Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Po dar vienos nesėkmės stengiantis susirasti komandą NBA lygoje, Jimmeris Fredette'as savo karjerą nusprendė pratęsti Kinijos pirmenybėse.

Skelbiama, kad 27-erių metų atletas priėmė Šanchajaus „Sharks“ komandos pasiūlymą. Šios ekipos savininkas yra buvęs garsus NBA žaidėjas Yao Mingas.

Praėjusį sezoną Fredette'as pradėjo NBDL pirmenybėse, tačiau vėliau sulaukė Niujorko „Knicks“ ekipos skambučio.

Tiesa, 188 cm ūgio įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galinčio žaisti amerikiečio vaidmuo Niujorke buvo itin kuklus. Jis spėjo sužaisti vos 6 susitikimus ir per juos ant parketo vidutiniškai praleisdamas tik po 2,3 minutės, jis rinko po 1,5 taško.

2011 metais NBA naujokų biržoje 10-uoju šaukimu jį pasirinko Milvokio „Bucks“ ekipa. Vis tik klubas gynėją iškart išsiuntė į Sakramento „Kings“, kurioje Fredette'as praleido trejus metus. Vėliau jis mėgino laimę dar keliose NBA komandose, tačiau jose ilgesniam laikui įsitvirtinti nesugebėjo.

Komentarai:
keltas
Pinigus garantuoja

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-03
+4
Atsakyti
Paparazzi
pavyzdys kip aukštas šaukimas nieko negarantuoja
2016-08-03
+8
Atsakyti
Pesimistas
Tikiuosi, Saboniukui to nebus, nes pozicijos gali ir nerasti. Europa taip, bet NBA... Laikau špygas ir laukiu naujo sezono :).

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-03
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.