Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Apie galimą karjeros Serbijos rinktinėje pabaigą paskelbęs Stefanas Markovičius sulaukė kitų nacionalinės ekipos narių reakcijos.

Markovičius apie šią idėją užsiminė per olimpinės Serbijos delegacijos sutiktuves Belgrade, tačiau treneris Aleksandras Džordževičius iškarto prakalbo mėginsiantis gynėją perkalbėti.

Apie skudų praradimą rinktinei pasakojo ir serbas Nemanja Bjelica. Tiesa, geras Markovičiaus bičiulis taip pat pamėgins įtikinti gynėją likti vardan vienintelio tikslo.

„Man atrodo, kad jis dar nebaigs karjeros rinktinėje ir netrukus persigalvos. Netrukus pamatysime, aš su juo pasikalbėsiu. Jis negali palikti mūsų, kol nelaimėjome aukso medalių“, – sakė Bjelica.

Apie galimybę perkalbėti Markovičių užsiminė ir Serbijos rinktinės kapitonas Milošas Teodosičius. Markovičius yra antrasis Serbijos ekipos kapitonas.

„Man labai gaila, kad Stefanas priima tokį sprendimą, nes jis mūsų komandoje buvo vienas svarbiausių žaidėjų. Tikiuosi, kad yra galimybė pakeisti jo sprendimą“, – teigė Teodosičius.

 

Komentarai:
ekspertas
kibus gynejas, gali is paskos persekioti isikandes... bet 1/2 numeriai be metimo siuolaikiniame krepsinyje vercia vemti, krepsinis darosi slykstus, todel tokie veikejai kaip markovic, jovic...... lb neimponuoja.

Is kitos puses, kisenej olimpinis sidabras ir niekam nieko neirodysi.
2016-08-26
-11
Atsakyti
djgaffer
Na jei visi,susibūrę,jį bandys įkalbėti likti,tai ir liks.Tiesiog nusivylęs buvo po finalo ir pagautas emocijų pasakė,kad nežais rinktinėje.Messi taip po pralaimėto finalo vasarą tą patį paskelbė,bet po kiek laiko atsiėmė savo žodžius.Nenustebčiau,jei ir Markovičius apsigalvos.
2016-08-25
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.