Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Net ir trečiojo olimpinio aukso iš eilės siekianti ir neabejotina favorite laikoma JAV rinktinė Rio de Žaneire turės autoritetų. Puolėjas Kevinas Durantas pripažino, kad ispanas Pau Gasolis yra vienas iš jo idealų.

Tai jis prasitarė kalbėdamas apie Ispanijos rinktinę, kurią taip pat įvertino kaip itin pavojingą komandą.

„Ispanija mums visada būna iššūkis, tačiau mes žiūrime į varžovus, prieš kuriuos žaisime kitą dieną. Nėra jokių garantijų, kad su ispanais susitiksime finale. Turime žvelgti tik į tos dienos rungtynes ir žaisti vienas po kitų. Negalime atsipalaiduoti – vienos rungtynės turi didelę kainą. 

Aš esu didelis Pau Gasolio gerbėjas. Jis yra ypač geras krepšininkas ir atrodo, kad Pau niekada nepasens. Jis visada susikaupęs. Pau – vienas iš tų žaidėjų, kurį reikia gerbti“, – sakė Durantas.

Vienas JAV ekipos lyderių trumpai pasidalijo mintimis ir apie jo komandos delegacijos gyvenamąją vietą itin prabangiame laive „Sidabro debesis“. Naujasis „Golden State Warriors“ krepšininkas nesureikšmino to, kad jam kartu su komanda tenka gyventi ne olimpiniame kaimelyje.

„Gyvename laive todėl, kad sprendimas buvo priimtas jau labai seniai. Jokio skirtumo, nes mes čia atvykome žaisti krepšinį“, – kalbėjo Durantas.

 

Komentarai:
djgaffer
Klaidą padariau,tai kabinėjas.Jei kabinėjas dėl vieno žodžio,tai debilas.Tinka toks paaiškinimas?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-06
-3
Atsakyti
Anonimas
Tai ir rasyk pagarba, prie ko cia jis debilas, jei tu rasyt nemoki
2016-08-06
+3
Atsakyti
djgaffer
Pagarbą debile.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-06
-1
Atsakyti
to djgaffer
Kokia dar pazanga ka tu cia svaigsti :D
2016-08-06
-2
Atsakyti
Anonimas
Taip, Pau nusipelno pagarbos, bet toks zaidejas kaip KD nera tikra zvaigzde, jei aukstina kitus... Del savo menkesnio mentaliteto ir isejo i jau galingus GSW nes pats nesugebejo OKC istempti, tuksta jamjuodai lyderio auros.
2016-08-06
-4
Atsakyti
nzn
man krepsininko idealas visada buvo Karnisovas (intelektas, kritinej situacijoi sprendimu emimas sau, su puikiu efektyvumu, pvz. barca vs panthinaikos finalas paskutines minutes eurolygos finalas), Pau bent jau lietuviu atzvilgiu visad zvilgejo tokia arogancija, lyg mes is zemes vos 2 cm islinde, kitiems gal ir gerietis bet mums...nereik cia, taip mes fiziskai brutaliai ant taisykliu ribos atkapojam rankas pripazintiems Pau, Nowitzkiams ir dar nzn kokiems lyderiams, pas svedus kai buvo, tradiciju nekeiciam ir dabar ir vel kaposim, jei tai bus efektyvu
2016-08-06
+9
Atsakyti
djgaffer
Ne vienam Durantui Pau yra autoritetas-aikštelėje žvėris,už jos ribų daug padedantis kitiems.Vienas iš tų retų europiečių,kuriem ir NBA žvaigždės jaučia didelę pažangą.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-06
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.