Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Sezoną Portlande praleidęs Moe Harklessas ilgam lieka vietos „Trail Blazers“ komandos gretose. Skelbiama, kad apribotuoju agentu tapęs 23-ejų metų 206 cm ūgio puolėjas su Portlando ekipa sukirto rankomis dėl ketverių metų ir 40 milijonų JAV dolerių vertės kontrakto.

2012 metų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje penkioliktuoju šaukimu Filadelfijos „76ers“ komandos pakviestas krepšininkas kiek vėliau buvo išsiųstas į Orlando „Magic“, kur rungtyniavo trejus metus.

Praėjusią vasarą į Portlandą persikėlęs ir „Trail Blazers“ marškinėlius apsivilkęs Harklessas pernelyg nežibėjo.

Jis per vienerias rungtynes vidutiniškai rungtyniaudavo po 19 minučių, pelnydavo po 7 taškus ir atkovodavo po 3,8 kamuolio.

 

Komentarai:
Ta nba
Pries kontrakto pasirasyma Harkless buvo vertinimas geriau nei Crabbe, bet kaip skiriasi ju kontraktas. Taip, Donatas siandien vienintelis restricted FA. Manau, kad viskas taip ir baigsis 1 metai ir 4 lemai. Vienok Europoje tokiu pinigu nera, tao vistiek labai neblogas dealas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-27
-1
Atsakyti
Anonimas
jo
2016-07-27
+2
Atsakyti
Tai dabar tik vienintelis Motiejunas liko? :/
2016-07-27
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.