Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Šį sezoną NBA debiutuosiantis Domantas Sabonis ikisezoninėse rungtynėse gali džiaugtis Oklahomos „Thunder“ komandos vyriausiojo trenerio Billy Donovano dėmesiu ir su kiekvienu maču įgyta patirtimi.

Sabonis visus tris draugiškus mačus pradėjo „Thunder“ ekipos startiniame penkete, tačiau jaunojo puolėjo žaidimą stebintis ekipos vyriausiasis treneris Saboniui turi pastabų.

Ko gero daugiausiai jų aukštaūgis gavo po paskutinių kontrolinių rungtynių su Dalaso „Mavericks“. Po šio mačo Donovanas pirštu baksnojo, anot jo, opią Sabonio problemą.

„Dauga kartų Sabonis ginantis užsiėmė gerą poziciją, tačiau joje jis užsilikdavo pernelyg ilgai“, – sakė Donovanas.

Treneris susikrimtęs ne tik dėl lietuvio, bet ir dėl Victoro Oladipo gynybos. Tačiau dėl vieno iš komandos lyderių Donovanas stengiasi išlikti kantrus.

„Privalome būti kantrūs dėl Victoro. Nesakau, kad tai, ką darė Victoras pastarosiose rungtynėse ginantis buvo blogai, tačiau jei pažiūrėsime į jo situaciją, suprasime, kad Orlande jis turėjo ne vieną skirtingą trenerį ir turėjo prisitaikyti prie jų filosofijų“, – kalbėjo treneris.

Kitas jėgų patikrinimas Sabonio, Oladipo ir visos „Thunder“ komandos laukia naktį iš penktadienio į šeštadienį, kuomet Oklahomos ekipa susitiks su Memfio „Grizzlies“ komanda.

Komentarai:
Anonimas
pisa prota, sabonis kaip tik žiauriai gerai ginasi.
2016-10-13
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.