svajunas7410RyuzakiKrepsinio "ekspertas" Ceponis: Jomanto verpste geriausia lietuvoje :DDDpasakyk kas Lietuvoje turi geresne verpste?


tyngiu tiek rasyt, bet kad ir Lafayet'as arba Lavrivoviciai
Žiūrėti...
2012-11-08
+1
Atsakyti
Krepsinio "ekspertas" Ceponis: Jomanto verpste geriausia lietuvoje :DDD Žiūrėti...
2012-11-08
-1
Atsakyti
Ji isvis kaip Rodman'a reik atpratint i kasio puse puolime ziuret, o ne 12metimu daryt Žiūrėti...
2012-11-08
+25
Atsakyti
Aš.Tu blet bent žinai kam artesta čia laiko? Nežinai geriau išvis patylek artestas labai gerai ginasi, ir čia nejums spresti ką kaip keisti lakers vadovybe nezino jus zInot įdomiai--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Gerai ginasi? Pacers laikais gal ir gerai gines, bet dabar tai durniu ijunges... matei kaip jis siandien gines? (kalbu apie realia gynyba 1x1, o ne bloku ir steal'u skaiciu) paleidinejo savo zmogu kas antroje atakoje, matyt taupesi bachuras puolimui, nes siandien tiek nelogisku metimu ismete, kad westbrook'as salia jo kaip Harward'o docentas atrodytu.
Žiūrėti...
2012-11-08
-4
Atsakyti
Bene pirma karta sutiksiu au Tday isakytom mintim anksciau :)

ziurejau si matcha nes buvau pastates vidutine pinigu suma uz ju laimejima, o kai ziuri kaip Lakers sirgalius pamatai daug minusu. Visu pirma LA nieko nelaimes kol tures Brown'a ir ta proto neturinti Artesta. Pastarasis gali varzytis bukiausio NBA zaidejo rinkimose. Pradekim nuo to, kad LA kokius 4 Fast Break'us pirmoje puse sugadino. Kas jam daros pasijuto MJ ar kaip? Mato, kad salia bega Blake (2vs1) tai tas ne tai, kad atmest, o pats nusprendzia mest, lipa i medi ir pameta kamuoli! taip buvo kaip sakiau 3-4kartus. O Brownas irgi... kai LAL priartejo 5pts 4QT leisk Kobe, Su Gasol, tegul bent puolima palaiko, nes visokie Ebanks'ai airbolina tai tas sugalvojo geriau iswleido Kobe tik tada kai JAZZ vel atitruko, o Foye pajuto kraujo kvapa... Jis gal per Lova gavo trenerio darba? LA reiketu kaip nors Kirilenko gaut, juolab pats yra sakes kad nori zaist uz Los angeles, bet nieks nekeis Andriuchos i ta tupa galva. Gasolis irgi gesta, ir nesvarbu, ka ten peza Kobe, reikia ji keist, pakol uz ji dar kazka gausi. Bet pirmoj eilei reik spirt Brown'a ir Metta, nes su jais sudeti, apie pergales tik pasvajot ir lieka.
Žiūrėti...
2012-11-08
-5
Atsakyti
oi, ten tik du planai :) galvojau kas menesinis mokestis :) vienaip ar kitaip, metam 360lt net lietuviui nera dideli pinigai :) tik beda, kad labai jau nepatogus laikas Žiūrėti...
2012-11-07
-4
Atsakyti
patiko klausimas

Tai NBA mausto žmones?


seip tai jus cia bandet maustyt NBA :) manau cia kaip ir bet kuriam kontrakte, ji nutrauksi tik po pirmos imokos
Žiūrėti...
2012-11-07
-7
Atsakyti
domPirmą kart nemiegojau ir žiūrėjau varžybas. Vaizdas tai toks: Jonas stengiasi viską daryt, padėt gintis, pick n roll daryt, sieneles visiems stato, aktyvus tiek puolime tiek gynyboj, gal nevisada viskas pasiseka, bet jis nors stengiasi. O tie amerikiečiai (juodi) ir Italas, tai ir gynyboj 0 ir puolime vien tik dėl stats lošia. Meta belekokius metimus, Jonui laisvam neatiduoda perdavimų, nors mato jį. Geriau patys veržiasi meta nesamones arba praranda kamuolį, tik nepasuoja. O gynyboj, Jonas stengiasi padėti, taisyti kitų praleistus žmones. Tiesiog, juokinga žiūrėt į tokį vaizdą. Gal gaudamas daugiau metimų, dar daugiau naudos atneštų. Bet mačiau stumdosi ir su tuo pačiu Perkinsu ir Ibaka, kaip lygus su lygiais, tik trūksta dar įgūdžių, masės, bet ateitis šviesi.


as si sezona kolkas seku visus grajus, tai galiu pasakyt, kad Jonce dalinai pats kaltas, kad jam kamuolio neduoda. Jis dar neuzsiemes pozicijos jau ten ramkom skericiuojasi, mol duok pasa, keleta kartu jam tokius pakiso, pamate, kad jis ne Bargnani ar Nowitzki ir nustojo :) esme ta, kad Jonas, begioja be minties, stato visiem seneles kas tik turi kamuoli reikia ar nereikia, o pastates bega P'N'R bet neziuri, ar ta galimybes leidzia. O low post'e kai praso kamuolio irgi naudos nedaug, nes atiduoda paskui ji prabeganciam Derozon'ui arba Lowry. Jonas kiekviena ataka to kamolio praso, ir mum lietuviam atrodo, kad jam jo neduoda... duoda, bet cia jo fantazija ir baigiasi, tai tokie kaip Lowry ir galvoja, kam man jam duot kamuoli, jeigu jis man ji atmes (nes jie ten visi susidare ispudi, kad Jomas is Mid'o klisas, todel apie metima ir atakos griovima nera ne kalbos :)
Žiūrėti...
2012-11-07
+1
Atsakyti
lizunasto_lizunasŠiaip kontraceptinės tabletės kenkia sveikatai, tai šitą madą nebent seka prostitutės. O turtingų jaunų vyrų nuo tapimo tariamais tėvais nei prezervatyvai, nei kitos kontraceptikos priemonės ne visada apsaugo.Tarytum tik tos vienos tabletės yra? Įdomu kiek ten kenkia, šiek tiek svorio priauga. O šiaip, pleistriukai, spiralės ir pnš pnš. Lietuvoje kiek merginų kurios pasinešusios ant sex'o naudoja pleistriukus, nes prezikais nepasitiki.


as vaikinas, aisku nelabai ka nusimanau, panu reikaluose, bet drasiai galiu pasakyt, kad pana kuri labiau pasitiki kazkokiais pleistriukais nei kandonu yra vista :) poto ir prisigimdo vaiku pirmosuose kursuose (geriausiu atveju) ne viena pats tokia pazystu (aisku nezinau ar jos ten pleistrus naudojo ar ka bet esme nesikeicia)

O spirale detis tai zalot save net ne chemiskai o fiziskai :)
Žiūrėti...
2012-11-05
-1
Atsakyti
Simpatiska :) graziausia is iki siol parodytu krepsininku antruju pusiu :) Žiūrėti...
2012-11-05
-6
Atsakyti
o Jeff Teague nedave technines uz kabejima ant lanko? Songailai dar ne uz toki kabejima skyre

http://www.youtube.com/watch?v=oZYiY_kx8...
Žiūrėti...
2012-11-03
+5
Atsakyti
o tai NY jau elektra ijunge? ar cia svarbu Medison'ui pajungt, o eiliniai buteliai tegul puna? :D nes lygtais sake, savaite NY elektros nebus Žiūrėti...
2012-11-03
-7
Atsakyti
King JamesRyuzakiTai kur tie kurie cia irodineja, kad Lin tik reklamine etikete, kad net putos drimba?tai asiku tik etikete, kad pataike 2 tritaskius tai jau gerai sulose, nors 6-16 metimu pataikyta, kad 10 kamuoliu nusime ir nera ko stebetis kai Asikas budamas medziu nujime 19, is jo nauda, kad tik assistu padalina, nors ir tai paduoda kokiam Hardenui tai tam dar reikia trizinksny daryt iki kasio.


Kaip ne kaip jo effency aukstesnis nei karamelizuoto parselio, tai kas tada Anthony? (nesugalvoju zemesnio dalyko uz etiekte.

Esme tame, kad daugelis cia rasistai, bet ne tokie kaip jus iprate galvot jie biski skyriasi, didele dalis BN vartotoju, dar tik iesko savo asmenybes, o kolkas jie klauso Rep'o, nesioja Fullcap'us, svajoja apie gyvenima, JAV, idealizuoja juodaodzius ir ju zaidimo styliu.Todel kazkoks "azijatas" pripazinimo is tokios chebros nesulauks, nors jis daro ta pati, ka darydavo A.I. bet yra nekenciamas :) Nesakau, kad Lin'as yra superduper, bet tikrai auksciau uz reklamine etikete, sakyciau vidutiniokas kuris realiai gali turet 12pts 6assist. Daugeliui "ne etikeciu" apie tokia statistika tik pasvajot :)
Žiūrėti...
2012-11-03
-10
Atsakyti
Tai kur tie kurie cia irodineja, kad Lin tik reklamine etikete, kad net putos drimba? Žiūrėti...
2012-11-03
+5
Atsakyti
uzsiciaupkit visi ir leiskit Kobei metyt :D Žiūrėti...
2012-11-03
+13
Atsakyti
MartisKiek cia Hateriu suspite, nesvarbu kokiu budu, nesvarbu kad siurksciai pasake, bet kobe pasake visiska tiesa, tiesiog uzsiciaupkite ir leiskite mums dirbti toliau, sezonas tik prasideda, tos kalbos jiems nepades mums laimeti, tiesiog duokit laiko. Klausiat kas kobe toks yra, kad gali taip sneketi.. O kas jus esat tokie kad galit varyti purva ant kobes vos ne kiekviena diena aa ??


skirtingai nuo musu Kobe daugumai yra Rolle Model, todel mes galim taip sneket jis- ne :)
Žiūrėti...
2012-11-02
-2
Atsakyti
madnessRyuzakitu matai koks susireiksmines bachuras, gali aiskint kas ka turi daryt :Dkazkodel LeBronas, kad ir koks pasikeles butu (Lakers fanu akimis) neliepe niekam ciauptis, kai Heatai sezono pradzioj niekaip atrode.Hmmmm... Leisk pagalvot..... gal jis taip nesakė dėl to, kad jis dar nieko nebuvo laimėjęs :D


koks skirtumas? kur parasyta, kad jei laimi gali Byb**is visus apdeliot?
Žiūrėti...
2012-11-02
-9
Atsakyti
D. Rose #1RyuzakiNu Clippers tai irgi namie los :DDnba oficialus puslapis raso, kad Lakers namie los http://www.nba.com/gameline/20121102/


Tas tai taip, cia kaip futbole, jeigu zaidziama neutraliam stadione (rinktiniu atvejais) formaliai isrenkamas seimininkas, bet nei viena juo nera (tarkim zaidzia australija-honduras, o cempionatas Italijoje) Taip ir cia, formaliai seiminkas yra Lakers, bet jo abi losia LA, maza to, net stadionas tas pats, todel ir sakau, kad ir Clippers namie los. Dieve pastebejau, kad cia dauguma pykti, juoku nesupranta, tingi pagalvot skaitant, o sarkazmo/ironijos jausmai cia isvis svetimi daugumai. (todel daug ka rasiau skliausteliuose smulkiai paaiskines, nes ir tu matau juoku nesupranti, o gal ne juoku... tiesiog mokykloj turejai mokytis, kad ne tik "ka matau, ta skaitau)
Žiūrėti...
2012-11-02
+6
Atsakyti
tu matai koks susireiksmines bachuras, gali aiskint kas ka turi daryt :D

kazkodel LeBronas, kad ir koks pasikeles butu (Lakers fanu akimis) neliepe niekam ciauptis, kai Heatai sezono pradzioj niekaip atrode.
Žiūrėti...
2012-11-02
-4
Atsakyti
oj, nemaciau, kad yra naujiena, kad jis dziaugesi. Nusisnekejau ;D Žiūrėti...
2012-11-01
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 ··· 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 ··· 20 ··· 22 23 24 25  »