Nuotr.: NKL
Nuotr. NKL

Trijų pralaimėjimų seriją Nacionalinėje krepšinio lygoje (Mezon-NKL) nutraukė „Mažeikių“ (2-3) klubo krepšininkai. Dviženklį deficitą panaikinę Aloyzo Rudžio auklėtiniai išvykoje 89:87 po dramatiškos kovos palaužė „Palangos“ žaidėjus (2-3).

Aikštės šeimininkai pirmavo didžiąją rungtynių dalį, o dviženklę persvarą buvo įgyję antrajame ketvirtyje (32:22).

Mažeikiškiams prieš ilgąją pertrauką buvo pavykę sumažinti atsilikimą perpus (39:44), tačiau palangiškiai trečiajame ketvirtyje susigrąžino įtikinimą pranašumą, kuris ketvirtajame kėlinyje tapo rekordiniu (74:58).

Visgi tai svečių iš Mažeikių nepalaužė ir jie kilo į lemiamą šturmą. A.Rudžio kariauna pelnė aštuonis taškus be atsako ir greitai priartėjo prie varžovų (66:74).

Sėkmingiau rungtyniavę mažeikiškiai realizavo baudų metimus ir tuomet ėmėsi pražangų taktikos. Kitoje atakoje sveičiai pasižymėjo iš toli bei komandas teskyrė vos vienas taškas (86:87). 

Per likusias dvi atakas palangiškiai apmaudžiai suklydo, galutinai išleido iniciatyvą iš savo rankų, o tuo pasinaudoję „Mažeikių“ žaidėjai išsiveržė į priekį ir šventė pergalę – 89:87.

„Palanga“: Mindaugas Reminas 24 (8 atk. kam., 37 naud. bal.), Johnathanas Hudsonas 19 (9 rez. perd.), Antanas Montrimavičius 12.

„Mažeikiai“: Rytis Biliartas 17, Domantas Tiška 14, Tautvydas Paliukėnas 13, Tomas Miškinis 11, Justinas Gečas 11, Justinas Olechnavičius 10, Kostas Jonuška 10.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.