Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Pasikeitus Eurolygos formatui, Kauno „Žalgiris“ ko gero taps šio turnyro autsaideriu. Taip mano tinklalapio „Ballineurope.com“ apžvalgininkas Emmetas Ryanas.

Apžvalgininkas teigia, jog Kauno ekipa pasikvietė individualiai pajėgių naujokų, tačiau nė vienas iš jų nebus pajėgus paversti „Žalgirį“ elitine Eurolygos komanda.

Visus Eurolygos klubus apžvelgiantis airis spėja, jog „Žalgiris“ artėjančiame Eurolygos sezone turės tenkintis paskutine, šešioliktąja vieta.

„Kauno klubas yra kaip tas bičiulis, kuris nuolat siūlo eiti kartu išgerti, tačiau pats greitai pradingsta. Jis turi puikų palaikymą, tačiau nėra pajėgus eiti koja kojon su kitais geriančiaisiais.

Daug metų Eurolygoje žaidžiantis „Žalgiris“ stebino pastovumu: jis beveik visada sugebėdavo ką nors pademonstruoti reguliariajame sezone ir patekti į „Top 16“ etapą.

Vis dėlto „Top 16“ etape kauniečiams visada sekėsi labai sunkiai. Šiemet „Žalgiris“ tarp 16 stipriausių Europos komandų bus jau nuo pat sezono pradžios, todėl liūdnas gali būti visas sezonas.

„Žalgiris“ surinko sudėtį, kuri turėtų triumfuoti Lietuvos pirmenybėse, tačiau ji nesiekia Eurolygos lygio. Tai kiek erzina, nes Lietuva turi puikius krepšinio sirgalius, o „Žalgiris“ neša šios šalies vėliavą.

Apmaudu, tačiau šiais laikais viskas atsiremia į pinigus“, – rašė apžvalgininkas.

Prieš tai „Ballineurope.com“ apžvelgė Stambulo „Anadolu Efes“ klubą, kuriam Eurolygoje prognozuoja 9-ąją vietą, bei Vitorijos „Baskonia“ ekipą, kurią mato 11-oje vietoje.

Komentarai:
Zaliems skaudi tiesa ir tiek. Jei bus auksciau nei 12 vieta manau bus labai neblogas rezultatas su tokia komanda. O apie desimtuka net pagalvot neina

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-28
-2
Atsakyti
Tenderzhttp://ballineurope.com/euroleague-2016-...pažiūrėkit į tą žurnalistą :D jo išvada iš karto pasako, kad jam iki krepšinio, kaip man iki šiaurinės žvaigždės :)


Žmogaus išvaizda neįtakoja jo darbo profesionalumui ;)

Pats už žalius sergu, bet paneigti kad esame vieni iš silpniausių komandų eurolygoje negalime... Viliuos,kad paskutiniai neliksime, tačiau aukštesnių vietų pakovoti su komandomis kurios afišuoja po 37milijonus euru biudžetais sunkiai išgalėsime.
2016-09-28
-17
Atsakyti
Big_Daddy3000praejusi sezona,sita svetaine rase,kad zlagirio sudetis tragiska ir bus didelis pasiekimas patekti i top 16....tai zalgirio fanai sake grybai nezino ka raso.....zalgirio sudetis super galinga,maziausiai top 8 bus :PPPP dar dabar nuejau i ta tema ,gerai zalgirio fanai prajuokino


Ne nu matau , kad tu zmogau , rasai ne ta ka galvoji , nors atrodai pats savo mintis destai :D is menulio busi tikriausiai iskrites. :) Taigi patekimas i praejusio sezono top 16 Zalgiriui buvo to irodymas , nes top 16 etapas buvo jiem klaikus. O pateko ne toli grazu ne kaip geriausia komanda.
2016-09-28
+28
Atsakyti
Sudetis isties prasta...daug vidutinybiu be indvidualaus meistriskumo ir atletiskumo.....silpniausia zalgirio sudetis per pastaruosius 5 metus.....neveltui net LKL taip sunkiai zaidzia...geriau 1 Andersonas,nej 5 vidutiniokai Lietuviai
2016-09-28
-1
Atsakyti
http://ballineurope.com/euroleague-2016-...

pažiūrėkit į tą žurnalistą :D jo išvada iš karto pasako, kad jam iki krepšinio, kaip man iki šiaurinės žvaigždės :)
2016-09-28
+7
Atsakyti
praejusi sezona,sita svetaine rase,kad zlagirio sudetis tragiska ir bus didelis pasiekimas patekti i top 16....tai zalgirio fanai sake grybai nezino ka raso.....zalgirio sudetis super galinga,maziausiai top 8 bus :PPPP dar dabar nuejau i ta tema ,gerai zalgirio fanai prajuokino
2016-09-28
+21
Atsakyti
Airis raso apie krepsini... cia tai anekdotas. O lietuvis tegu straipsni uefa tinklapiui paraso.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-28
-4
Atsakyti
TenderzNa, kaip Airis pats pintos prikales ir neturėdamas ką rašyti pradeda apie krepšinį kalbėti... Taip pirmi nebūsim, bet tikrai ir nepaskutiniai. Aš duodu Žalgiriui 8-10 vietą.


gal geriau nenusisnekek tu,nes kai taip ispuciamas burbulas tai ir pasirodo prastaiteisingai Milas rpies sezona ir sake kad reik tyliai dirbti o ne kazka prognozuot auksto,mano manymu iskovot 6-8 pergales butu nuostabu,biudzeto atzvilgiu ir viskuom kitu
2016-09-28
Atsakyti
Na, kaip Airis pats pintos prikales ir neturėdamas ką rašyti pradeda apie krepšinį kalbėti... Taip pirmi nebūsim, bet tikrai ir nepaskutiniai. Aš duodu Žalgiriui 8-10 vietą.
2016-09-28
-8
Atsakyti
Manau bus nuo 11 iki 16 vietos kartu su Armani, Brose basket, Unics ir Cervena Zvezda.
2016-09-28
+2
Atsakyti
Saskonia, pataisykit
2016-09-28
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.