Nuotr.: Vytautas Dranginis, LTOK
Nuotr. Vytautas Dranginis, LTOK

Jonas Kazlauskas nebesugrįš į Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio postą. Spalio 25-ąją turėtų paaiškėti, kas užims nacionalinės komandos vairininko postą, o mes jums siūlome savo favoritą išsirinkti jau dabar.

Atrinkome 7 trenerius, kurie realiausiai pretenduoja į vyriausiojo trenerio vietą, o jums balsuoti reikia paspaudžiant ant vieno iš jų.

Komentarai:
Ž
Kurtinaitis ? puiku.... Gales vel pasikviesi Mazuti su Jomantu ir Kalnieti pasodinti ant suolo... Kazkaip nezavi tokia perspektyva :(
2016-09-30
-7
Atsakyti
Apie praeiti
Kurtinaitis su neapsiplunksnavusiu Valanciunu ir L.Rytu laimejo Europos taure (tai sunkiai suvokiamas pasiekimas). O J.V. bus rinktinej dar ilgai, taigi Kurtis zino kaip ji isnaudoti geriau negu Kazlas.Isvados persasi pacios...
2016-09-29
+4
Atsakyti
Holahha
Jasikevičius Žalgirio dar normaliai treniruot nemoka tai jam apie ringtinę tik pasvajot. Aš už Kurtinaitį!
2016-09-29
+4
Atsakyti
Pritariu touch down'ui
Gerai viska izdeliojo, Kazlausko pralaimejimai su rinktine 100% pateisinami, net 2005 atsimenu Kai lievai rinktine pasirode, o pagrindines bedos buvo tragiskas pataikymas, nepataikydavo zmones laisvi net po geru deriniu, net snaiperiai, Kazlas atsistatynimo ir tikrai buvo gaila nes jis tikrai tokiu dalyko nebulous. Bet jaigu kalbant apie tokius fruktus kaip Kemzura ar tas pats Butautas, tai ten buvo daug apsurdisku sprendimu priimta is treneriu ir tu veikeju nenoreciau net matyt kandidaturoj. Ir nereikia kist kad Kurtis asistentu Butauto buvo, asistentas tik pataria, sprendimus priima treneris, Kurtis klubiniam krepsini po Kazlausko daugiausiai pasiekes LT treneris.
2016-09-28
+9
Atsakyti
To Vilnietis
Tai jis geras nes nuduoda po pralaimejimu? Pernai nudavinejo, bet naudos is to mazai pasimate.
2016-09-28
+51
Atsakyti
To Anonim
Kemzura savo sansa jau turejo, tegul dar tobuleja. Be to jis treniruoja kazkokia rinktine jau kuri atrankoj zaidzia, nebeatsimenu kokios salies, Austrus, Belgus ar kazkas pan.
2016-09-28
-5
Atsakyti
To Arnas
Nu ir? Kokiu dar variantu yra be jo i PG ir kuom jie geresni?
2016-09-28
-2
Atsakyti
heh
Lietuvis negali treniruoti rinktines ir taskas, reikia nauju veju, nauju minciu, gyvumo, nes zaidimas paskutiniu metu yra kaip kraujomaisos vaisius, net nera skirtumo kas treniruoja. Geras pavyzdys - Jasikevicius, Krapikas prie ju Zalgirio zaidimas buvo identiskai medinis, nuspejamas, negyvas.
2016-09-28
-23
Atsakyti
Arnas
Su Kurtinaiciu galim vel Kariniaysko sulaukt, gi pasikvieti.ji.pas save...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-28
+6
Atsakyti
Anonim
O kur kemzura sitoj lenteleje?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-28
-5
Atsakyti
AZH
pasidalinkit savo nuomone mielieji kodel nemegsat tarkim Sireikos? su juo neblogai sekesi, man atrodo turi autoriteta tarp zaideju. nesutinkat?
2016-09-28
-4
Atsakyti
O Kurtinaicio hateriai springsta is pavydo :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-28
-1
Atsakyti
oops
DAVIDA BLATTA REIKIA KVIESTI
2016-09-28
Atsakyti
Adomaitis :D Metu bajeris. Jau tada Jasikevicius be patirties perima.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-28
-1
Atsakyti
djgaffer
Aš už Šarą,bet jis pats minėjo,kad apie rinktinę dabar negalvoja.Tai lieka Kurtis su Adomaičiu.Kadangi po kitų metų EČ keičiasi FIBA sistema ir 2 m.teks žaisti atrankoje į 2019 m.PČ,tai pvz.Kurtis galėtų vadovauti rinktinei EČ ir parodyti,ką sugeba,o Adomaitis vadovautų atrankos varžybose,taip įgydamas daugiau patirties.Bet čia tik pamąstymai ir svarstymai.
2016-09-28
+3
Atsakyti
as
O kur Maskvytis?
2016-09-28
+1
Atsakyti
touch down
kas jums su tuo kemzura? taigi mete ji lauk pries ateinant kazlui. fuksovai laimejo ta bronza pasaulio cempionate, kuris buvo silpniausias per visa istorija. su galva jam nelabai gerai pasidare, stumde kuncaiti per varzybas. ir siaip su juo buvo patirtas vienas didziausiu fiasko musu krepsinio istorijoje. aisku daug kam jis patinka, nes komanda surinkdavo daug maz pagal komentatoriu pageidavimus. atsimenu eme klimaviciu vietoj motiejuno ir tas buvo siek tiek isizeides, bet kazlas sutvarke viska, pas toki treneri musu nba krepsininkai nevaziuotu. jis net i europos cempionata austru neatvede. aplamai jis nera nieko laimejes apart tos bronzos
2016-09-28
+4
Atsakyti
Mikis
As kurtinaiti...adomaitis man mekelia zavesio nors esi ir klp...kaip jis treniravo musu studentus dviejose universiadose man zavesio nesukele...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-28
-2
Atsakyti
to Statistiniai vidurkiai
zmogau, suprantu, kad nemegsti Kurcio, bet iskraipai faktus arba juos perdedi.

Visu pirma, kada baigsi prikisinet 2009 metu cempionata, juk tada Kurtis tebuvo tik vienu is asistentu, o asistenti teturi tik patariamaji balsa, ne jie vadovauja, kas pateks i rinktine,kas vienu ar kitu metu bus aiksteje, kokia taktika bus ir t.t Tu paziurek i Jaska, kai jis buvo Krapiko treneriu, tai zaidimas vis tiek buvo vykdomas "krapiskai", ta prasme, kad buvo labai gynybinis, o Jaskai tapus treneriu, zaidimas kardinaliai pasikeite. Tai ar suvoki, kiek ne daug galiu turi asistentai???

Kitas dalykas, jis su Cantu(kuri zais tik Italijos ygoje) turi tik vienu metu sutarti, tad tikrai nera priristas prie klubo ir laiko rastu rinktinei, jeigu tik to pats nores.

Kalbant apie Chimki, argi jo pasiekimai tokie jau prasti apart paskutinio sezono(tokiu sezonu visiems treneriams pasitaiko, tai normalu, paziurek i Kazlauska ir daugeli kitu treneriu)?

Ir kodel pamirsti jo didziausia sekme su Lietuvos rytu kai Eurocup'a eme, super gerai lose Europoje? Kodel tai pamirsti.

O kad kalbi apie sovietizma, tai cia tik tavo nuomone, tavo pacio nusistatymas, niekuo pernelyg neparemtas. O kad zmogus megsta pakelti balsa tai nieko tokio, jam vis tiek dar toli toli iki Paceso, tad nesakyciau, kad Kurcio rekimas butu kazkokia problema.

Sutinku, kad Adomaitis butu geras variantas, bet nezinau, ar jis yra kazkuo pranasesnis uz Kurti.

Man yra trys aisku lyderiai - Kurtis, Adomaitis, Kemzura. Pats pasirinkciau Kurti pirmu variantu, o poto net nezinau, tikriausiai Adomaiti, butu visai idomu pamatyti, kaip jam sektusi.
2016-09-28
-13
Atsakyti
q
bnews, rimtai, pamirsot rimta kandidata - Kemzura(kuris dar neprateses sutarties su austrais, tad laisvas yra),

ir dar galejot pridet Maksvyti(nors jo sansai minimalus).
2016-09-28
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.