Nuotr.:

Epizodiškai pastarąjį sezoną Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) rungtyniavęs Damjanas Rudežas ir toliau tęs karjerą už Atlanto, bet kitame klube.

Pasak šaltinių, 30-metis 208 cm ūgio puolėjas sudarė vienerių metų sutartį su Orlando „Magic“ komanda.

2014 metais iš Saragosos CAI klubo į Indianą persikėlęs Rudežas su vietos „Pacers“ sudarė ilgalaikį trejų metų kontraktą.

Sezoną praleidęs „geltonųjų“ gretose ir lyderiavęs pagal pataikymą iš toli tarip lygos naujokų, kroatas pernai vasarą buvo išsiųstas į Minesotos „Timberwolves“.

Šioje ekipoje jis sužaidė 33 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 8 minutes, rinkdavo po 2,3 taško ir atkovodavo po 0,6 kamuolio. 

Komentarai:
abcdef
zinant orlando priekine, tai sitas rudis isvis ranksluoscius padavines :D jau wolves vos ne padavinejo, tai cia viskas bus :D
2016-08-05
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.