Niekas neloja, tiesiog tau patinka Lakers/Kobe ir tiek.. Man atrodo, jog G. Haywardas savo komandai yra naudingesnis nei siu dienu Kobe, bet tau tai aisku kelia sypsena. Žiūrėti...
2015-07-10
+1
Atsakyti
a girdi muchamoras?!Už kokius nuopelnus to seno ožio numerį užkoncervavo? Pats nešvariausias,nemėgstamiausias lygos žaidėjas. Suprasčiau nemėgstamiausias, kai savo talento dėka gynyboje vedi iš proto gynėjus, o čia, šitas ožys, savo talento dėka daugiau sutraumavęs nei švariai apsigynęs. BC Rytas drąsiai nieko nesvartęs gali jau šią minutę kelt į palubes Jomanto maikoną su fanfaromis ir konfeti.


Zmogus neturedamas talento vien sunkiu darbu uzsirekomendavo geriausio gynejo reputacija. Kaip tu manai ar gali ji megti kitu komandu ziniasklaidos iskeltos zvaigzdes, kai jis jas gesina ir neleidzia "sublizgeti".. Jei butu zaides svariai, Popas seniai i NBDL butu issiuntes. Ir is viso, nuo kada butina zaisti svariai? cia blin vyrai zaidzia.
Žiūrėti...
2015-07-10
-5
Atsakyti
Demesio!!!

Kaip yra su tais nutraukimais? Jei nutraukiamas kontraktas, ar visa suma ismokama?
Žiūrėti...
2015-07-10
-3
Atsakyti
Taupykdauguma kazkaip nuvertina lakersus, bet daro klaida. Taip, sutinku su sakanciais kad nepateks i PO. Vakaru konferencijoje be sansu. Zaistu rytuose laisvai imtu 5-7 vietas. Ateinancio sezono sekme priklauso nuo keleto dalyku:*Sveikas Kobe. Jei nekamuos traumos Kobe duos nemazai naudos. galit sakyti kad senas, kad smukdo komanda ir t.t bet tai heiteriu kliedesiai ir viskas, juk haters gonna hate.*Rusell los taip kaip ir priklauso 2 pickui. Sis zaidejas turi dideli potenciala tapti lygos superstar, zinonma ne ateinanti seza, bet nemazai turetu prisideti ir jis.*Randle. manoma kad jis bus zveris, tad jei toks ir bus vel raktas i pergales. Jis greitas, turi nuojauta atsidurti ten kur lekia kamuolys tad su rebais tvarkysis gana normaliai.*Clarksonas jau praeita seza irode kad nebus luzeris*Jei Hibbertas zais kaip pries keleta sezu tai tikrai sudarys puiku aukstaaugiu tandema su Randle. Atkreipkit demesi i zodi jeiguAtsarginiai:*Bass. neblogas pakaitalas randlui kaip ir tarikas hibbertui*Williams. Puikus inasas nuo suolo, gali primetyt tasku, asiku su gynyba prastokai*A. Brown. Vienas geriausiu sios draftu kartos metiku.Reiktu stiprinti dar PG ir SF gretas ir sudetis tikrai nebus tokia tragiska kaip daug kas sako. Pries pildami ant manes purva atminkit kad nesakau kad LAL keliaus i PO. Nepateks, taciau jau nebus tokie luzeriai kaip daug kas piesia ir tikrai iskovos daugiau pergaliu nei 20-25 kaip cia kazkas sake :D Uzims kokia 9-11 vieta kitm seze. Viskas. peace :)


Kolega, tu tiesiog esi Lakers fanas ir tau vaizdas atrodo grazesnis nei yra :)

Esme pagrindine, jog ten dabar suejo nauji zmones, o nauji zmones, kad pasiektu gera rezultata (Lakers atveju Top10) turi buti geri krepsininkai. Realybe tokia, jog sudetyje dominuoja kitoms komandoms neitike zaidejai arba naujokai be patirties + debilas jaukiantis komandos mikroklimata. Sorry, bet Lakers yra pasmerkti, kol Kobe ten zaidzia. Is esmes viskas eina geryn. Russelas ir Randle augs nelikus Kobes kasnors nores atvaziuoti i LA pasimegauti demesiu.

Sulyginti Suns su Lakers yra izeidimas arizonos komandai. Jazz turi kurkas daugiau talento, aisku tai nereiskia, jog jie bus auksciau, bet jei ziureti i sudetis, tai Lakers nusileidzia ir Jutai.

Vienintelis budas Lakers nelikti paskutineje vietoje - kasnors nusprestu kovoti del geresnio draft picko. Galiu tik speti, tai bus Nuggets.Minesota duos kovai Lakers del priespaskutines vietoskonferencijoje ;)

Rytuose Lakers butu tas pats - tai yra kovoje del PO jie butu autsaideriai.

Dabar nesinervok ir luktelk pora trejeta metu. Lakers gris tikrai, tokie brandai nedingsta amzinai, bet tai nereiskia, jog jiems turi sektis.
Žiūrėti...
2015-07-10
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.