Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Rugpjūčio 23 d. Molėtų „Ežerūno“ komanda pradėjo pasiruošimą artėjančiam NKL krepšinio sezonui. Nors komandos komplektacija dar nebaigta, šiuo metu su komanda treniruojasi trylika žaidėjų.

Komandoje turėtų rungtyniauti praėjusį sezoną „Mažeikių“ gretose žaidęs Arvydas Gydra. „Ežerūno“ atstovai tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino, kad universalus aukštaūgis kol kas nepadėjo parašo po sutartimi, tačiau treniruojasi su ekipa ir planuojama, kad jis Molėtuose liks visą sezoną.

27-erių metų 207 cm ūgio Gydra praėjusį sezoną NKL vidutiniškai per 21 minutę pelnydavo po 9,4 taško ir atkovodavo po 4,5 kamuolio.

Dar gegužės mėnesį buvo pasirašyta sutartis su naujuoju komandos vyr. treneriu Pauliumi Barkumi. „Ežerūne“ jau septintą sezoną rungtyniaus komandos kapitonas Raimundas Ambrulaitis. Jam talkins prie komandos prisijungęs vidurio puolėjas Pranas Skurdauskas. Šis 209 cm ūgio žaidėjas pernai metais rungtyniavo Joniškio „Delikateso“ komandoje.

Molėtų „Ežerūne“ turėtų rungtyniauti puolėjai Albertas Valiulis ir Eduardas Rogačiovas, pernai žaidę RKL. Taip pat Molėtų komandos gretose išvysite Eimantą Narušį bei po trijų metų pertraukos į komandą sugrįžusį Marių Valkauską. Be to su komanda treniruojasi ir patyręs atakuojantis gynėjas Marius Pociukonis.

Rugsėjo viduryje Molėtuose numatomos pirmosios draugiškos rungtynės su „Jelgava“ komanda iš Latvijos. Jų metu tikimasi išvysti galutinę komandos sudėtį.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.