Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ komandos gynėjų gretose – naujas veidas. Skelbiama, jog Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionė pasirašė sutartį su DeAndre Ligginsu, žibėjusiu antrinėje lygoje.

2011 metais NBA naujokų biržoje 28-erių metų 198 cm ūgio krepšininkas buvo pakviestas 53-uoju šaukimu Orlando „Magic“ komandos.

Metus joje praleidęs Ligginsas buvo išsiųstas į Oklahomos „Thunder“ klubą, o vėliau trumpai gynė Majamio „Heat“ ekipos garbę.

Praėjusį sezoną NBA Plėtojimosi lygoje žaidęs amerikietis vilkėjo „Skyforce“ marškinėlius. Jis vidutiniškai per vienerias rungtynes žaisdavo po 38 minutes, pelnydavo po 12,6 taško, atkovodavo po 6,4 ir perimdavo po 2 kamuolius, atlikdavo po 7,1 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 14,7 naudingumo balo.

Ligginso vedama „Skyforce“ tapo antrinės NBA lygos čempione, o pats krepšininkas antrą kartą buvo pripažintas geriausiai besiginančiu pirmenybių žaidėju.

Šį tarpsezonį jis taip pat atstovavo „Cavaliers“ NBA Vasaros lygoje, tačiau pernelyg neišsiskyrė. Ligginsas per 25 minutes vidutiniškai rinko po 5,9 taško, atkovojo po 5 kamuolius ir atliko po 2 rezultatyvius perdavimus. 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.