Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

George‘as Hillas pradeda naują gyvenimo etapą. Penkerius metus Indianos „Pacers“ garbę gynęs įžaidėjas šią vasarą mainų būdu persikėlė į Jutos „Jazz“.

Panašu, jog jau nuo pirmųjų gyvenimo Solt Leik Sityje dienų 30 metų 191 cm ūgio krepšininkas tampa naujosios savo komandos sirgalių numylėtiniu.

Vos tapęs „Jazz“ žaidėju Hillas pareiškė, jog nori nuveikti daug ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų bei tapti Solt Leik Sičio bendruomenės dalimi.

Savo žodžius amerikietis pradėjo versti darbais. Antradienio popietę jis praleido su miesto parke sutiktais benamiais, kuriuos jis aprūpino maistu bei išklausė pasakojamų istorijų.

„Siekiu daryti gerus darbus bei įtaką žmonėms kiekvieną dieną. Tai gali būti šypsena, apkabinimas, pokalbis, nuotrauka, ar tiesiog pasidalinimas meile. Kviečiu tai daryti visus. Kartu mes galime skleisti meilę“, – socialinio tinklalapio „Instagram“ paskyroje rašė Hillas.

Komentarai:
Babajus bezdzioniu karalius
Cia Jums ne odomas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-15
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.