Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys

Keturioliktąjį sezoną Eurolygoje rungtyniavęs Keremas Gonlumas traukiasi iš Europos elito, tačiau sportbačių kabinti ant vinies dar neketina.

38-erių metų veteranas po metų Izmiro „Pinar Karšiyaka“ gretose savo karjerą pratęs antrojoje Turkijos lygoje, kurioje atstovaus Sakarijos „Buyuksehir Belediyespor“ ekipai bei sieks ją atvesti į aukščiausią šalies divizioną.

„Nežinau, vis dar jaučiuosi gerai, – paklaustas, kiek dar laiko planuoja rungtyniauti, tinklalapiui „Eurohoops“ atsakė Gonlumas. – Amžius neturėtų būti rodiklis rungtyniavimui. Kuomet tik pajusiu, kad nebegaliu, tuomet pasitrauksiu.“

Aukštaūgis praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaisdavo po 15 minučių, pelnydavo po 5,1 taško, atkovodavo po 2,8 kamuolio ir rinkdavo po 6,6 naudingumo balo.

Europos taurės turnyre jo statistika buvo kiek geresnė: vidutiniškai po 7,3 taško, 4,4 atkovoto kamuolio ir 9,4 naudingumo balo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.