Nuotr.: LKF
Nuotr. LKF

Ketvirtadienį Lietuvos jaunučių (U16) merginų rinktinė iš Vilniaus išskrido į Italiją. Udinės mieste treniruojamos Daliaus Ubarto merginos rugpjūčio 6—14 dienomis dalyvaus Europos čempionate.

„Kaip visada, pasirengimui pritrūko laiko, gal kokios savaitės. Tačiau pastaruoju metu mūsų kreivė kilo į viršų. Ir žaidimas, ir kiti mūsų dalykai gerėjo. Viltys yra geros, norai yra dideli, o viską parodys laikas”, –  prieš išvykstant sakė Ubartas.

Lietuvos rinktinė rungtyniaus ypač pajėgioje B grupėje drauge su Turkijos, Rusijos ir Italijos komandomis.

„Kiek teko dirbti su rinktinėmis, tai viena stipriausių grupių. Tačiau mūsų tikslas – pasiekti kuo geresnį rezultatą grupėje ir keliauti į kitą etapą. Kaip mūsų stiprybes išskirčiau komandį žaidimą ir tikiuosi, kad būsime stiprūs gynyboje”, – kalbėjo D.Ubartas, pernai su U16 merginų rinktine tapęs Europos B diviziono čempionu.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.