Anonimas
Nusimanot geriau matau uz kazlauska krepsinio specai, cia tik jusu akimis galetu toks ir toks buti, manau kazlauskas nuspres kai bus :) o ne jus tai galit pridust Žiūrėti...
2015-05-05
-3
Atsakyti
Turėtu ir Simas tą patį padaryti. Pabaigti karjėrą rinktinėje. Žiūrėti...
2015-05-05
+1
Atsakyti
Manau Harden buvo daug vertesnis šio titulo. Žiūrėti...
2015-05-04
+12
Atsakyti
JDnavarraJDlizinginisJDlizinginisJDSiaip gerai kad Krapikas laike jaunimas iki pat pabaigos. Kiek pridirbo tai tegul patys issikapsto. Pabaigoje net norejau kad pralaimetu tai butu jaunimas gerai nuleistas nes matyt gerai apie save galvoti pradejo.nu ką žk fanai dar ir bandwagoneriai :DD palaiko komandą kuri gerą atkarpą sulošia, nu jo, neveltui lizinginiaiRaudonzalupini atmata, cia tik ne tau spresti ypac kai Zalgiris tavo raudona komuniagu kekse prievartauja JAU penkta sezona is eiles. O dabar gali eiti i savo raudonuju urodu gaidyna.haha tavo žalias niuchas bus išniekintas ir teks ryto fanu patapt tada? :DDDZalgirio fanas niekada nebus vainausku raudonos komuniagu padlos fanu. Zalgiris yra visu lietuviu kraujyje, bet ne tau raudona ismata tai suprasti. Apie isniekinimus tik ne tau sneketi kai butent Zalgiris jus pastoviai kiekviena sezona niekina kad net tu savo raudonu issigimeliu forume jau viskuo nusivylei nets supratai kad ir siemet jusu bronzinei vainauskinei parodijai vel nebus sansu.NEJAUGI tau per tiek laiko nedaėjo, kad čia rašo tavo mylimas KOZIRIS!!! Va tokius kaip tu pasiutlygia sergančius ir erzina, kaifauodamas skaitant komentarus apie ryta. Bet ne jums tokiems suprasti tai.Kodel man turi rupeti kazkoks koziris? Jei kitiems cia neduota suprasti tai ka cia veiki tu? A, degenerate?


Kuris čia iš mūsų degeneratas? Tu kaip tas nevisprotis prest kurio visose komentaruose jau chui znjet kiek metų tik šios frazės eina kaip "komjaunuoliai" ar " menstruacijos spalvos". Sakai, kad jis tau nerūpi, o tai ko jo frazėmis rašynėji? Jo nevyspročio frazes vartoji, o tipo dbr jis nerūpi?
Žiūrėti...
2015-05-02
+6
Atsakyti
JDlizinginisJDlizinginisJDSiaip gerai kad Krapikas laike jaunimas iki pat pabaigos. Kiek pridirbo tai tegul patys issikapsto. Pabaigoje net norejau kad pralaimetu tai butu jaunimas gerai nuleistas nes matyt gerai apie save galvoti pradejo.nu ką žk fanai dar ir bandwagoneriai :DD palaiko komandą kuri gerą atkarpą sulošia, nu jo, neveltui lizinginiaiRaudonzalupini atmata, cia tik ne tau spresti ypac kai Zalgiris tavo raudona komuniagu kekse prievartauja JAU penkta sezona is eiles. O dabar gali eiti i savo raudonuju urodu gaidyna.haha tavo žalias niuchas bus išniekintas ir teks ryto fanu patapt tada? :DDDZalgirio fanas niekada nebus vainausku raudonos komuniagu padlos fanu. Zalgiris yra visu lietuviu kraujyje, bet ne tau raudona ismata tai suprasti. Apie isniekinimus tik ne tau sneketi kai butent Zalgiris jus pastoviai kiekviena sezona niekina kad net tu savo raudonu issigimeliu forume jau viskuo nusivylei nets supratai kad ir siemet jusu bronzinei vainauskinei parodijai vel nebus sansu.


NEJAUGI tau per tiek laiko nedaėjo, kad čia rašo tavo mylimas KOZIRIS!!! Va tokius kaip tu pasiutlygia sergančius ir erzina, kaifauodamas skaitant komentarus apie ryta. Bet ne jums tokiems suprasti tai.
Žiūrėti...
2015-05-02
-6
Atsakyti
:DDDDDDDDDDD žiauru tiesiog. Maža to, kad atkrintamasias sušiko, tai dar maksimalaus kontrakto užsiprašė - juokdarys. Tikiuosi PTB smegenų dar turi ir tokios klaidos nedarys...... Žiūrėti...
2015-05-01
-3
Atsakyti
Labai gerai. Pagaliau nereikės matyti miliciciaus klono parodija tik, kad įžaidėjo pozicijoje. Įdomu ar šis nevykėlis padarys išvadas ar po kokių metų laks aluti kaip jo dievaitis Darko. Žiūrėti...
2015-04-30
+14
Atsakyti
SpreeAplamai CLE laukia karsta vasara1. Love didelis klaustukas kur pasisuks jo karjera.2. Smith - player option. Gali nutraukt kontrakta ir ieskotis ilgalaiko ir pelningesnio kontrakto.3. Thomsonas/Shumpert - jei nores islaikyti situos, tures permusti bet kokius kitu komandu pasiulymus. O tai gali kainuoti, zinant kaip auga atlyginimai pastaraisiais metais.Jie dabar turi tik LJB, Irwing, Varajao, Mazgov....Mano manymu jeigu Love pasirinks PO tai reiketu ji paleist ir jo pinigus panaudoti lygesniam komandos formavimui. JSmith, Bass, Thompsonas, Ed Davis, D.West (jeigu pasinaudos PO) kazkuriais dviem uzpildyti PF pozija, butinai vienu metanciu is vidutinio. Toliau islaikyti JR Smitha arba Shumperta, pabadyti prisivilioti viena is tokiu kaip D.Greena/W.Matthews/C.Brewer. Plius izaidejas Cole/Chamlers lygio. Pvz Josh Smith ir Mattews man butu naudingesni negu Love ir JR Smith. Abi kombinacijos gali kainuoti labai panasiai, tik viena pora zaidzia abejose aiksteles pusese, o kita tik puolime.


Kiek pastebejau J.R. Smithas nera tas sunelis, kuris klausytu Broniaus ir linguotu galva. Buvo ne vienas epizodas, kai Smithas tiesiog reall nigga stiliumi i Broniu paziuredavo, tarsi sakydamas, nepisk proto liurbi. Tad klausimas ar jis nores likti, o ir Broniui nera paranku tureti komandoje zmogu, kuris jo neklauso..o dar nezinosi ar treniruoteje negausi is alkunes. Bronius tiesiog gali pasakyti GM, nenoriu zaisti su J.R.
Žiūrėti...
2015-04-30
-5
Atsakyti
Kasioguru....tu labai pavirsutiniskai vertini komandas. Puolimas , tavo mineti tritaskiai yra tik dalis ir tai ne didziausia, lemianti pasiekimus NBA atkrintamosiose.

Spurs? noreciau, bet netikiu..:)
Žiūrėti...
2015-04-30
+1
Atsakyti
[b]Numbah1 Del Valanciuno tau is dalies pritariu, neesu as juo kazkaip baisiai nusivyles, nes tiesiog niekada pats sau jo neuz'hype'inau per daug, zaidzia stabiliai, taippat, vidutiniskai, tik galetu kartais daugiau minuciu gauti na ir galetu daugiau pasiuku jam skirti komandos draugai, bet velgi, cia tik prielaida, gal gaves daugiau pasu, jis imtu daugiau metyti, daugiau pramesti, labiau pavargtu ir t.t. ir t.t. bet tavo pasakymas "Casey zaidima stato ant dvieju maziuku ir tai mano galva normalu." Tai tau, kaip suprantu, yra normalu kasmet rytuose kristi is PO pirmame rate? Kuo tai normalu? Manau reikia gerinti komandos, tam reikia pokyciu Raptoriams, o cia zada isvis nieko nekeisti. Kitas: "DeRozan ir Lowry Raptors zaidimui tinka..." sito teiginio isvis nesuprantu. DeRozanas ir Lowry IR YRA RAPTORS ZAIDIMAS, that has been the problem for the last two year :DD velgi, ka reiskia TINKA? Tai, jeigu TINKA, kasmet iskristi PO pirmame rate RYTUOSE, tai tada TINKA, liux, sezono lukesciai virsyti :D Cia tas pats, kas sakyti, kad Knicksu zaidimui ziauriai reikia Lou Amundson, jis tinka Knicks zaidimui :DD Taip, Knickas lavonai, Lou - lavonas, perfect fit :D


Tiesiog tu netiki, jog Lowry ir DeRozan duetas pateptas keliais veteranais + patobulejes Ross gali nueiti iki Rytu finalo. O as tikiu Raptors GM ir manau, kad Raptors pasiekti Rytu finala butu tas pats kas tavo Knicks laimeti NBA ziedus( kalbu apie blaivu siekiamuma). Knicks yra komanda, kuria tenkina tik ziedai, o Raptors yra komanda is provincijos, kurios gyvavimo amzius ir pasiekimai tokie, jog su sia karta, jiems Rytu finalas butu 10 balu is 10. Ir jei islaiko tuos jusu vadinamus savanaudzius du bei ta jusu nemegiama lagamina kokius 5-6 metus, tai per juos gali nutikti visko, nes po kiekvieno sezono Raptors butu vis labiau patyre ir susizaide.

Kas del Jono, tai man nesvarbu ar jis zais ar sedes. Jei jis zaidzia, tai tegul gerai zaidzia, jei jis sedi,tai lai geriau vietoj jo zaidzia kas kitas, o ne Hansbrough ar Amiras. As Europos krepsinio, rinktiniu zaidimo nestebiu, tai man tiesiog malonu, kad zmogus uzsidirbs ir pakeliaus, tik tiek..
Žiūrėti...
2015-04-30
Atsakyti
Kaip visada amerikonai į NBA rungtynes ateina burgerius ryti, o ne varžybų žiūrėti... Žiūrėti...
2015-04-30
-7
Atsakyti
Jonas išvyko į NBA gana vikrus ir energingas Centras, patys Raptors jį primaitino steroidų, išpūtė kaip arbūza ir dabar vos bepabėga ir vos pajuda... Kazlauskas turės liept begioti ir mest svori, nes tokių veršių ir lėtų centru lietuvaičiams nereikia. Vat visai kita kalba su Motiejūnų... Labai vikrus ir greitas PF žaidėjas, kuris laisvai gali ir centruoti.. Labai gaila kad jo nebūs rinktinėje, nes būtų manau tikrai rinktinės lyderis buves, na bet nieko ateis dar jo diena :) Žiūrėti...
2015-04-30
-1
Atsakyti
Labai nesinoretu ji pamatyti su ta geltona apranga kitamet Rondo, bet kazkodel visi kalba apie tuos jo pietus su Kobe.

Svarbiausia, ka jis pats masto apie tikslus. NBA zieda turi, tai yra logikos pasirinkti dideli,grazu, nenuobodu miesta. LA, NY ir Miami... O Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Prochorovas gera siuntini is Kolumbijos gaus ir spjaus i visas algu kepures - pasiulys Rondo pinigu is po stalo, savo zmona,sese ir leidima nesitreniruoti??? :)
Žiūrėti...
2015-04-30
-7
Atsakyti
O rezultatai balsavimo...?

Idomu, kiek europieciui skyre isrinktosios valstybes ekspertai..
Žiūrėti...
2015-04-30
-1
Atsakyti
Kazkodel nemanau, kad jis pabegs is Cavs. Jis tiesiog netures tam kiausu... Aeis Bronius ir pasakys du sakinius,kurie neiseis is galvos sitam blyskiaveidziui net per pokalbi su agentu. Kuris beje Kevinui siulys kurkas idomesniu variantu/ patrauklesniu zaidybiniu salygu.

Cia tik speliones,pamatysime. Galu gale tas pats Aldrige gi yra.. Labai idomi vasara nusimato.
Žiūrėti...
2015-04-30
+3
Atsakyti
Esminis klausimas kada gales grizti M. Conley. Be jo Grizliai lieka su Calathes ir Udrih, kurie gynyboje tiesiog fiziskai negali atstoveti 1X1 zaidziant. Rode ta Conley veida, tai nera ten jau taip tragiskai. Esme, ne koja ir ne ranka. Tik va tas diskomfortas su kauke zaidziant itariu visgi juntamas.

Bus grazi dvikova tarp D.Green ir Z-Bo. Abu tokie biski debilavoti, kad itariu gali ten buti ir techiniu ir flagrant 1 minimum....

Is esmes GSW suolas, kaip jau cia visi garsiai kalba, yra geresnis/patikimesnis. Jeffas Greenas ir Vincas gali iššauti, bet gynyboje bent jau Carteris tai tiesiog yra apibegamas.

Bus tikrai grazaus ir daug krepsinio. Pati idomiausia serija, kokia tik buvo ir dar gali buti. Sakyciau NBA finals prasides sekmadieni, tad visiems palinkesiu nepatinget paziureti ir nebesivelti i diskusijas su tais, kurie jusu negerbia.
Žiūrėti...
2015-04-30
-6
Atsakyti
Labai jau emocionaliai reaguojate. Viskas cia yra gerai.

Ar gal jus nuosirdziai tikite, jog Valanciunas gali buti vienos stipriausiu komandu NBA ( cia su perspektyva) svarbiausias zaidejas, kuriam nuolat perdavinejami kamuoliai ir laikomas aiksteje po 37 minutes?

As nesuprantu, kuom bloga Jono statistika ir vaidmuo si sezona buvo? Ok tarkim, ketvirtame kelinuke jis galetu zaisti daugiau. Ir taip bus kitamet, neabejoju, bet jis nera tas zmogus, kuris gali atbegioti 35 minutes ardamas puolime ir stabiliai atstovedamas gynyboje.

Casey zaidima stato ant dvieju maziuku ir tai mano galva normalu. O jei jums tai nepatinka,tai nx is viso ziurite Raptors rungtynes.

Pokyciai bus komandoje, bet tiek DeRozan tiek Lowry Raptors zaidimui tinka...ir tik Valanciuno, o ne Raptors fanas gali teigti priesingai. Atsipeikekite, Jonas ten yra gerbiamas, gauna neveluojanti atlyginima, Toronto teismai atlaidziai ziuri i jo girtavima prie vairo, ko dar palinketi daugiau kukliam lietuviui is Utenos?
Žiūrėti...
2015-04-30
-1
Atsakyti
>Prisipiripitipičipindeilindaventysis<Anonimas1.Linas Kleiza2.Jonas Valančiūnas3.Antanas Kavaliauskas4.Artūras Gudaitis5.Paulius Jankunas6.Mantas Kalnietis7.Lukas Lekavičius8.Adas Juškevičius9.Artūras Milaknis10.Martynas Pocius11.Jonas Mačiūlis12.Deividas Gailius13.Mindaugas Kuzminskas14.Rokas Gedraitis15.Renaldas Seibutis16.Simas Jasaitis17.Donatas Motiejunas (?)Manau toks bus :)Dėl Pociaus tai nesvaikit


Tu pats nesvaik.
Žiūrėti...
2015-04-30
-2
Atsakyti
voodoo
ziauriai idomi vakaru konferencija ir jei iseis i konf. finala rockets warriors bus kazkas nerealaus, superfinalas nublanks pries sia serija Žiūrėti...
2015-04-30
+4
Atsakyti
Donce3000LMbackP.S. o kur svarbi naujiena del Grizzliu ejimo i kita etapa? Apie Love tai yra, nors mano nuomone tai nera svarbu, o apie Grizzlies pergale ir busima akistata, kuri daug kartu idomesne negu projektelio Cavs nesamones - nera. Laukia idomi serija, net manau iki 7 rungtyniu gali viskas issirutulioti.


Yra tos visos naujienos, ko tu čia verki pastoviai. Grynas myžnius.
Žiūrėti...
2015-04-30
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4 5 6 7 8 9  »