Yaua
Greitai reguojat

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2015-07-27
+26
Atsakyti
as
Kinijoj visi nesustabdomi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2015-06-24
Atsakyti
.
Galejo ji koks juventusas ar neptunas jamt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2015-06-22
+2
Atsakyti
In_your_faceSu kokiu kitu asmeniu, lasarine nuopisa? Qpie kokius tu cia Zalgirio fanus kalbi, raudona komuniagu suka? Taigi kiekgienas gali paskaityti tavo trumpa pgailetino klono komentaru istorija kurioje akivaizdziai matosi kad apsimeti Zalgirio fanu. Ka, raudona suka dabar begsi keisti savo klono varda bei nusiimsi Zalgirio logo? Vartykis kiek tik nori, bet tu puikiai zinai kiek metu dia sedi zviegdamas is pasiutimo visiskame sude kai Zalgiris budamas visos Lietuvos komanda i tavo Raudonaja komuniagu QRWA valosi kojas jau penkerius metus is eiles!WHyyyyyy wahaaaaaaahaaa!!!Mua ha ha ha:DDDDD


Is Zalgirio motininio forumo esi isgintas lyg suva, jau ir cia bnewse kai kurie zalfaniai is taves pradejo tyciotis. Susitaikyk su tuo, esi Zalgirio fanu bendruomenes atstumtasis. Viskas, laisvas.
Žiūrėti...
2015-06-19
-2
Atsakyti
In_your_faceLasarike, o kodel savo niko varda vel pakeitei? Tipo dar kitu Zalgirio fanu apsimetei? Kokiu dar klonu itrauksi? Kiek gali rasyti ta savo nuvalkiota "nekreipkit demesio" ar po tiek metu issityciojimu nieko neprigalvoji naujo?:DD Beje kaip ten su paskutiniais lkl finalais? Vel nutylesi kai tavo raudona komuniagu kekse vel liko isniekinta? Kiek dar metu cia kankinsiesi?:DDD


Bukagalvi, ziuriu tau visai protelis jau pavaziavo kai normalus Zalgirio fanai tave atstume, dabar maisai visus cia su kazkokiu kitu asmeniu
Žiūrėti...
2015-06-19
-13
Atsakyti
Nekreipkit demesio jus i ta "In Your Face", is jo jau net kai kurie Zalgirio fanai pradejo tyciotis, neva jis ant tiek atbrosas, kad nepageidaujamas tarp zaliu. Žiūrėti...
2015-06-19
-40
Atsakyti
navarra Vertėtu nesijuokti o gydytis tau, nes padoriu žmogišku argumentu neturi - užsibaigė tavo 10 klasių.


Tas veikejas vargu ar isvis i mokykla vaiksciojo. as manau, kad jis is internato gyvena kokioj nors alkoholiku ar narkomanu seimoj. Paziurek, jis cia nuo ryto iki isnaktu kiekviena diena sedi. tai koks cia normalus zmogus tau bus?
Žiūrėti...
2015-06-18
+8
Atsakyti
arturas97per LKL finala ir VISAS tarpusavio dvikovas pamatem ko vertas javokas su gudaiciu, o ko vertas kavaliauskas :)


Suradai ka lygint... Gudaiti su Javtoku kartu sudejus net netraukia Kavaliausko lygio
Žiūrėti...
2015-06-18
-9
Atsakyti
Saunuoles lietuvaites patvarke ruses. Cia ne zalioji krepsinio parodija kuri atsiduoda visiems rusu klubams Žiūrėti...
2015-06-18
-1
Atsakyti
GWBZalgiris gal ir gauna per kaulus eurolygoje, bet mes nors nezaidziame mazoje saleje


zalfani, tu aplamai supratai ka parasei? sulygino komandos zaidima su kazkokia sale... tipinis zalfanis su gelezine logika..
Žiūrėti...
2015-06-18
-1
Atsakyti
VaidasKLPzalgirio vadybai eurolyga yra nusispjaut, nes visitek pajegios konkurencingos komandos surinkti neimanona, nes nera pinigu. belieka tik rinkti namu rungtynese pinigus uz bilietus tam kad grazinti skola Lietuvos valdziai. O Lietuvoje zaisti uztenka ir surinktu antrarusiu, plius dar savi teisejai, taip kad savo fronte viskas ciki piki.


Zalgiris gal ir gauna per kaulus eurolygoje, bet mes nors nezaidziame mazoje saleje
Žiūrėti...
2015-06-18
-4
Atsakyti
Poidorasbet tu ziaurus cia zalgirio tikalas jauciu nr 1 sezono ryta nugaleyi :D o kad europoje nieko nepasiekia tai px :D


zalgirio vadybai eurolyga yra nusispjaut, nes visitek pajegios konkurencingos komandos surinkti neimanona, nes nera pinigu. belieka tik rinkti namu rungtynese pinigus uz bilietus tam kad grazinti skola Lietuvos valdziai. O Lietuvoje zaisti uztenka ir surinktu antrarusiu, plius dar savi teisejai, taip kad savo fronte viskas ciki piki.
Žiūrėti...
2015-06-18
+23
Atsakyti
Kavaliauskas vienas is tu zaideju kuriam butu pamoina uzsivilkt zalgirio marskinelius. Saunuolis Antanas Žiūrėti...
2015-06-18
-5
Atsakyti
Jei Lietuvos rinktineje zaistu James, tai eile metu is eiles imtume Europos chempo auksa, o pasaulio chempe ir olimpiadoje sidabro medalius. Žiūrėti...
2015-06-17
-2
Atsakyti
kasiogurugaideli korsare, finals MVP reiskia, kad buvai geriausias vienoje best of 7 serijoje is dvieju komandu zaideju, o RS MVP - kad buvai geriausiais visame sezone tarp visu lygos kasioriu. tai kuri apdovanojima sunkiau gaut? suzaist gerai 6-7 varzybas, ar visas 82? gal ir pernai tipo Leonardas krutesnis uz Duranta? :Dir Kerras tikrai nesake, kad Iggy geriausias komandos zaidejas apskritai, jis sake, kad sioje serijoje jis buvo geriausias. skiri esme?


Sulysk dar giliau i subine nevykeliui Curry, kuris finale buvo pats savo seselis ir vos 1 rungtynes padores suzaide pelnes 37 pts, o visas kitas jo nesekmes atitaisydavo Iguodala, Barnes, Green. Visam laikui sliekas liks nevykeliu, finale Iguodala sliekui zieda padovanojo.
Žiūrėti...
2015-06-17
+6
Atsakyti
BIG_OKą tu čia nusišneki... Niekam nebus įdomu, kad Curry netapo Finals MVP, svarbiausiai yra žiedas ir čempionų vardas, tas pats Iggy sužaidė karjeros serija ir vargu ar dar taip kada sužais.


Ziedas svarbu bendrai visiems komandos zaidejams bei organizacijai, bet jei zaidejas nori buti visu laiku geriausiu zaideju, ta prasme, kad ji istorijoje atsimintu net ir po 20 metu, tai jam privaloma laimejus zieda - laimeti ir finalo MVP. Curry beabejo jau atsimins visi istorijoje, bet TIK is tritaskiu rekordu visokiu: tiek sezone pagerintu imestu tritaskiu, tiek per visus PO. Bet kai zmones kalbes apie finala, sakys, laimes zieda, bet jis komandoje nebuvo geriausias.

FAKTAS DABAR TOKS: BE IGUODALA (FINAL MVP) ZIEDO CURRY NEBUTU LAIMEJES!
Žiūrėti...
2015-06-17
-7
Atsakyti
James krepsinio Dievas!

Jordan'a jau seniu seniausiai aplenke savo zaidimu ir pasiekimais!

Žiūrėti...
2015-06-17
+2
Atsakyti
Debilas, kitais metais uzdirbtu 6 mln doleriu. Jo statistika Cavs komandoje pakilo vien del James nuopelnu. Lengva rinkti sezone taskus, kai James pritraukia du varzovus, pamato laisva komandos drauga prie tritaskiu ir pasas jam. O pastarajam belieka tik pataikyti laisvai. Betkurioje stipresneje net 10 pts vidurkio netures sezone. Bet gal jis supranta, kad tai puiki galimybe ilgalaiki kontrakta pasirasyti su Cavs. Gal nepaliks Cavs, bet pasirasys su ja 4-5 metu kontrakta... Man jis patiko kaip sezone zaide, gaila tik, kad finale jam nelabai sekesi pataikyti. Žiūrėti...
2015-06-17
+4
Atsakyti
kasioguruo siaip tas finals MVP, tai toks... nelabai ka ir reiskiantis, nes cia ne PO MVP. galetu lyga pakeist i PO MVP, butu vertingesnis titulas. gi visiems aisku, kad PO GSW geriausias zaidejas buvo Curry be konkurencijos.


Tu tai kaip visada nusisnekantis. Gal tu specialiai tokias nesamones rasynejantis? :D Finalas - tai vienos USA puses geriausia komanda, pries kitos USA puses geriausia komanda. Kai visada pasako kiek zaidejas yra iskovojes ziedu, greta to pamini ir kiek finalo MVP turi. Finalo naudingiausiu zaideju buti yra nei trupucio nemaziau svarbu, nei sezono naudingiausiu zaideju buti. Didziule juoda deme Curry karjeroje ir visi daug metu atsimins, kad siame finale Curry nebuvo komandoje geriausias. Net pats Kerr spaudos konferencijose kelis kartus sake: "Iguodala - geriausias musu komandos zaidejas". O pats Iguodala aisku, kad pats nesigirs, tai visus atseit nuopelnus Curry dejo, bet visi komandoje mate, kad Iguodala siame finale tikrasis lyderis.
Žiūrėti...
2015-06-17
-2
Atsakyti
Bent vienas saziningas dalykas finale nutiko :) Tas sliekas nevykelis Curry nei is tolo nebuvo vertas titulo, o Iguodala nors ir negalejo uzdengti Jameso, bet visgi vien del jo kibios gynybos James nuvargdavo gale rungtyniu ir vien del jo gynybos pelnydavo tik po 40 tasku, o ne po 60-70 tasku, nes visgi 40% mesti Jamesui nera budinga. Jei nebutu Iggy gynesis taip pries Jamesa, tai Jameso vidurkis finale butu buve 60 pts su 70% pataikymu.

Taigi, nevykelis turi 1 nba zieda ir 0 finalo mvp. AHAHAHAHAAAA....
Žiūrėti...
2015-06-17
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4 5 6  »