gražios rungtynės, tik gaila kad Pilipauskas ir kiti teisėjai tai grybavo juodai - į abi puses. Dėl Pilipausko teisėjavimo tai man jau darosi neramu - tokio lygio (tikrai gero) teisėjas negali daryti tokių negerų klaidų, o kadangi buvo vyriausias pareigomis teisėjas aikštėje, privalėjo ne tik pats gerai vadovauti, bet ir taisyti labai jau abejotinus latvio ir keistus "karšto" esto sprendimus. Šitaip negalima.

Bet čia šiaip pamąstymai. Ir tikrai gaila matyti, kai tokie nevispročiai kaip Kaunas apskritai pasirodo internete - tokius reikia priverstinai pas psichiatrus gydyti.

Dar kartą su gražia pergale ir pagarba visiems tolerantiškiems krepšinio fanams.
Žiūrėti...
2008-04-26
-1
Atsakyti
Žalgirinis
To Blaivininkas: pagal tavo komentarus matyti, kad neseniai tave paleido iš psichiatrinės, panašu sustiprinto skyriaus. Tokiam asilui su žuvies smegenims ir tokiu pat gyvenimo supratimu apskritai čia yra ne vieta, ir kituose saituose taip pat.

Moderatoriams siūlyčiau visiškai užbaninti tokį nevisprotį rašytoją, kad iš jo IP visai nieko negalėtų prisijungti. Nes tokius kaip Blaivininkas reikia intensyviai gydyti, o ne leisti čia keiktis ir seiliotis.

Kad ir kurią komandą palaikom - reikia būti bent kažkiek pagarbiems viens kitam, gerkles jei yra pegidavimas galime persigriaužti gatvėse ar snukius išsidaužyti, o čiatuose mano manymu turėtų vykti korektiškos ir produktyvios diskusijos, o ne viens kito siuntinėjimas ant 3 raidžių ir toliau.

Pagarba visiems korektiškiems krepšinio fanams.
Žiūrėti...
2008-04-06
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2  »