Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Sekmadienį Utenoje 85:76 vietos „Juventus“ komandą įveikę Panevėžio „Lietkabelio“ komandos krepšininkai „Tete-a-Tete Casino-LKL“ pasiekė istorinę pergalę.

Panevėžiečiai iki tol niekada nebuvo laimėję Utenoje prieš „Juventus“, kuris LKL žaidžia nuo 2009 metų.

„Žaisti Utenoje visada sunku, čia dar ne viena komanda patirs pralaimėjimus. Vadybininkai sakė, jog „Lietkabelis“ pirmąkart išvykoje laimėjo prieš „Juventus“. Džiaugiuosi, jog pasiekėme svarbų tašką. Šiemet LKL lengvų rungtynių nebūna.

Džiaugiuosi, jog antroje rungtynių pusėje pavyko pakeisti žaidimą, šiek tiek pakeitėme gynybą. Padarėme ją šiek tiek atsargesnę ir tai mums padėjo. Varžovai nebaudė mūsų lengvais taškais. Komanda persiorentavo ir laimėjo rungtynes“, – kalbėjo „Lietkabelio“ strategas Kazys Maksvytis.

„Juventus“ klubo vyriausiasis treneris Antanas Sireika po susitikimo išliko ramus bei pabrėžė, jog „Lietkabelio“ krepšininkai yra pajėgesni nei jo auklėtiniai.

„Visą laiką reikia pagerbti nugalėtojus. Nelabai malonu, bet reikia pasakyti, jog laimėjo stipresni. Pritrūkome jėgų, teisingų sprendimų. Buvo vaikiškų dalykų. Kontroliavome rungtynių eigą, bet paskui praradome iniciatyvą. Neatsirado žmogaus kovoto, kuris užvestų ir parodytų, jog niekas neprarasta. 

Beno Magdeno iš pradžių lyg nebuvo matyti, bet antroje pusėje pataikė vieną, kitą sudėtingą metimą, prasiveržė, įnešė šviežumo. Mes savo resursus jau buvome išnaudoję, gerų žaidėjų buvimas komandoje jai suteika jėgą. Pripažinkime, jog „Lietkabelis“ šiuo metu turi daugiau geresnių žaidėjų“, – sakė Sireika.

Komentarai:
djgaffer
Bet iš tikrųjų keista,kad tik dabar Lietkabelis pirmą kartą laimėjo Utenoje.Tikrai įdomus faktas ir dėkui bnews už informaciją.
2016-10-03
+2
Atsakyti
savas
puikumėlis, taip ir toliau
2016-10-02
+4
Atsakyti
grodas
viskas gerai....
2016-10-02
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.