Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Prieš artėjantį trečiąjį Nacionalinės krepšinio lygos (Mezon-NKL) turą „Mažeikių“ ir Šakių „Vyčio“ komandos sulaukė papildymo.

Aloyzo Rudžio treniruojama ekipa sukirto rankomis su 25-erių metų 202 cm ūgio Ryčiu Biliartu. Aukštaūgis praėjusį sezoną praleido Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservio“ klube, kuriame buvo vienas iš lyderių.

Jis vidutiniškai per vienerias rungtynes žaisdavo po 24 minutes, pelnydavo po 11,7 taško, atkovodavo po 7,8 ir perimdavo po 1 kamuolį, atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 13,4 naudingumo balo.

Tuo metu į Šakius atvyko legionierius iš JAV De'Aundre'as Anthony Smithas. 22-ejų metų 182 cm ūgio gynėjas „Vyčio“ marškinėlius apsivilks jau penktadienį ir sieks padėti ekipai pasiekti pirmąją pergalę.

Per pirmąsias dvejas rungtynes be pergalių likę šakiškiai trečiajame ture namuose priims Raseinių „Rasus“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.