Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Erazemas Lorbekas savo karjerą mėgins atgaivinti ten, kur rungtyniavo didžiąją jos dalį – Barselonoje. Buvęs Slovėnijos rinktinės lyderis netrukus papildys dublerinės „Barcelona“ ekipos gretas.

Arno Veličkos komandos draugu tapsiantis aukštaūgis dėl sveikatos problemų jokiai ekipai neatstovavo nuo 2014 metų. Būtent tuomet puolėjas paliko Katalonijos klubą, kurio garbę jis gynė nuo 2009 metų.

Vasarą 32 metų 210 cm ūgio krepšininkas dalyvavo teises į jį turinčio San Antonijaus „Spurs“ klubo peržiūroje bei vilkėjo jo marškinėlius vasaros lygoje. Tiesa, Lorbekas ten sužaidė vos 6 minutes, per kurias niekuo nepasižymėjo.

2010 metų Eurolygos čempionas per savo karjerą taip pat yra atstovavęs Maskvos CSKA, Romos „Lottomatica“, Trevizo „Benetton“, Malagos „Unicaja“ bei Bolonijos „Fortitudo“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.