Komentarai:
djgaffer
Kaltas ne Antanas,o klubo vadovybė,kuri pasirinko trenerį,o ne jį.Supraskit tai pagaliau.Ir Antanas gali PF žaisti,ne tik C.Taip kad,nieks ten per jį EL nelaipios,nusiraminkit.
2016-08-26
Atsakyti
Vysniauskai
dar vienas zk troli, kevalas yra tai ko tu nusipelenei..
2016-08-26
Atsakyti
Ka Jus cia nesamones komentuojat, normaliai viska parase ir teisingai. Praeitais metais tapo jis kapitonu, turejo kazkokia skambia fraze pasakyt ziniasklaidai, kad pritraukt zmoniu i arena, pasake, taip, kaip ir turejo pasakyt kapitonas. Po visu sezonu cirku, ne jis kaltas, kad komanda neturi pinigu jo islaikyt, klubai susitare del pereijmo ir viskas, rami galva. Pats turiu sio sezono ryto abonementa, nezinau ko tiketis net:)) Bet laikas parodys, o zmones kurie cia rasot nesamones, tai galit susikist i subine savo kvailus komentarus, nes del sito perejimo maziausiai Kavaliauskas kaltas. Jo vietoje as algos tikrai nebuciau susimazines, o jeigu ekipa negali islaikyt kapitono ir kartu padoraus centro, tai jau cia ne jo problemos. Cia yra jo darbas, jo paskutiniai metai, kada jis gali dar kazka uzdirbt ateiciai.
2016-08-26
-8
Atsakyti
Krienas
Gaila ryto, sunku bus net del 2 vietos kovot: http://blykste.lt/
2016-08-26
+4
Atsakyti
To greitas
Nepamirsk nk komandos naftos sake veterana pasims tai va Gailius eis i nkl nes lavonas jau jis geriau sesku i aikstele su Pacesu isleistu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-26
+1
Atsakyti
zyrga galva
rashliava beverte, lyginimas su NBA yra shudo vertas xDDD NBA nera kazkokios dideles priespriesos, gal buvo kazada tarp bostono ir LA, bet dabar tai cia juokingi laikai. padegino kazkada cavsfanai maikes, dabar duranto, bet tai yra pabezzdejimai trumpalaikiai :D kavaliauskas galejo eit i bet kuria europos komanda, bet jo nelabai kas norejo, ikiso agentai kvailam zalgirui :D gaunasi dabar tokia juokinga situacija - apkvailino vielnskus, nes tipo loyalty ir taip toliau, lozungia, interviu tokie nagli, bet tuo paciu ir zalgiri apsikes buvo, o dabar jau kavenski tipo turi ji pasitikti ishskestom rankom :D :D yra tylus zaidejai ir tylus zmones, kaip Seibutis pvz, su gera darbo etika ir charakteriu, o kavaliauskas toks nera, todel jo tas pizhoniskumas lindo per krastus, o dabar kavenski tures stebeti kaip sitas ugio stokajantis C bandys uzpulti ir gintis nuo eurolyginiu top 16 lygio centru :D :D
2016-08-26
-1
Atsakyti
Greitas
Sklinda kalbos, kad is ryto pasitrauks ir Gailius. Juo aktyviai domisi Neptunas, Galatasaray, Chimki ir Raptors.
2016-08-26
+1
Atsakyti
b
Geriau paaiskinkit kaip suprast Motiejuna.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-26
-1
Atsakyti
Nu
Viskas cia normaliai. Vakar skambinau antanui sake kad pazada isteses ir rytas bus 2017 lkl cempionas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-26
-1
Atsakyti
delllavedova
Niekas neturi ir neprivalo nieko suprasti. Jei tau zurnaliuga primityvus taip atrodo, tai vadovaukis savo debilisku mastymu. Man sis zaidejas yra nesilaikantis zodzio, prisitaikelis, tik pasikeitus situacijai, iskart pakeite nuomone, o tai loxu savybe.
2016-08-26
-2
Atsakyti
zurnaliuga
kodel tu cia kisi savo asmenine nuomone ir aiskini kaip kitiems mastyti? tu sau sakyk savo nuomone, o ne aiskink zmonems kas ka ir kodel turetu suprasti. dabar rasyk straipsni kodel reikia suprasti ryto fanus, motiejuna, vainauska, pacesa. nu zodziu uzknisa kai lavonai vadovauja kaip kas turetu galvot i tam tikra situacija
2016-08-26
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.