Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Oklahomos „Thunder“ klubo vadovų sprendimu per mainus į Orlando „Magic“ ekipą išsiųstas Serge'as Ibaka atskleidė nenorėjęs palikti iki tol vienintelės savo komandos Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).

Septynerius metus Oklahomoje praleidęs 26-erių puolėjas naujieną, jog yra iškeistas, sužinojo atostogaudamas Paryžiuje. 

„Niekada neprašiau būti iškeistas, nors ir žiniasklaidoje buvo pasirodę gandų, jog esu nepatenkintas savo role „Thunder“ komandoje. Po sezono buvau susitikęs su vyriausiuoju treneriu Billy Donovanu ir generaliniu direktoriumi Samu Presti bei abu susitikimai praėjo gerai. 

Tačiau čia taip pat yra ir biznio dalis. Kiekvienas daro tai, kas jam geriausia. Visą tai tvarko mano agentas, o aš koncentruojuosi ties krepšiniu. Nesu toks krepšininkas, kuris eičiau ir prašyčiau būti iškeistas. Būčiau buvęs laimingas likęs „Thunder“ komandoje. 

Žaisti NBA buvo mano svajonė, tad aš džiaugiuosi žaisdamas bet kur. Dabar aš vėl jaučiuosi kaip naujokas, esu sujaudintas galimybės žaisti Orlande. Žinau, jog kai kuriems žmonėms tai gali skambėti keistai, kad taip jaučiuosi persikėlęs iš konkurencingos „Thunder“ ekipos į „Magic“, kuri išgyvena komandos performavimą ir nežaidė atkrintamosiose varžybose pastaruosius ketverius metus.

Tačiau rungtyniauti Franko Vogelio treniruojamoje komandoje man yra labai malonu. Nekantrauju apsivilkti „Magic“ marškinėlius NBA sezono starte“, – kalbėjo Ibaka.

Komentarai:
Dar yra liginanciu ibaka su saboniuku,idijotai... ibaka atkales 7 sezonus jau,kai musiskis dar tik dabiutuos ir galu gale aukstu piku imtas ne veltui,mato jame talento
2016-09-01
-1
Atsakyti
Faktas>Anonimas
Burbulas tai tavo tėvo sunus...Ir visai neišpustas.
2016-09-01
Atsakyti
Anonimas
jo jo sabonis su savo kliša ranka ir kiaura gynyba atstos ibaka :D per daug išpūstas burbulas iš jo ir vien dėl pavardės.
2016-08-31
-2
Atsakyti
Kad ir kaip noreciau, bet Saboniui dar zemes apsikt reikes iki Ibakos lygio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-31
+11
Atsakyti
to C17
OKC padare labai labai gerai. Nujaute kad KD nebeliks tai pasauke Saboni kurisk artu su Adamsu atstos Ibaka, o vietoj KD gavo scoreri Oladipo.
2016-08-31
-2
Atsakyti
zapaske
c=7 eik pamiegot ,nes esi daunu daunas
2016-08-31
-1
Atsakyti
Anonimas
Ooo pirma karta su c17 nuomone sutinku

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-31
+1
Atsakyti
Suda kaskoky Okc padare. Netureje KD parado issiunte Ibaka, kuris butu buves rimtas ramstis ateinanty sezona. Nors aisku turbut mazai kas mane, kad neliks dar vieniems metam miznius, o ypac pasrinksis chokeriu komanda.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-31
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.