Nuotr.: REUTERS – Scanpix
Nuotr. REUTERS – Scanpix

Kevinas Durantas šią vasarą iškovojo savo antrąjį olimpinį aukso medalį, tačiau puolėjas su juo išsiskirti kol kas negali. Tai atskleidė jo komandos draugas JAV rinktinėje ir „Golden State Warriors“ komandoje Draymondas Greenas.

Puolėjas teigė, kad JAV rinktinės krepšininkai vis dar bendrauja tarpusavyje bendrame susirašinėjime, o virtualioje erdvėje bičiuliai nevengia patraukti per dantį vienos didžiausių NBA žvaigždžių. Paaiškėjo, kad Durantas savo medalį visur nešiojasi su savimi. Puolėjas jį turėjo net ir eidamas į NFL rungtynes.

„Mes kalbame jam: nusiimk tą medalį, padėk jį kur nors. Visi seniai žino, kad esi čempionas“, – linksmai pasakojo Greenas.

Durantas olimpiadioje vidutiniškai rinko po 19,4 taško, atkovojo po 5 kamuolius ir atliko po 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
djgaffer
Tegul nešioja-taip parodo,kad jam svarbus olimpinis auksas.Ne visiem amerikiečių žaidėjams jis toks svarbus,bet Durantas parodo,kad jis labai vertina šitą pergalę.
2016-09-17
-26
Atsakyti
to che
Lietuvas... LMFAO
2016-09-15
-10
Atsakyti
che
Tapti olimpiniu čempionu žymiai sunkiau, nei NBA čempionu. Nes labai sunku patekti į rinktinę, turi būti labai geras ir dar įveikti visokias Lietuvas, Ispanijas stiprias.
2016-09-15
-15
Atsakyti
Anonimas
tas ir vel cia kysa Ryta.. trb is psichuskes rasai?
2016-09-15
-19
Atsakyti
Roko
Ko cia varyti ant Duranto? Dvesiancio vainausku komjaunimo projekto veikejai iki siol visur nesioja savo bronzinius karolius. Tik vienas Kavaliauskas nusieme nes jam nepadoru bronzini suda rodyti savo naujiesiems komandos draugams is LKL cempionu komandos.
2016-09-15
-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.