Nuotr.: K.Kavolėlis
Nuotr. K.Kavolėlis

Panevėžio „Lietkabelio“ komandos kapitonu 2016–2017 metų sezonui paskirtas panevėžietis Mindaugas Lukauskis.

Vyresniuoju vicekapitonu paskirtas Kšištofas Lavrinovičius, o jaunesniuoju – Darjušas Lavrinovičius.

Komandos žaidėjai taip pat išsidalijo marškinėlių numerius – pirmasis per ekipos pristatymą ant parketo išbėgs Benas Madgenas, ant kurio nugaros matysime 1-ąjį numerį.

Donatas Tarolis pasirinko 3-ąjį, Lukas Aukštikalnis – 4-ąjį, Tadas Rinkūnas – 6-ąjį. D.Lavrinovičius lieka ištikimas sau ir žais mėgstamu 7-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais. Lukauskis taip pat žais sau įprastu 8-uoju numeriu.

Gintaras Leonavičius turėjo kapitonui užleisti savo mėgstamą 8-ąjį numerį, todėl žais 9-uoju, o Žygimantas Janavičius pasiliko 10-ąjį numerį.

K.Lavrinovičius liko ištikimas sau ir toliau tęs karjerą 12-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais, Simas Galdikas pasirinko 21-ąjį, o Žygimantas Skučas – 50-ąjį numerį.

Komentarai:
juodis
Paimtas i komanda
2016-09-13
+6
Atsakyti
aha
O tai koks to juoduko likimas - dar yra komandoje ar jau kito ieškosi?
2016-09-13
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.