Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Po šalto dušo „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionato starte Kauno „Žalgiris“ trečiadienį pasiekė ketvirtąją pergalę paeiliui. Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai Pasvalyje 86:82 tik po atkaklios kovos įrodė pranašumą prieš vietos „Pieno žvaigždžių“ krepšininkus.

„Laimėjome sunkias rungtynes išvykoje. Manau, „Pieno žvaigždės“ yra labiausiai šiai dienai neįvertinta komanda LKL lygoje. Nuo pat sezono pradžios jie nebuvo labai vertinami, tad gal labiau atsivers akys visiems ekspertams. Tokių rungtynių ir tikėjomės, tik vėl prisidarėme sau bėdų su tais pačiais dalykais.

Galbūt nusibos tie patys kartojimai, tačiau mes paprasčiausiai nežinome, kada prasižengti, o kada ne. Klysta jauni, klysta vyresni. Reikės ties tuo dirbti ir galvoju, jog tas mažas problemas išsprendus, mes galėtume varžovams leisti įmesti 10-12 taškų mažiau, kas lemtų lengvesnę pergalę“, – po mačo kalbėjo LKL čempionų strategas. 

Žalgiriečiai trečiojo kėlinio pradžioje buvo atitrūkę per devynis taškus ir lyg buvo tvirtai perėmę iniciatyvą į savo rankas, tačiau tada kauniečius aštuoniais taškais paeiliui nubaudė Justas Tamulis, „Pieno žvaigždes“ sugrąžinęs į rungtynes ir sumažinęs jų atsilikimą iki minimalaus.

„Žinojome, jog ginantis aikšte, kažkur gali atsiverti spragos. Kažkiek tam buvome pasiruošę ir kai kuriose situacijos nesilaikėme savo taisyklių. Derrickas Low vedė komandą į priekį. Mes bandėme jį atkirsti nuo pat pradžios, momentais išėjo, momentais ne. „Pieno žvaigždės“ – specifinė komanda, kadangi penki žaidėjai žaidžia aplink tritaškio liniją. Tai nėra lengva, bet tai nėra pasiteisinimas. Yra kur tobulėti, matau potencialą, bet tikiuosi mes nebūsime ta komanda, kuri visą laiką tik mato potencialą, ir persilaušime“, – tęsė Jasikevičius.

Šeštadienį „Žalgirio“ krepšininkų laukia principinė dvikova sostinės su Vilniaus „Lietuvos rytu“, kuris šiuo metu LKL čempionate – vienvaldis lyderis.

„Komanda yra pasiruošusi, ypač iš fizinės pusės tikrai neblogai, bet mes kaip Kalėdų Senelis eilinį kartą, – prieš artėjantį mūšį sakė Jasikevičius. – Pernai tą patį sakiau, sezono pabaigoje kažkiek su tuo susitvarkėme ir dabar vėl iš naujo vyksta tas pats darbas. Mes nesuprantame, kaip gintis iki bonuso situacijos, o tai mums kainuoja apie 10-12 taškų. 

Prieš Eurolygos startą žaisti prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ – pats geriausias dalykas, koks galėjo nutikti. Jeigu pastebėjote, pasiruošime buvo stiprių varžovų trūkumas. Manau, kad būtent rungtynės Pasvalyje ir Vilniuje mus dar geriau paruoš sunkioms Eurolygos kovoms.“

Komentarai:
djgaffer
Tokios sunkios rungtynės tik į naudą naujai suburtai komandai.Naujokai grūdinasi ir pradeda suprasti,kad lengvų rungtynių čia negalima tikėtis.Mače su raudonaisiais visi bus dvigubai užsivedę ir eis jau rimtai nusiteikę.
2016-10-06
-1
Atsakyti
nebus jokios kovos, eiline zalgirio pergale pries bronzine geda, kuri atsirauna nuo nkl komandu
2016-10-06
-3
Atsakyti
TomasPritariu Vaskai ir Dilmah :)Jei jau tokios komandos mus ruošia Eurolygai, tai Lietuvos Rytas pratampys mūsų anusus kaip reikia.


dilmah, su savim susirasineji? ar taip liudna kai manes nera kad tave duchu versciau?
2016-10-06
Atsakyti
DilmahŠaras teisus, Vilniuje mes jūsų anusus paruošim Eurolygai :DDDDDDDDD--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


kazka maisai, cia tavo mama ruosia ji man - rytas zalgiriui ji 7 sezonus jau paruoses
2016-10-06
-4
Atsakyti
Tomas
Pritariu Vaskai ir Dilmah :)

Jei jau tokios komandos mus ruošia Eurolygai, tai Lietuvos Rytas pratampys mūsų anusus kaip reikia.
2016-10-06
+18
Atsakyti
vaska
jie jiems Pasvalys padeda ruostis Eurolygai, tai rezultatas jau kaip ir aiskus...
2016-10-06
-2
Atsakyti
to Dilmah
Ziurek kad Zalgiris tavo raudonai sliuchai neistampytu isanges sestadieni nes kai uz poros dienu tavo raudona k@rwa zagins Chimki tai niekas ten jums neleis naudotis vazelinu.
2016-10-06
-2
Atsakyti
su visa pagarba pasvaliui,bet zakgiryje turbut vienas zaidejas kainuoja daugiau nei ju visa komanda,todel kapotis su jais iki svilpuko tikrai nera geras zenklas.paziuresim kaip zais pries ryta,ten jau nelabai bus galima slapukaut,teks det kortas ant stalo.
2016-10-05
-2
Atsakyti
as
Pritariu Big_Daddy, iš šaro tikėjausi visai kito vaizdo, bet jo treniravimas tiesiog baisus, keičia žaidėjus nelogiškai, kaip romanovo laikais, ko pasekoje dauguma nervingi ir niekaip rimto nepagaunantys, pats ne ką mažesnis nervų kamuolys nei pačėsas, o iš spaudos konferencijų galima tuoj bus perlus rankiot. Stiprybės visiems fanams šį sezoną
2016-10-05
-1
Atsakyti
Logiška išvada
Kai Žalgiris nugales tokios sudeties Ryta koks dabar yra,tai Prezidente uz sita žygdarbi visai komandai turetu iteikti medalius,nes tik vienintelis Neptunas iki šiol prieš juos laimejo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-05
-1
Atsakyti
Tenka sutikti su daugumos nuomone,net krapikas geresnis treneris uz jasikeviciu....deriniai lievi,per minutines neturi ka gero pasakyti....toks grynai megejas treneris...iveikia kokia kaimo komandele per vargus ir giria save,koks jis geras :PP
2016-10-05
-3
Atsakyti
Dilmah
Šaras teisus, Vilniuje mes jūsų anusus paruošim Eurolygai :DDDDDDDDD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-05
-5
Atsakyti
klausimas Šarunui
O po šito pasiruošimo galima bus tiketis,kad europoje visus guldysite ant menčiu?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-05
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.