Billant'as mano, jog prancūzai su lietuviais žais finale

2007-07-12 18:13
Šarūnas Mazalas, „BasketNews.lt“ spec. korespondentas Novi Sade (Serbija)

Prancūzijos jaunių (gim. 1988 m. ir vėliau) rinktinės treneris Richardas Billant‘as gali džiaugtis dar viena pergale. Europos čempionų strategas ketvirtadienį pasaulio čempionatą pradėjo pergale prieš Lietuvos rinktinę.

Vis dėlto Billant‘as neslepia, jog dvikova buvo sunki ir Lietuvos rinktinė yra pajėgi pasiekti pirmenybių finalą. Prancūzijos rinktinės treneris neatmetė galimybės, kad jo auklėtiniai čempionato finale gali vėl susikauti su Lietuvos krepšininkais.

– Kuo buvote geresni už lietuvius?, – „BasketNews.lt“ žurnalistas paklausė Billant'o.
– Rungtynės buvo sunkios, kadangi tai pirmasis čempionato mačas. Krepšininkai jaudinosi, ypač antroje rungtynių pusėje, kai lietuviai gerai gynėsi. Mums buvo labai sunku, nes jie gerai pataikė. Tačiau rungtynių pabaigoje mes rizikavome, kadangi aktyviai gynėmės. Bandėme juos stabdyti ir mums tai pavyko.

– Šiandien kovėsi dvi geriausios Europos komandos. Galbūt jos vienos geriausių šio čempionato ekipų?
– Taip, tai vienos geriausių komandų. Buvau nustebęs, kai sužinojau, jog jau per pirmas rungtynes teks kautis su lietuviais. Abi komandos yra stiprios, kodėl jie nori, jog žaistume vieni prieš kitus jau pirmąją dieną? Aš to nesuprantu.

– Koks buvo mačas?
– Rungtynės buvo sunkios. Lietuvos rinktinei linkiu sėkmės ir manau, kad galime su jais susitikti čempionato pabaigoje. Tikriausiai finale, kaip ir praėjusiais metais.

Komentarai:
nu as irgi taip galvoju maladiec prancuzu treneris
2007-07-13
+1
Atsakyti
tik finale jie bus padaryti.....ir ne 3 tashkajs o virs 10 ;D
2007-07-13
+4
Atsakyti
Prancuzas Teisus jei ne klaidos butum snd laimeje
2007-07-12
-3
Atsakyti
"Lietuvos rinktinei linkiu sėkmės ir manau, kad galime su jais susitikti čempionato pabaigoje. Tikriausiai finale, kaip ir praėjusiais metais." - kad jo žodžiai - Dievui į ausį :)) O ten mes jau pasiimsim, kas priklauso, nes vargu ar vėl Afrikos rinktinei teisėjaus teisėjai iš Mozambiko :)))
2007-07-12
-5
Atsakyti
Tikekimes =) bet kelias ilgas iki to finalo=)
2007-07-12
+1
Atsakyti
jis tejsingaj mano o finale mes juos padarysim :P
2007-07-12
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.