Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

2013 metais septintuoju šaukimu pašauktas ir trejus metus Sakramento „Kings“ komandoje praleidęs Benas McLemore'as pirmą kartą per savo karjerą greičiausiai turės keltis į kitą komandą.

Anot pranešimų, klubas neskuba pratęsti sutarties su šokliuoju 196 cm ūgio gynėju. Žaidėjo kontraktas baigsis kitą vasarą.

Kitą sezoną McLemore'as uždirbs kiek daugiau nei 4 mln. JAV dolerių.

McLemore'o situaciją apsunkintų ir faktas, kad šią vasarą klubas pasistiprino Arrono Afflalo, taigi McLemore'o minutės turėtų dar labiau aptirpti.

Praėjusį sezoną krepšininkas aikštelėje vidutiniškai praleido po 20,7 minutės ir per jas rinko po 7,8 taško, atkovojo po 2,2 kamuolio bei atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Mclemore
Grizk i muzika, ten geriau sekasi...
2016-08-15
+1
Atsakyti
Anon
O visi mane kad bus nauja zvaigzde belekokia, turi metimo forma kaip kokio ray alleno, tobula, atletiskas nezmoniskai ir t.t...
2016-08-15
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.