TT_TTJus baikit lyginti kobe su lebrone, jie yra visai skirtingo stiliaus ir skirtingos pozicijos zaidejai !!! Ir as manau jei butu visi sveiki zaidejai, butu laimeja serija su spurs, ar garbingai pasipriesinusi. Kobe yra zudikas tikras, gali 1.2.3 kelini suda malt, bet kai ateina 4 kelinis ar paskutynes minutes, tai padaro savo darba kaip reikia. Ir varzybuose su spurs aiskiai matosi, kad truksta kobes, tu sunkiu metimu reikiamu metu.


nieks ir nelygina asile,cia tik tu toks duhas kuris bando vel uzmegsti beprasmiska tema.
Žiūrėti...
2013-04-27
-3
Atsakyti
Mr. Me
Dziugu, jog turnyra laimejo imone atitinkanti lygos reglamenta. Laimejo is imones darbuotoju suburta komanda :) Sveikinimai! Žiūrėti...
2013-04-27
-3
Atsakyti
AzooAr tiesa, kad jei NBA sugriestintu slapimo meginiu emima is zaideju, dauguma zaideju (tarp ju tokios zvaigzdes kaip LBJ, IGGY, J.Nelson) ikliutu ir gautu diskvalifikacijas, nes jie naudoja kazkoki suda del kurio turi tokius raumenis.


Tiek LBJ, tiek Iggy yra žaidę už JAV rinktinę. Ar tu galvoji, kad amerikiečiai tokie idiotai ir siųstų steroidus vartojančius žaidėjus į tokio mąsto renginį, žinant, kad dopingo kontrolė gali juos patikrinti?
Žiūrėti...
2013-04-27
+5
Atsakyti
lol man patinka lal ginyba visus kelynius apart 2 30+ tasku o jie 18-20. Žiūrėti...
2013-04-27
Atsakyti
nu ką, snargliai žalfaniai, neišsipildė jūsų eilinė pranašystė? :)) Žiūrėti...
2013-04-27
+3
Atsakyti
ss
manau valeika ir gailiu drasiai galima imt Žiūrėti...
2013-04-27
-2
Atsakyti
nu
Nera zodziu, net ka pasakyti, be RW OKC bus labai sunku pries bet kokia komanda zaisti. Tikrai nepasiseke Oklahomai. Dabar visa komanda ant Duranto stoves. Žiūrėti...
2013-04-26
+1
Atsakyti
artis
reikia vadinti caja kiaustka :D Žiūrėti...
2013-04-26
-4
Atsakyti
AZHnu is dalies tu teisus. as zinoma nesu uz toki kersijima. tik sakau tos bausmes per ziaurios. nu galima ne iki gyvos galvos juk diskvalifikuot. pirmiau paziuret ar pasitaisys ar ne. jei dar karta padarytu kokia nesamone tai tegul ir baudzia maximaliai. o del to sou tai jo bet nereikia perzengt ribu. manau Rudis tada tikrai persistenge..


Pasitaisyt? :) Tai kur tada yra riba, kai jau gauni ban'ą ? Kai papjauni žaidėją? :D
Žiūrėti...
2013-04-26
-4
Atsakyti
Sveiki. Kas norėtumėte prisijungti į NBA 2K13 online lygą, skype: justas3937

58 rungtynių reg. sezonas; žais tik aktyvūs žaidėjai; Fantasy Draft
Žiūrėti...
2013-04-26
-6
Atsakyti
AZHne nu blemba paziuri i tokius komentarus ir slykstu darosi. ko jus cia putojates? gal ir ne paciais geriausiais budais norejo irodyti oruma ir panasiai bet gyne tai ka? kokia kita komanda? kita sali? zmogus gaves snukin madride ant musiskiu putojosi, nematet ka isdarinejo ir is saves state? tai ka reikejo daryti? o ta eurolyga tai irgi su savo tom diskvalifikacijom iki gyvos galvos tai juokinga :D kad tik ji praleimetu sita byla oj kad praleimetu. koupcija vyrauja musu eurolygoje ir nieko daugiau... ispanu komandu kaip prisikta o kitu? tik uz savus ir eina. nebutu ispanijos zaidejui trenke ramu butu nebutu tokiu bausmiu. absurdas! nusirito aurolyga zemyn.. teisejavimas irgi akivaizdziai matosi lb ''nuostabus'' zaidziant silpnesnems komandoms pries favoritus..


my sweet 16. Krepšininkai daro šou, į kurį tu ateini pažiūrėti. Nebūtų žiūrovų, nebūtų ir profesionalaus krepšinio. Tas "maivymasis" yra labai svarbi sudedamoji krepšinio dalis, vadinama emocijomis. Manau nei tau pačiam, nei kam nors kitam būtų įdomu žiūrėti rungtynes visiškai be emocijų. Taj jeigu man nepatinka kaip vienas ar kitas krepšininkas reiškia savo emocijas, tai aš galiu ateiti po rungtynių ir duoti jam į nosį? :) Vėlgi pasikartosiu - BUDULIŠKAS KAIMIETIŠKAS intelektas, jeigu taip galvoji. Atsirado čia "keršytojai" :)) Aš irgi negaliu pakęsti tų visų ispaniškų melodramų, bet tokius reikia bausti tik vienu būdu - nugalėti aikštelėje, o ne daužyti snukius.
Žiūrėti...
2013-04-26
-15
Atsakyti
asdasdsadsasasad
tukstantasis komentaras Žiūrėti...
2013-04-26
-2
Atsakyti
sadsadsdasadsad
2013-04-26
+3
Atsakyti
macatuneAbiejose pusese 40 procentu troliu ir siaip vaiku atmarozku, bet kadangi zalgirio du kart daugiau fanu tai ir atmarozkai labiau pastebimi.


40% :D cia statistikos departamento surinkti duomenys? :D
Žiūrėti...
2013-04-26
-1
Atsakyti
sodint į zoną tokius savęs nekontroliuojančius avigalvius. Žiūrėti...
2013-04-26
+4
Atsakyti
nu
Sitoj serijoj senai viskas aisku, toliau greiciausiai Heat los pries Bulls, va ten tai bus rungtynes. Žiūrėti...
2013-04-26
+1
Atsakyti
nu
Net neabejoju, kad Clipperiai iseis toliau, ten greiciausiai su OKC susitiks, bus idomios rungtynes. Žiūrėti...
2013-04-26
+2
Atsakyti
tromoosMyndezxAūūū Jenningsai... :)) Mldc Miamis! To the Finals :)Jenningsą dar galima suprast, pats Brandono vietoj būčiau kažką panašaus suveblenęs, nors jis poto pripažino, kad pajuokavo. Didesnis klounas Montana Ellis, kuris šiemet drėbė, kad yra tos pačios kategorijos kaip Wade. Dar juokingiau nuskambėjo vieninteliai skirtumai - "viso labo daugiau pergalių karjeroj ir čempionų titulų".http://www.cbssports.com/nba/blog/eye-on...Panašu, kad ten Milvoky jie stiprios žolytės turi...


Sutinku su teiginiu, kad Ellis yra lygu Wade... bet tik šiose rungtynėse :)
Žiūrėti...
2013-04-26
Atsakyti
nu
Mldc Bulls, taip ir toliau ! Žiūrėti...
2013-04-26
-2
Atsakyti
Zalgiris_4everobrigadoAšNoriuŽaistiSLIMASSBet kam snargliai i mokykla tai jums nedanesioti rytgaidziai , o mano sunus uz jus vyresnis dauneliai taboriniai.Kandaharai ar čia tu ? kiek nicku turi ?Bet kaip vis dėlto matosi, kur žmogus už Rytą serga ir yra, ko gero, iš miesto, normalios šeimos, lanko(ė) mokyklą, įstojo ar įstos į universitetą ir t.t. ir kur kaimietis, dažnu atveju sergantis už žalius (AKA SLIMASSSSS arba ARTASSSSS), ko gero iš asocialios šeimos, kur tėvas muša motiną, purvinom panagėm maigo iš skelbiu pirktą PC ir kurio 80% leksikono sudaro keiksmažodžiai :)Bet tai tu primatas kaip reta, pagal tai kokią komandą žmogus palaiko apie jo socialinę padėti sprendi? Asocialių šeimų pilna visoje Lietuvoje, nesvarbu ar tai Kaunas, ar tai Vilnius, pats esu Vilnietis, bet esu tolerantiškas, kokią komandą žmogui palaikyti yra jo asmeninis reikalas, o jeigu tu pagal sprendi apie žmogų, tai tik parodai koks siauras tavo mąstymas, bet ko norėt iš žmogaus kuris nekenčia Lietuvos miesto ir galvoja, kad už 100 kilometru kitokia Lietuva, eilinis pižonas vilnietis žiūrintis iš aukšto į kitus vien dėl to, kad pats yra iš sostinės, apgailėtina, tikiuosi tau tik 14-16 metų kaip ir daugumai iš Ryto tribūnos, kurie dar tikiu kada nors subręs. :)


O kur aš sakiau, kad asocialios šeimos tik kaune, priegluši? :)) Per n+k metų sėdėjimo krepšinio forumuose iš komentarų susidariau tokią bendrą tendenciją, kuria ir aprašiau prieš tai. Yra avigalvių ir vienoj ir kitoj pusėj, lygiai taip, kaip yra ir protingų, intelektualių žmonių abiejose pusėse. Bet koncentracijos skirtumas drasko akis :)
Žiūrėti...
2013-04-26
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 ··· 4 ··· 6 ··· 8 9 10 11  »