Antrąją triuškinančią pergalę Baltijos taurės turnyre iškovojo Lietuvos jaunių (gim. 1989 m. ir vėliau) vaikinų rinktinė. Sigito Krukio auklėtiniai 100:65 (31:8, 24:19, 23:13, 22:25) sutriuškino bendraamžius iš Turkijos.

Šiose rungtynėse turkai prasižengė net 45 kartus, o lietuviai metė 72 baudų metimus, iš kurių pataikė 45. Turkijos rinktinėje aikštę dėl penkių asmeninių pražangų paliko penki krepšininkai.

Rezultatyviausiai Lietuvos rinktinėje žaidė po 12 taškų pelnę Simas Buterlevičius ir Šarūnas Vasiliauskas. Šarūnas Kulevičius surinko ir Donatas Motiejūnas surinko po 11, o Mindaugas Kuzminskas – 10 taškų.

Turkijos komandoje išsiskyrė Erolas Canas Cinko ir Vulkanas Incekara, įmetę po 13 taškų.

Sekančias rungtynes mūsų šalies krepšininkai žais sekmadienį (07.22) su bendraamžiais iš Rusijos. Mačo, kuris vyks Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos salėje (Raitininkų g. 4A, Vilnius), pradžia 12 valandą.

Baltijos taurės turnyras bus paskutinė Sigito Krukio auklėtinių repeticija prieš rugpjūčio 3-12 dienomis Madride (Ispanija) vyksiančias Europos pirmenybes. Lietuvos rinktinė kovos D grupėje kartu su Kroatijos, Vokietijos ir Slovėnijos bendraamžiais.

Komentarai:
man dabar kilo klausimas... kodel vasiliauskas nezaide u19 rinktineje pasaulio cempionate? paulauskas aiskino, kad truksta antro izaidejo po janaviciaus, bet tai net nebuvo vasiliausko kandidatu sarasuose...
2007-07-22
-6
Atsakyti
kai prisides du pagrindiniai zaidejai sita rinktine dar sustipres.labai stipri izaideju ir sg-sf grandis kol kas sitoj rinktinej atrodo, vienintele silpesne - pf, bet cia galbut zais cepukaitis, nes centre yra motiejunas.
2007-07-22
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.