Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Garsaus Gruzijos krepšininko Viktoro Sanikidzės karjeroje – nauja karjeros stotelė. Kitą sezoną FIBA Čempionų lygoje kovosianti Salonikų „Aris“ komanda oficialiai paskelbė sudariusi sutartį su 30-mečiu 203 cm ūgio puolėju.

Praėjusį sezoną Sanikidzė praleido Turkijoje, kur kartu su lietuviu Martynu Gecevičiumi atstovavo Ankaros „TED Kolejliler“ ekipai.

Jis aukščiausioje šalies lygoje vidutiniškai rungtyniaudavo po 30 minučių, pelnydavo po 12,3 taško, atkovodavo po 7,9 kamuolio, atlikdavo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 13 naudingumo balų.

Anksčiau aukštaūgis yra taip pat žaidęs Prancūzijoje, Ispanijoje, gimtojoje Gruzijoje, Estijoje, Italijoje, Ispanijoje ir Rusijoje.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.