Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nors pirmasis šių metų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržos šaukimas Benas Simmonsas dar nesužaidė nė vienerių rungtynių, sirgaliai pradėjo šluoti Filadelfijos „76ers“ klubo talento marškinėlius.

Didžiausia internetinė sportinių prekių parduotuvė skelbia, jog 20-mečio marškinėliai yra tarp dešimties perkamiausių NBA žaidėjų tarpe.

Simmonso marškinėliai Filadelfijoje yra patys populiariausi įvairiose parduotuvėse lyginant su kitais šio miesto atletais.

Taip pat pridedama, jog Simmonso aprangos paklausa lėmė net 76 procentais didesnius pardavimus nei 2015 metų liepos mėnesį.

Komentarai:
O tai kam nesioti marskinelius su kazkieno kito vardu kad ir mieste ? Netiek kaip sakot "pamoina" bet tikslo nera. Nukeliauji i arena per varzybas tai kodel gi ne. Pagerbi ir zaideja ir parodai kad palaikai bet kasdien nesioti tai.. Ir prie ko cia kultura ar nike nusipirkes treningus vaikstai i darba?
2016-09-05
Atsakyti
msd
pamojna turbut nesiot ,ne ta kultura usa ir ju fules beisbolo kases nesioja ,o pamatyt lietuvoj ?:D Na su wade lebron jordan dar pamatau ,bet su lietuvisko da neteko :D
2016-09-05
+3
Atsakyti
to marokak
Vasara mates meiste, kad vienas zmogus nesiojes, bet aisku nera, kad kas antras nesiuotu. Yra, tik ne daug, dauguma visi vistiek eina i varzybas daugiausiai
2016-09-05
-2
Atsakyti
marokak
na logiskai pagalvojus, aisku,kad bus vieni populiariausiu...gi naujokas ir t.t. o lebroniu,kobiu,curry ir t.t. marskinelius gi jau dauguma turi......tik man keista,kodel kai kaune bunu,nieks nenesioja zlagirio marskineliu>???pamoina gal ar kaip suprast?nieks neperka:?
2016-09-05
+3
Atsakyti
Anonimas
Philadelphia, didelis miestas zmones aisku tiki kad 1 saukimas drafte pskeis juos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-05
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.