Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E. Blaževičius

Atėnų „Panathinaikos“ komandai priklausantis Nickas Calathesas į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA) nesikels. 

Nepaisant žiniasklaidoje pasirodžiusių pranešimų, 27-erių metų 198 cm ūgio atakų organizatorius lieka ištikimas Graikijos klubui, kuriam ir toliau ketina atstovauti.

„Norėčiau sugrįžti į NBA ir vėl dirbti su treneriu Dave'u Joergeriu, su kuriuo treniravausi Memfio „Grizzlies“ ir kuris dabar vadovaus Sakramento „Kings“. NBA – aukščiausio lygio krepšinio lyga planetoje ir sugrįžimas ten – didelė mano svajonė. 

„Kings“ susidomėjimas – garbė man ir noriu jiems už tai padėkoti. Turiu gerbti faktą, jog „Panathinaikos“ norėjo mane matyti rungtyniauti savo komandoje artėjantį sezoną. Esu atsidavęs šiam klubui, jog padėčiau jam sugrįžti į aukštumas Graikijoje ir Europoje“, – kalbėjo Calathesas.

2015 metais trejų metų sutartį su „Panathinaikos“ sudariusio graiko sutartyje nebuvo numatyta sąlyga šį tarpsezonį jam sugrįžti už Atlanto. Jis tai galės padaryti kitą vasarą, tačiau tuomet Atėnų ekipai reikės sumokėti keturių milijonų JAV dolerių kompensaciją.

Calathesas NBA žaidė 2013-2015 metų sezone, kuomet atstovavo teises į jį turinčiai „Grizzlies“ ekipai.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.